Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka gece izleyecek film bulamadım...

Macera gizem,korku ve bilimkurgu türünde film önerebilecek birisi var mı ?

Son düzenleme:
Şaka maka gece izleyecek film bulamadım...

Macera gizem,korku,macera ve bilimkurgu türünde film önerebilecek birisi var mı ?

Death of A Superhero
I Origins
Into The White
PK
Stranger Than Fiction
The Intern
Un Prophète

Tür olarak macera değiller ama izlemediğin var mı içlerinde abi

Death of A Superhero
I Origins
Into The White
PK
Stranger Than Fiction
The Intern
Un Prophète

Tür olarak macera değiller ama izlemediğin var mı içlerinde abi

İşaretlediklerimi izlemedim, içlerinden en çok hangisini tavsiye edersin ? Özellikle merak uyandıran bir film olursa daha iyi olur.

2000-2005 arası deli gibi sinemaya giderdim, artık senede taş çatlasa 2-3 filme gidiyorum. Mesela hala Star Wars'a gitmedim.

Yahu beyler bir film vardı, adı djinn'di galiba bundan 9-10 sene önce falan izlemiş olmam lazım baya korktuğumu hatırlıyorum hatta gece ışıkları kapatamamıştım 2-3 gün. Filmi bulamıyorum, 2013 yapımı bir film çıkıyor ama o değil. Anımsayan var mı?

Bunuda sinemada izlemiştim, güzel bir korku filmiydi Sarper Yıldırım Aydın Aslan izlemediyseniz tavsiye ederim.

MV5BMzEwMTE4MDk2M15BMl5BanBnXkFtZTcwMjMyMDI5MQ@@._V1_SY317_CR11,0,214,317_AL_.jpg

Korku filmleri pek sarmıyor beni anca arkadaş ortamıyla izlersem izlerim.Musallattı sanırım en son onu izledim :D

Bu arada resim açılmıyor abi.Aklımda bulunsun yine büyük ihtimal izlememişimdir

What lies beneath (2000) Harrison Ford oynuyor, bunu izleyebilirsin bence sarar bu. Klasik korku filmleri gibi değil.

Yahu beyler bir film vardı, adı djinn'di galiba bundan 9-10 sene önce falan izlemiş olmam lazım baya korktuğumu hatırlıyorum hatta gece ışıkları kapatamamıştım 2-3 gün. Filmi bulamıyorum, 2013 yapımı bir film çıkıyor ama o değil. Anımsayan var mı?

biliyorum ben ergenlıkte favorimdi. dolap sahnesı sıcratır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt