İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

İngiliz yazar Daphne du Maurier'in romanından uyarlama, 1940 yapımı Hitchcock filmi. Hitchcock'a 1941 senesinde Akademi Ödülü kazandıran film; dul, orta yaşlı, zengin bir erkek ile genç bir kadının evliliklerini anlatmakta. Gerilim, dram ve gizem gibi pek çok duygunun harmanladığı film adeta bir başyapıt. 8.5/10

Meksikalı yönetmen Alfonso Cuaron'un bol ödüllü Netflix orijinal filmi. Uzun zamandan beri izlemek istediğim bir filmdi. Cuaron filmin yönetmenliğini, yapımcılığını, senaristliğini, görüntü yönetmenliğini ve son olarak da kurgu / montajını üstlenmiş. 70'li yılların Meksikasında geçen film; orta sınıf bir ailenin yanında çalışan genç bir hizmetçi kızın hikayesini anlatıyor. Film, seyirciye seyir zevki bakımından pek bir şey vadetmese de sinematografik açıdan tam bir başyapıt. 7/10

Chloe Okuno isimli genç bir kadının yönetmenliğini üstlendiği Watcher, gerilim dozu oldukça iyi bir yapım. Bükreş'te geçen film; komşusu tarafından sürekli izlendiği, takip edildiği paranoyası içinde olan bir kadının hikayesine odaklanmaktadır. Gerilim dozunun yanı sıra sinematografik açıdan da oldukça başarılı. 6.5/10

043AAE41-5825-45DE-ACB0-BACE14A03239.webp

norvec yapimi fantastik gerilim. metafizik gucleri olan kotucul cocuk filmi ama karakterler daha dogal, weirdo tipler degil. filmin ilk yarisi yani cocuklarin guclerini kesfettigi, suclu/masum ayrımının bulanık oldugu kısım iyiydi ama herkes safını belli ettikten sonra klasik iyi-kotu savasına dondu ve sıradanlastı. otistigi oynayan cocuk asırı iyi oynamıs.

images

Büyük trajedi.. Marlyn..

Ana de Armas’ın harikulade oyunculuğu :tbr:

RIP Norma..

8.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EA70058C-CAE1-4B46-B9F7-91AC1807F64E.webp

oldboy ve handmaiden filmlerinden tanıdıgımız yonetmenin son filmi. kore'nin bu seneki oscar adayıymış. polisiye gerilim + ask diyelim. hikaye guzeldi, yeterince arıza karakter de vardı. flashback sahneleri bana biraz hızlı geldi, takip etmekte bazen zorlandım. bir de nedense cep telefonları cok fazla gorundu filmde, basrol gibiydiler, ona da anlam veremedim. yine de usta işi oldugu belli bir film.kore filmi gibi kore filmi.

Ekli dosyayı görüntüle 181082

oldboy ve handmaiden filmlerinden tanıdıgımız yonetmenin son filmi. kore'nin bu seneki oscar adayıymış. polisiye gerilim + ask diyelim. hikaye guzeldi, yeterince arıza karakter de vardı. flashback sahneleri bana biraz hızlı geldi, takip etmekte bazen zorlandım. bir de nedense cep telefonları cok fazla gorundu filmde, basrol gibiydiler, ona da anlam veremedim. yine de usta işi oldugu belli bir film.kore filmi gibi kore filmi.

Izleyelim rns.

spiral testereyi izledim.

fena değildi,eskilere gönderme güzeldi. eski testere gibi değil ama izlenebilir olmuş. çok yermişler yorumlarda.

Crazy Stupid Love 5/10

İyi oyuncular, klişe hikaye, çerezlik film.

Virtioso (Üstat) 5/10

Bağı iyi kuramamışlar, başroldeki eleman da çok donuk geldi. AC bile kurtaramamış o derece.

Polar 6/10

Başrol Mads Mikkelsen olunca direk puan+2 oldu zaten. Çok daha iyi bir film olabilirdi ama cıvıklıklardan hoşlanmadığım için düşman tayfa nedeniyle puanı düştü. Ayrıca Noel Baba hamlesi bekledim ama o da olmadı.Vasatın bir tık üstü diyelim.

Black Adam (2022) - IMDb

Beklediğimden iyiydi açıkçası. Aksiyon sahneleri, hızı, hikayesi, esprileri falan iyiydi. Rock vasat aktör ama bir kaç kere güldürdü. Slow motion sahneler biraz fazlaydı

7/10, 7.5/10 puanı biraz iyimser olur.

Superman vs Black Adam sequeli iple çekiyorum.

Black Adam (2022) - IMDb

Beklediğimden iyiydi açıkçası. Aksiyon sahneleri, hızı, hikayesi, esprileri falan iyiydi. Rock vasat aktör ama bir kaç kere güldürdü. Slow motion sahneler biraz fazlaydı

7/10, 7.5/10 puanı biraz iyimser olur.

Superman vs Black Adam sequeli iple çekiyorum.
Superman vs Black Adam filmi mi geliyor üstad? Man of Steel'den sonra ikinci bir Superman solo filmini bir türlü yapmadılar.

Basligi gorunce filmlere baktim. Bullet Train ve Hellraiser gozume carpanlar oldu. Hellraiser cocuklugumuzdan tabiki kontenjani :)

1293293.jpg-c_310_420_x-f_jpg-q_x-xxyxx.webp

Sırf farklı diye bok gibi filmi balon gibi sisirmisler ilk yarım saati zar zor izledim

Geri
Üst Alt