İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

İmdbsi 8 diye aldandım muhtemelen hintliler yüklenmistir.. Baya sıradan bir filmgibiydi yarım bıraktım değer dersen bakarım gerisine
filmin sonunda mantıksız bir ters köşe ve oldu bittiye getirilen bir final var. ben hiçbir film için izleyin veya izlemeyin demem ama yarısına kadar gelip begenmediysen, sonrasında da filmi kurtaracak birşey yok diyebilirim.

filmin sonunda mantıksız bir ters köşe ve oldu bittiye getirilen bir final var. ben hiçbir film için izleyin veya izlemeyin demem ama yarısına kadar gelip begenmediysen, sonrasında da filmi kurtaracak birşey yok diyebilirim.

Ters köşe dedin beni benden aldın bu akşam izlerim

avatar 2 kadar konusuz ve işleyişi kötü bir film nadir bulunur.
grafiklerle tam zıttı geriye kalan her şey

dwayne johnson ın boktan çerezlik filmleri gibi 3 saatlik film yapmış adamlar

@Ekin Amad iyi ki izlemişim diğer yarıyı klasik Hint filmi gibi zorlama kısımlar olsa da baya sardı beni IMDb puanı 8 abartı olsa da bir 7yi hak ediyor

images - 2023-04-08T013020.112.webp

@Ekin Amad iyi ki izlemişim diğer yarıyı klasik Hint filmi gibi zorlama kısımlar olsa da baya sardı beni IMDb puanı 8 abartı olsa da bir 7yi hak ediyor

Ekli dosyayı görüntüle 197712
begenmene sevindim. ama

kadının hiç gerek yokken ucak kacırma olayına girmesi (kadının intikam planına hiçbir faydası yok aksine daha da zorlastırıyor) işler boka sarınca içişleri bakanının olayın ustunu kapaması falan bana mantıksız geldi. yani düğümü atmışlar ama çözüm çok tepeden inme oldu.

8/10

MV5BNzg3OTEzMTgtYWU0OC00YTI0LWIxOTAtNmRkNTc0Nzg2YWU1XkEyXkFqcGdeQXVyNjY1MTg4Mzc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 148353
kaliteli bir korku filmi. birkac jumpscare dısında klasik korku ogelerini hemen hemen hic kullanmadan korkutmayı basarıyor. senaryo cok temiz, bu tarz filmlerde gorulen seyirciyi yanlıs yonlendirme cabası yok. korku/gerilim filmlerini sevmeyenlerin de keyif alacagı bir film olmus. hizmetci kadından ciddi tırstım.

Bayağı bir süre önce izlemiştim, kaliteli bir yapımdı. Bu tarz önerileri alabiliriz.

fixtürün devamı

izlediğim bir avuç filimi fixtüre ekledim

ilk 3

big short - 7/10 karmaşık bi konuyu daha da karıştırıp anlatmışlar ama c. bale ve r. goslingin perfleri ile ilginç bir yapım olmağı başarıyor
99 homes - 7.6/10 aynı konu olduğundan mevzuya biraz daha hakim olmanın etkisi ile filmden ilk seferden daha haz aldım ve m. shannon üstadın showunu 1 defa daha izlemenin keyfine nail oldum
michael clayton - 8.8/10 tek kelime ile süperb bir movie. başka yoruma da ne hacet.

Arrival, Birdman ve Blade Runner 2049: bu filmlere 7.5 civarı veririm. Arrival iyi sci fi ama biraz uçuk bir konsepte haiz. Cinemada izlemiştim bazı sahneler orda daha etkileyciydi. Birdman'in tek kamera şeysi ilk seferinde ilginç gelmişti ama bu sefer ona odaklanmadım. Oyunculuklar hayli iyi, konu ise eh. Yine de iyi. BR ise biraz fazla uzundu ama atmosferiynen falan otantik bi filim. Fena değil yani.
End of Watch: buna 8.6 veriom harika bir filim olduğundan.
Inside Llewyn Davis: buna ise 9.4 veriom en sevdiğim fimlerden olduğu için. Gerçi bunların aksine bunu daha evvel izlemiştim bi kaç defa.

