Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
radio
large_zSNGZRpYOt0bdtGPD2yJ77iPsP6.jpg

Radyo (Radio) - Sinemalar.com

Bourne serisine başladım. İlk üç gayet güzeldi.

Evet beyler... Bir sualim var... 2008 yilindaki "Mustafa" filmini izleyen ve tavsiye eden var mi aceba ? O yillar atatürkcü damarlari, biraz daha kabarik oldugu yillar olmak ile birlikte, yapilan "film Atatürk düsmanlari" tarafindan, "Atatürk´ü" kücük düsürmek" adina yapildigi söylenildigi icin, pek rabet göstermemistim. Filimi Can Dündar´in hazirladigini dahi bilmedigimi söylersem, filim ile ilgili nekadar yüzseysel bilgi sahibi oldugumu da görebilirsiniz o dönem.

Acikcasi merak ettim ve izlemeyi düsünüyorum zamanim olunca. Tavsiye eden var mi, yada salt zaman kayibi mi olacaktir ?

Evet beyler... Bir sualim var... 2008 yilindaki "Mustafa" filmini izleyen ve tavsiye eden var mi aceba ? O yillar atatürkcü damarlari, biraz daha kabarik oldugu yillar olmak ile birlikte, yapilan "film Atatürk düsmanlari" tarafindan, "Atatürk´ü" kücük düsürmek" adina yapildigi söylenildigi icin, pek rabet göstermemistim. Filimi Can Dündar´in hazirladigini dahi bilmedigimi söylersem, filim ile ilgili nekadar yüzseysel bilgi sahibi oldugumu da görebilirsiniz o dönem.

Acikcasi merak ettim ve izlemeyi düsünüyorum zamanim olunca. Tavsiye eden var mi, yada salt zaman kayibi mi olacaktir ?

Bence zaman kaybı.

2008 yılının ruhuna uygun bir belgesel/film; yani sözüm ona geçmişle barışma/hesaplaşma, tabuların yıkıldığı (!) yıllar... Daha güzel bir ifadeyle; bakın ben ne de güzel tabu yıkıyorum, ne de güzel ezber bozuyorum diye olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeyi veya olmuş şeyleri abartmayı, olmuş şeyleri dejenere ederek/çarpıtarak sunmayı marifet sanan şebeklerin cirit attığı bir dönem.

Can Dündar'da bu belgesel/film ile şebeklik şerbetinden bir yudum almak istemiş anladığım kadarıyla.

Can Dündar'ı oldum olası sevmem, bu sebeple tarafsız yorum yaptığımı iddia edemem :D yalnız şöyle bir şey var ki önemli tarihçilerin tamamı eleştirdi bu yapımı.

Son düzenleme:
MV5BZjg2YzJlZDAtZjY0MS00NzQwLTg3NDEtMjcwZjczMDMyNTRkXkEyXkFqcGdeQXVyMjA4OTUzODI@._V1_.jpg

Yakın dönemde ölen iki kedimi acı bir şekilde hatırlatmış olsa da çok beğendim.

8/10 tavsiye edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt