Korenin aşk filimlerimi var ciddiden neco? Ben sadece brazzers yapımları var diye biliyordum kore yapımı olarak oysaki![]()
brazzers amerikan yapimidir kardesim
iyi aksamlar dilerim
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Korenin aşk filimlerimi var ciddiden neco? Ben sadece brazzers yapımları var diye biliyordum kore yapımı olarak oysaki![]()
Ne anlarım ya. Espiri yapalım dedik beceremedik galiba. Kusuruma bakma muhabbetin içine ettiysembrazzers amerikan yapimidir kardesim
iyi aksamlar dilerim
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Ne anlarım ya. Espiri yapalım dedik beceremedik galiba. Kusuruma bakma muhabbetin içine ettiysem
Bence olmamış![]()
Kacma Birader (2016) - Sinemalar.com
Geçen akşam izleme fırsatım oldu. Film beklentimin çok çok üstünde çıktı. Oyuncu kadrosu çok iyi. Ama özellikle Emrah Kaman harikulade bir performans göstermiş. Cihan Ercan da aynı şekilde. Komik film olmuş beğendim. Puanım: 7.0/10
Bence olmamış
Absürdlükle komedi arasını tutturamamışlar. Emrah, Kardeş payındaki emrah tarzında, diğeri de leyla ile mecnundaki tarzda. Zafer Algöz üstadın ağırlığına göre bir film olmamış.

Bu filmin fragmanı berbad yani aldatıcı olmuş hatta okan bayülgenin programında bu konuyla dalga geçtiler. Bu kadar iyi bir film, fragmanla ancak bu kadar mahvedilebilirdi.![]()
Kacma Birader (2016) - Sinemalar.com
Geçen akşam izleme fırsatım oldu. Film beklentimin çok çok üstünde çıktı. Oyuncu kadrosu çok iyi. Ama özellikle Emrah Kaman harikulade bir performans göstermiş. Cihan Ercan da aynı şekilde. Komik film olmuş beğendim. Puanım: 7.0/10
Bunun düz versiyonu da var istersen onu da izle daha iyi oturur.![]()
Memento (2000) | IMDb 8,5
Son izlediğim film. Filmin kronolojisi sonuna kadar zihninizi konsantre tutmaya zorluyor. Sonrasında bir inceleme yazısı okursanız net olarak anlayabiliyorsunuz.