Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the conjürük 2 fena değildi paramın hakkını aldım diyebilirim ilk bölüm müthiş korkuyu içine çekiyorsun resmen zaten başlangıcı çok sertti ama 2.bölüm çok duygusal gidiyor korku filminde bu kadar duygusallık baydı abartmışlar açıkcası birde ilk filmde olan gizemi fazla verememişler eleştirim bu olucak bu filme, onun dışında korkunç rahibe ve koltuk efsane olmuş beğendim puan vermicem izlenebilir film olmuş

Uncanny.

4.4/10

Yapay zeka konusuna ilgisi olan biri cerezlik olarak izleyebilir. Ex machina cakmasi, finalinde sok etme arzusu tasiyan ama bunu beceremeyen manasiz bir film.

51XET3FFCCL.jpg

Yorumları okuduktan sonra bir çılgınlık yapıp 15 gblık ultra hd versiyonunu indirdim

Filmin her saniyesi değerliydi mükemmel idi

51XET3FFCCL.jpg

Yorumları okuduktan sonra bir çılgınlık yapıp 15 gblık ultra hd versiyonunu indirdim

Filmin her saniyesi değerliydi mükemmel idi

bunun kadar beğenir misin bilemem ama azda olsa benzer tat ararsan "in to the white" ve "dance with the wolf" filmlerini öneririm reis.

bunun kadar beğenir misin bilemem ama azda olsa benzer tat ararsan "in to the white" ve "dance with the wolf" filmlerini öneririm reis.

In to the white yine burada senin önerindi sanırım izlemiştim onuda baya beğendim

Diğerine bakarım bir vakit

Game Of Thrones yeni sezona bakıyorum :D

In to the white yine burada senin önerindi sanırım izlemiştim onuda baya beğendim

Diğerine bakarım bir vakit

Game Of Thrones yeni sezona bakıyorum :D

3 saate yakın bir süresi var süreyi görünce bayılma cidden bitsin istemiyorsun.
ulan dizi konusunda gene bildiğini okudun bitince başladın :asd:

Son düzenleme:
Impitoyable (1992) - IMDb

Eskiden acımasız, çılgın bir katil olan William Munny, eşinin vefatından sonra artık tüm zamanını küçük barakasında çocuklarına bakarak geçirmektedir. Ta ki, The Schofield Kid ismindeki genç onu ziyarete gelene kadar.. Big Whiskey kasabasındaki fahişelerin koydugu ödülün haberini genç adamdan alan Munny ilk başta bu teklifi kabul etmez ama daha sonra fikrini değiştirecektir.

Western'den nefret eden ben bile beğendim ama Clint Eastwood sayesinde heralde. Harbiden adam olduğu yerde dursa 1 saat seyredersin. Rahmetli dedem kahvaltı yaparken sürekli trt'de western filmi seyrediyordu. Arada dejavu yaşar gibi oldum heralde bu filmde bi kaç kere geçmiştir. Hoş bi filmdi.

Impitoyable (1992) - IMDb

Eskiden acımasız, çılgın bir katil olan William Munny, eşinin vefatından sonra artık tüm zamanını küçük barakasında çocuklarına bakarak geçirmektedir. Ta ki, The Schofield Kid ismindeki genç onu ziyarete gelene kadar.. Big Whiskey kasabasındaki fahişelerin koydugu ödülün haberini genç adamdan alan Munny ilk başta bu teklifi kabul etmez ama daha sonra fikrini değiştirecektir.

Western'den nefret eden ben bile beğendim ama Clint Eastwood sayesinde heralde. Harbiden adam olduğu yerde dursa 1 saat seyredersin. Rahmetli dedem kahvaltı yaparken sürekli trt'de western filmi seyrediyordu. Arada dejavu yaşar gibi oldum heralde bu filmde bi kaç kere geçmiştir. Hoş bi filmdi.

westernden oldum olası illet kaparım. puanı da oldukça iyi. ne dersin indirmeli miyim?

westernden oldum olası illet kaparım. puanı da oldukça iyi. ne dersin indirmeli miyim?

Valla çok kaliteli bir film ama nefret ediyorsan bişey diyemem. Sevdiğin tarz varsa onu söyle bu ara ufak bi sakatlığım var yatıştayım o yüzden baya film izledim gerçi normalde de çok izliyorum da 2-3 günde bir oluyor.

Heist - Soygun

İzlemeyen pişman olur benden söylemesi. De niro ustalığını konuşturmuş. Ters köşe finallari seviyorsanız kaçırmayın

demolition.jpg

Film durağan ancak Jake Gyllenhaal iyi bir ruh hali sergilemiş oyunculuklar üst seviye senaryo biraz basit boş zamanı olanlar izlesin çok fazla bir şey beklemeyin.

Son düzenleme:
ben ilk 2sine rastladım.güzeldi su gibi akıp geçti.3.sünü izleyemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt