Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perfetti sconosciuti (2016) - IMDb
Çoğunluğu tek mekanda geçen,sürükleyici,merak uyandırıcı,harika diyaloglara sahip güzel bir film.Bizimkilerde 'Cebimdeki Yabancı' olarak uyarlamışlar bu hafta vizyona girmiş hatta.

MV5BNDQzZmQ5MjItYmJlNy00MGI2LWExMDQtMjBiNjNmMzc5NTk1XkEyXkFqcGdeQXVyNjY1OTY4MTk@._V1_UY268_CR3,0,182,268_AL_.jpg

adventuresofrh.jpg

Robin de los bosques (1938) - IMDb

5/10

filme dair pek diyecek birseyim yok, bana epey bayik geldi. asil dikkatimi ceken adamlar 1938 yilinda full renkli film cekmisler (sonradan renklendirme degil). görüntü netligi 90'larin yerli filmleriyle yarisacak kalitede. konusu sarmasa bile bastan sona agizim acik izledim. baska bir ayrintida basroldeki 20'lik prenses su an 101 yasinda ve halen hayatta:DD

the post

fft1_mf24654.Jpeg

The Post (2017) filmi - Sinemalar.com

son 15 20 dakikası çok iyide oraya gelene kadarda sabır taşını çatlatıyor. ülkede gösterime girmesine nasıl izin verilmiş hayret doğrusu.

"Basın, hükümetlere değil millete hizmet etmekle yükümlüdür."

wonder-294892482-large.jpg

Çok duygusal kahpe film ağlattı 8/10

v1.bTsxMjY1NDk4OTtqOzE3NjA2OzEyMDA7MTUwMDsyMjIy

Daha iyi bilim kurgular olsa da güzeldi. finali ilginç..

maxresdefault.jpg

Perfetti sconosciuti (2016) - IMDb filminin uyarlaması...Cumartesi sinemada izleme fırsatım oldu..Başlarda çok sıkıcı entel dantel bir film gibiydi ama zamanla izleyiciyi içine çekmeyi başarıyor.. Devamlı ne olacak diye merak içinde takip ediyorsunuz.. Özellikle Çağlar Çorumlunun karakterini çok beğendim... Arka fonda gerilim müziği varken kahkahalar atabiliyorsunuz gerilim-komedi olayını çok iyi harmanlamışlar... Uyarlamalara bok atılan bir memleketteyiz ama bana kalırsa en izlenesi yapımlar uyarlamalar.. Ayrıca bu filmin orjinalini izlemedim ama oradaki espriler uyarlama olunca daha bizden gibi olmuş o yönden çok keyif aldım 7.5/10 ....Geçenlerde Özcan Denizin 'Öteki Taraf' filmi çıkmıştı orjinali olan'Hidden Face'i izlememiş olsaydım ona da gidecektim eminim o da başarılı olmuştur..

Z

Z

Would You Rather (2012) - IMDb

Konu çok güzel olmasına rağmen işleniş zayıf kalmış...Ayrıca sonunu iyi bağlayamamışlar neden oldu bunca olay..Çok derine inip spoiler vermek istemiyorum izlenesi bir film ama büyük beklentiye girmeyin..6/10

Son düzenleme:
f3eab99dd12603a05d61e3dcb08bcab5.jpg

194674c8d8fd5081161a50317fc4dff0.jpg

İkisi de bullying konusunu işliyor. O yüzden ikisini de ayni anda değerlendirebiliriz. Ben ikisini de çok beğendim ve etkilendim. Özellikle bu tür durumların gerçek hayatta ve özellikle orta okul, lise çağlarında sıklıkla yaşandığını düşünürsek bu etkileyiciklerini arttırıyor. İkisi de çok rahatsız edici ve izlerken ekranı yumruklamak izleyebilirsiniz ama muhakkak izleyin derim. 9/10

88eb90bea4209595ef0c8227a3a3d6f2.jpg

Bu filmi yıllardır izleyeceğim izleyeceğim diye bekletiyordum. Nihayet geçen gün aklıma izleyecek başka bir şey gelmeyince izledim. Cidden bunca zaman bekletmeseymişim keşke. Özellikle bir futbol tutkunu için muazzam ötesi bir film. İzlemeyen kaldıysa muhakkak izlesin. 9.5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

a8513dbe6f8b58fc9e4bf0b3aa3fc134_500x735.jpg

çekim açısından en sıra dışı film olduğu garanti.. müthiş bir emek. hikaye de gayet güzel sarıyor hiç sıkmıyor.. bu film olmasa en iyi animasyon coco'ya giderdi herhalde ama bence en iyi animasyon ödülünün sahibi belli :encouragement:

Kod Adı Olympus ---> Fena değil. Gerard Butler faktörü ile iyi bile denebilir. Yalnız o işgal o kadar kolay olmaz. :) 6/10
Kod Adı Londra ----> Devam filmi. Bu iki film eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürebilecek filmler. Bizde çıksa film kadrosunun cezaevini boylaması içten değil. 6/10

Testere,Kolesksiyoncu,Hostel serileri gibi film önerileri bekliyorum.

black-butterfly-1490161613.jpg
https://www.sinemalar.com/film/239933/black-butterfly

Yorumlara bakınca beklentimi düşük tutmuştum ama olumlu yönde şaşırttı beni.. Çoğu görüşün aksine gayet de akıcı buldum merak unsurunu canlı tutmuşlar.. Başlardaki psikolojik gerilim sonra salt gerilime dönüşüyor.. Filmin sonlarına doğru da hiç tahmin etmediğim olaylar gelişti. belki beklentim düşük olduğu içindir ama ben çok beğendim 8/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt