Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
51P2YBBDVEL.jpg

Du silence et des ombres... (1962) - IMDb

müthis

jake beyin demolition filmini izledim ve başarılı buldum. izleyin renkglerim.

large_6Sj9wDu3YugthXsU0Vry5XFAZGg.jpg

Meh. Filmin konusu enteresandı ama sonu vasattı. Bir sürü sorular cevapsız kaldı.

Bruce Willis iyi rol oynadı lakin

6/10

Drive 7/10

Okay bir film, begendim gibi, ama bidaha izlemem.

Armageddon - film 1998 - Beyazperde.com

Hayır, mağaramdan yeni çıkmadım sadece ön yargı nedeniyle yeni izledim.

Ben Affleck ve Liv Tyler'ın genç hallerini bir kez daha görmüş olduk. Ben Affleck'i nedense sevemedim bu filmde ama neyse. Bruce Wills sağlamdı her zamanki gibi. Uzaya ilgisi olanlar ve benim gibi kıyamet senaryosu-doğal afet filmlerini sevenler için güzel bir bir film. 7/10

2016 için bir sıralama yaparsam;

1- Nocturnal Animals

2- The Salesman

3- Arrival

4- Hacksaw Ridge

5- The Nice Guys

6- Sully

7-Fences

8- Manchester By The Sea

9- The Monster Calls

10- The Cloverfield Lane

alnitak alnilam mintaka

Hacksaw Ridge 8/10

Amerikalı bir Hıristiyan tarafından çekilen film olduğunu kabullenip "Amerikan propagandası yhaa" demeden izlerseniz bayağı iyi film. Savaş sahneleri on numaraydı.

Osman'ın mesajından sonra şöyle bir düşündüm de; Denzel Washington'un oynadığı kötü film yok ya la... Kelimenin tam anlamıyla reis bir kişilik.

Osman'ın mesajından sonra şöyle bir düşündüm de; Denzel Washington'un oynadığı kötü film yok ya la... Kelimenin tam anlamıyla reis bir kişilik.
cidden öyle yav izlemediğim tek tük filmi var hep kaliite.

muhteşem munarazacılar, 16. raund, john q, antwone fisher,denizde isyan, cani ruh, bir askerin hikayesi, philelphia, malcom x, en beğendiklerim
kaldıki bu yıl adaylığı olan sully kendisinin 2012 yapımı olan uçuş filmi ile kıyaslanıyor.
4*4 lük oyuncu. full kalite

daha bunun tanrının kitabı, gazap ateşi , zafer,training day,dejavu filmleri var.

edit. unutulmaz titanları unutmakta tam bir işbilmezlik.

Son düzenleme:
arrival:

certain ideas'ul zolid
script'ul shitfield
overall'ul keparzullah

cidden öyle yav izlemediğim tek tük filmi var hep kaliite.

muhteşem munarazacılar, 16. raund, john q, antwone fisher,denizde isyan, cani ruh, bir askerin hikayesi, philelphia, malcom x, en beğendiklerim
kaldıki bu yıl adaylığı olan sully kendisinin 2012 yapımı olan uçuş filmi ile kıyaslanıyor.
4*4 lük oyuncu. full kalite

daha bunun tanrının kitabı, gazap ateşi , zafer,training day,dejavu filmleri var.

edit. unutulmaz titanları unutmakta tam bir işbilmezlik.
Fences filmindeki oyunculuğu bildiğin tek kişilik dev kadro performansıydı

alnitak alnilam mintaka

filmscoremonthly-fsm1417.jpg

polanski dayı çok uzatmışın filmi be. bi 9th gate, rosemary,pianist,repulsion,kiracı etkisi yaratmadı. baya da bekledim bişeyler olur diye.

6.5/10

Olympia-Has-Fallen-movie-poster-480x720.jpg

butler reisin Amerikalı polat alemdarı canlandırdığı film. aksiyon sahneleri iyiydi. son saniyeli kurtarmacalı film.
"god bless america" ve dahası.

7/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt