İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

901197d1aca44cb96381195aaed6126b.jpg

Okan hocanın maç sonu demeçleri de izlediğimiz filmler kategorisine dahil mi ?

F3195D44-5592-4A5B-B36A-1905791CC085.webp

felaketin ne oldugunu anlamadıgımız bir felaket filmi. ilk yarım saat fena degil aslında, night shyamalan filmleri gibi başlıyor. ama sonrasında ucurumdan asagı yuvarlanan, yuvarlanırken alakasız sahnelere ve diyaloglara tutunmaya calısıp finalinde yere cakılan bir film olmus. tankerin karaya oturdugu sahne ve tesla sahnesi iyiydi, onun dısında cope at.

0 beklentiyle uyurken ses olsun diye açtım ama beni sardı sonuna kadar izledim...Suudi yapimiymis ilginç bir film..Gerilim sevenler sans verebilir

6/10

1702765880638.webp

3 film gömdüm bu akşam en bktani buydu açık ara gerilim dozu yüksek bir saçmalıklar silsilesi

4/10

1702765971298.webp

Ekli dosyayı görüntüle 228353

felaketin ne oldugunu anlamadıgımız bir felaket filmi. ilk yarım saat fena degil aslında, night shyamalan filmleri gibi başlıyor. ama sonrasında ucurumdan asagı yuvarlanan, yuvarlanırken alakasız sahnelere ve diyaloglara tutunmaya calısıp finalinde yere cakılan bir film olmus. tankerin karaya oturdugu sahne ve tesla sahnesi iyiydi, onun dısında cope at.
Ben de pek beğenmedim ama çöpe atılacak bir film değil. Netflix e göre oldukça bütçeli ve iyi yapılmış bir film.

Marvel serisine başladım. Avengers bitti oğlan baya seviyordu beni de sardı. Thanos adamdır.

Geri
Üst Alt