Bayağı bir süre önce izlemiştim, kaliteli bir yapımdı. Bu tarz önerileri alabiliriz.
pek fazla korku filmi izlemediğimden elimde uzun bir liste yok. ilk aklıma gelen aynı yönetmenin us filmi var (@Hüsnü Ayabakan da ismini zikretmiş). surprizli finali çok iyiydi, hatırlayınca yine tuylerim diken diken oldu. yakın dönemden barbarian'ı sevmiştim. daha klasik korkutma tekniklerini kullansa da hikayenin iki kez yön degiştirmesi iyiydi.

7DF860C2-DD1B-45FC-AEC0-A8E0721E80CA.webp

ispanyada küçük bir köye yerleşen fransız aile ile komşuları arasında giderek şiddete varan gerilmi anlatan dram/gerilim filmi. çok yavaş akan, bolca diyalog ve yakın plan ihtiva eden festival filmi tadında bir film oldugundan tavsiye ederim diyemicem ama gerilimi ve rahatsızlık duygusunu vermek açısından başarılıydı. cache veya azor gibi filmleri begenenlere hitap edebilir.

sanal gerçeklik dünyasında geçen ucu bucağı olmayan sınırsız bi dünyada geçen şahane film.bayadır kitabını okumak istemiştim fakat filminden başlamak nasip oldu. seçilen müzikler alıntı yapılan, gönderme yapılan, veya direkt anılan filmler falan efsane bi şekilde yer almış. bi ara s. kingin cinnet dünyasındayken bi ara geliyor bebek çaki tokatlanıyor ortamlarda. zaten kahraman deloreana biniyor.kurgu zaten nefis. anlatılacak çok şey var fakat bu kadar yeterli sanırım öneri için.

edit yönetmen spielbergmiş yav

Uzun yıllardan beridir, devamlı olarak izlemeyi ertelediğim bir filmdi. İzlemek bugüne kısmetmiş. Gerçekten şahane bir yapım, son derece dokunaklı bir hikaye; izlerken insanda tatlı bir tebessüm yaratıyor. Robin Williams ve Robert De Niro'nun karşılıklı oyunculukları mükemmel. 8/10

izlediğim bir avuç filimi fixtüre ekledim

ilk 3

big short - 7/10 karmaşık bi konuyu daha da karıştırıp anlatmışlar ama c. bale ve r. goslingin perfleri ile ilginç bir yapım olmağı başarıyor
99 homes - 7.6/10 aynı konu olduğundan mevzuya biraz daha hakim olmanın etkisi ile filmden ilk seferden daha haz aldım ve m. shannon üstadın showunu 1 defa daha izlemenin keyfine nail oldum
michael clayton - 8.8/10 tek kelime ile süperb bir movie. başka yoruma da ne hacet.

fixtürün devamı

Arrival, Birdman ve Blade Runner 2049: bu filmlere 7.5 civarı veririm. Arrival iyi sci fi ama biraz uçuk bir konsepte haiz. Cinemada izlemiştim bazı sahneler orda daha etkileyciydi. Birdman'in tek kamera şeysi ilk seferinde ilginç gelmişti ama bu sefer ona odaklanmadım. Oyunculuklar hayli iyi, konu ise eh. Yine de iyi. BR ise biraz fazla uzundu ama atmosferiynen falan otantik bi filim. Fena değil yani.
End of Watch: buna 8.6 veriom harika bir filim olduğundan.
Inside Llewyn Davis: buna ise 9.4 veriom en sevdiğim fimlerden olduğu için. Gerçi bunların aksine bunu daha evvel izlemiştim bi kaç defa.

#Fixtür

Logan: bunu cinemada sevmiştim ama bu sefer traş geldi. 2. wolverin mevzu olmamış. standart marvıl filmi aksine bi kaç fikr barındırsa da introsu fazla uzun ve kritik yerlerde vurdu kırdıdan ibaret bir yapıt. 6.5
Midnight special: izlediğimde o kdr sevmemiştim şimdi bir fırsat daha verdim ve yine o kdr sevmedim. yavan bir movie. üstadmetre olarak da düşük her ne kdr başrol olsa da 6.5
Nocturnal animals: bu gerçekten iyi bir movie, biraz amy adamslı sahnelerde traşlık olsa ve de filmin meali için efor sarfetmek gerekse de baştaki arabalı sahne ve üstadın ortaya çıkıp filmi mest etmesiyle 8.5u hakediyor. üstadmetre ise : very high

Geri
Üst Alt