Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
finding forrester

r__findingforrester4.jpg

Forrester'ı Bulmak (Finding Forrester) - Sinemalar.com

d9741-Ka%C3%A7ma-Birader-420x600.jpg

Kacma Birader (2016) - Sinemalar.com

Geçen akşam izleme fırsatım oldu. Film beklentimin çok çok üstünde çıktı. Oyuncu kadrosu çok iyi. Ama özellikle Emrah Kaman harikulade bir performans göstermiş. Cihan Ercan da aynı şekilde. Komik film olmuş beğendim. Puanım: 7.0/10

Bende şimdi izledim bu filmi ama hiç hoşuma gitmedi açıkcası.

Geçen akşam izleme fırsatım oldu. Film beklentimin çok çok üstünde çıktı. Oyuncu kadrosu çok iyi. Ama özellikle Emrah Kaman harikulade bir performans göstermiş. Cihan Ercan da aynı şekilde. Komik film olmuş beğendim. Puanım: 7.0/10
Bence olmamış

Absürdlükle komedi arasını tutturamamışlar. Emrah, Kardeş payındaki emrah tarzında, diğeri de leyla ile mecnundaki tarzda. Zafer Algöz üstadın ağırlığına göre bir film olmamış.

Bence olmamış

Absürdlükle komedi arasını tutturamamışlar. Emrah, Kardeş payındaki emrah tarzında, diğeri de leyla ile mecnundaki tarzda. Zafer Algöz üstadın ağırlığına göre bir film olmamış.

Sağlam bir komedi filmi değil elbet. Filmi açarken hiçbirşey beklemiyordum. Boş vaktim vardı, çerezlik birşey izleyeyim dedim.

Ama bazı sahnelerinde iyi güldürdü yalan yok. Beklentime göre iyiydi yani. Çünkü hiçbir şey beklemiyordum :)

1367018241-1277913379_n.jpg

Le monde de Charlie (2012) - IMDb

Harikulade bir fim. Geçenlerde @Osman SEDEN r'taşım önermişti. Ancak bugün izleme fırsatı bulabildim. Kendisine teşekkür ederim bu arada :tiphat:

Farklı bir hikayesi olan, genel anlamda bakacak olursak asosyal bir çocuğun lise ortamına girdiği ve yaşadığı olayları anlatan bir film. Sıradan bir gençlik filmi değil bunu özellikle belirtmek istiyorum. Filmde kullanılar şarkılar gerçekten muazzam. Oyunculuklar çok iyi. Ama özellikle Ezra Miller döktürmüş resmen. Harikulade bir performans göstermiş.

Filmi izlerken şunu tekrar anladım ki, Emma Watson'a gerçekten zafım var :red: Böyle bir cazibe yok arkadaş. Emma insan falan değil, bir melek adeta..

Filmden en ince noktalarından biri de;

- "İyi kızlar neden piç erkeklerle çıkarlar?"
- "Hak ettiğimizi sandığımız aşkı kabulleniriz.." sahnesiydi.

Filmi gerçekten çok beğendim. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.

Puanım: 8.5/10 :ka19:

Son düzenleme:

Bu filmin fragmanı berbad yani aldatıcı olmuş hatta okan bayülgenin programında bu konuyla dalga geçtiler. Bu kadar iyi bir film, fragmanla ancak bu kadar mahvedilebilirdi.

Not henüz izlemedim.

memento-quotes-7.jpg

Memento (2000) | IMDb 8,5​

Son izlediğim film. Filmin kronolojisi sonuna kadar zihninizi konsantre tutmaya zorluyor. Sonrasında bir inceleme yazısı okursanız net olarak anlayabiliyorsunuz.

Nolan kardeşlerin en manyakca filmi bunu izlediysen prestige ide izle oda beyin yakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt