Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
large_niqc0v3Lclh99Mmmxm49qZTIo2e.jpg

Le patient anglais (1996) - IMDb

o kadar bayik bir film ki, 4 kere mola verip arada yemek yiyip anca tahammül edebildim.
9 oscar almisligina aldanmayin. film degil, bildigin ömür törpüsü.

Ralp reisin bu filmlerini izleyin

voldemort1.jpg

169794_014_1.jpg

3fd5c8d0ea9b993420013cee6a2bef41.jpg

the-reader-movie-picture-26.jpg

reddragon-fiennes2.jpg

18445848.jpg

collab_spi_1.jpg

sırası ile,

harry potter
the grand budapest hotel
schindler's list
the reader
the red dragon
the constant gardner
spider

kill bill'i izledim 30. defa, film-ul one of the greatest suphesizki.

@Mehmet Arslaner Eee agabey begendin mi Murhanland Drive'i?

Sinema üstadı Osman'ın bile izlemeye cesaret edemediğini öğrenince cesaretim kırıldı henüz izleyemedim, bu hafta izlerim büyük ihtimalle. :D

Yalnız ben sinema konusunda son derece cahil, göbeğini kaşıyarak film izleyen bir insanım, dolayısıyla film hakkındaki düşüncelerim hakan delikanlı'nın futbol hakkındaki düşünceleri kadar ''değerli'' olacaktır.

John Wick 2 (2017) - IMDb

Bu film Timothy Olyphant'ın Hitman'ini hatırlattı bana. Hitman hikaye olarak daha iyiydi tabi. Sağlam çatışma sahneleri dışında aklımda kalan şeylerden biri de John'un köpeği. Ne uslu hayvan be.

Hitman vs John Wick sağlam olurdu. 6/10

Zor-Yaris-izle.jpg

Çok sağlam film izleyin ispanyollar cidden iyi filmler yapıyorlar bu ara sadece ispanyol sineması takip ediyorum ve gerçekten her film kaliteli hatta muazzam.

bende sarmıştım bir ara iyi senaryo ve oyunculuk var özellikle şu hatunun filmlerinde

Clara+Lago+Wolf+Wall+Street+Premieres+Madrid+FI9a0jPfqtUl.jpg

The Damned United'ı izledim fena değildi, diğerlerinden en iyi hangisi sence

moneyball ile pek aşık atacak diyemem fakat hepsi iyidir hacım. sporcu gözlemlemesi yetenek bulması üzerine hepsi iyi.draftday biraz farklı tabii . ancak illede yetenek keşfetsin o yenetenklerle takım kursun istiyorsan we are marshall derim.

Logan 7/10

çok övüldü, beklentim yüksekti, pek karşılamadı.çok dramatik idi. 11 yaşındaki velet iyi rol kesmiş.
hugh reisi özleyecez

Sinema üstadı Osman'ın bile izlemeye cesaret edemediğini öğrenince cesaretim kırıldı henüz izleyemedim, bu hafta izlerim büyük ihtimalle. :D

Yalnız ben sinema konusunda son derece cahil, göbeğini kaşıyarak film izleyen bir insanım, dolayısıyla film hakkındaki düşüncelerim hakan delikanlı'nın futbol hakkındaki düşünceleri kadar ''değerli'' olacaktır.

İzledin mi ağabey? Film izleyeceğiz, izleyemiyoruz senin yüzünden.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt