Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osman SEDEN Başkan bu Mulholland dr'yi nasıl bilirsin ? Çok dikkatli seyredilmesi gerektiğine dair bir kaç şey okudum, bu zamana kadar erteledim. Bu gece izleyeyim diyorum, donnie darko gibi bir şey mi ?

Osman SEDEN Başkan bu Mulholland dr'yi nasıl bilirsin ? Çok dikkatli seyredilmesi gerektiğine dair bir kaç şey okudum, bu zamana kadar erteledim. Bu gece izleyeyim diyorum, donnie darko gibi bir şey mi ?
Ilk seferde, "şimdi ben ne izledim" demen olası

Alnitak Alnilam Mintaka

@Osman SEDEN Başkan bu Mulholland dr'yi nasıl bilirsin ? Çok dikkatli seyredilmesi gerektiğine dair bir kaç şey okudum, bu zamana kadar erteledim. Bu gece izleyeyim diyorum, donnie darko gibi bir şey mi ?

reis o ve lost highwayi izlemeye cesaret edemedim bi türlü. iki film hakkında da yorumlar bıçak gibi kesilmiş ya çok iyi diyorlar öve öve bitiremiyorlar ya da yapcağınız filme sokum diyorlar.
izle şansını dene beğenirsen bi cesaret bende izlerim.

reis o ve lost highwayi izlemeye cesaret edemedim bi türlü. iki film hakkında da yorumlar bıçak gibi kesilmiş ya çok iyi diyorlar öve öve bitiremiyorlar ya da yapcağınız filme sokum diyorlar.
izle şansını dene beğenirsen bi cesaret bende izlerim.

Ya Allah bismillah Allahu ekber o zaman. :D

Filmi gözümde acayip büyüttüm, bakalım nolacak.

Mulholland dr için yorumum: yapacaginiz filme sokum.

@Osman SEDEN Başkan bu Mulholland dr'yi nasıl bilirsin ? Çok dikkatli seyredilmesi gerektiğine dair bir kaç şey okudum, bu zamana kadar erteledim. Bu gece izleyeyim diyorum, donnie darko gibi bir şey mi ?

uyumadan önce çıtır çerez diye izlenecek bir film değil. takibi kestiğin an çuvallarsın. sarsıcı bir film.

Mulholland dr. filmi, son yıllarda beni etkileyen yegane filmdir.

Aha yine bıçak sırtı oldu yorumlar.

Alnitak Alnilam Mintaka

LINCH filmleri izlenmelidir..... bi bk anlamasanizda

Şimdi anlamadım, bahsi geçen filmler korku filmi mi, yoksa sadece yapılan değerlendirmeler de yaşanan ikilem mi kafa karıştırıyor?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Okul çağlarında bi kızın uyuşturucu batağındaki hayatını konu alan bir film çekmeyi düşünüyorum. İsmi de şey olacak, Rukiye'm For a Dream

Şimdiden önereyim.

Okul çağlarında bi kızın uyuşturucu batağındaki hayatını konu alan bir film çekmeyi düşünüyorum. İsmi de şey olacak, Rukiye'm For a Dream

Şimdiden önereyim.

Rukiye de esmer, renkli gözlü, minyon tipli ve kıllı oldu mu tamamdır

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Zor-Yaris-izle.jpg

Çok sağlam film izleyin ispanyollar cidden iyi filmler yapıyorlar bu ara sadece ispanyol sineması takip ediyorum ve gerçekten her film kaliteli hatta muazzam.

Kötü değil, çok kötü...

Şu eski filmler rahat bırakılmalı yeni versiyonlar çekilmemeli.

Bir de Russell Crowe ne alaka;

La momie (2017) - IMDb

fd91561ec4e13f7d4112c7df221126ef.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt