GSCimbom
G

İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz (ARŞİV) Sayfa 215

GSC Root ·

Cevap
11,7K
Okunma
665,9K
Sayfa
215/584
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
large_niqc0v3Lclh99Mmmxm49qZTIo2e.jpg

Le patient anglais (1996) - IMDb

o kadar bayik bir film ki, 4 kere mola verip arada yemek yiyip anca tahammül edebildim.
9 oscar almisligina aldanmayin. film degil, bildigin ömür törpüsü.

@Mehmet Arslaner Eee agabey begendin mi Murhanland Drive'i?

Sinema üstadı Osman'ın bile izlemeye cesaret edemediğini öğrenince cesaretim kırıldı henüz izleyemedim, bu hafta izlerim büyük ihtimalle. :D

Yalnız ben sinema konusunda son derece cahil, göbeğini kaşıyarak film izleyen bir insanım, dolayısıyla film hakkındaki düşüncelerim hakan delikanlı'nın futbol hakkındaki düşünceleri kadar ''değerli'' olacaktır.

John Wick 2 (2017) - IMDb

Bu film Timothy Olyphant'ın Hitman'ini hatırlattı bana. Hitman hikaye olarak daha iyiydi tabi. Sağlam çatışma sahneleri dışında aklımda kalan şeylerden biri de John'un köpeği. Ne uslu hayvan be.

Hitman vs John Wick sağlam olurdu. 6/10

The Damned United'ı izledim fena değildi, diğerlerinden en iyi hangisi sence

moneyball ile pek aşık atacak diyemem fakat hepsi iyidir hacım. sporcu gözlemlemesi yetenek bulması üzerine hepsi iyi.draftday biraz farklı tabii . ancak illede yetenek keşfetsin o yenetenklerle takım kursun istiyorsan we are marshall derim.

Sinema üstadı Osman'ın bile izlemeye cesaret edemediğini öğrenince cesaretim kırıldı henüz izleyemedim, bu hafta izlerim büyük ihtimalle. :D

Yalnız ben sinema konusunda son derece cahil, göbeğini kaşıyarak film izleyen bir insanım, dolayısıyla film hakkındaki düşüncelerim hakan delikanlı'nın futbol hakkındaki düşünceleri kadar ''değerli'' olacaktır.

İzledin mi ağabey? Film izleyeceğiz, izleyemiyoruz senin yüzünden.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt