- 4 Ağustos 2009
- 90.157
- 71.099
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende tam tom holand olmasa film çekemeyecekler diyecektimDoğru ya, bir kaç sene önce de çıkmıştı bu fake videosu.

The dig izle üstat Netflix'te film ariyorsan
The dig izle üstat Netflix'te film ariyorsan
3 film gömdüm bu akşam en bktani buydu açık ara gerilim dozu yüksek bir saçmalıklar silsilesi
4/10
Ekli dosyayı görüntüle 228388
Contratiempo - Görünmeyen Misafir (2016) fena film değil. Başroldeki abimiz biraz Selçuk inan'ı andırıyor.
6-7 kızla işlemişimdir herhaldeÜstad eyvallah yine de bunu izlemeyeni dövüyorlar
UymazEyvallah sagol.. Ben Gizem gerilim hariç neredeyse hiçbir filmden keyif alamiyorum uyar mı bana
Ben de pek beğenmedim ama çöpe atılacak bir film değil. Netflix e göre oldukça bütçeli ve iyi yapılmış bir film.Ekli dosyayı görüntüle 228353
felaketin ne oldugunu anlamadıgımız bir felaket filmi. ilk yarım saat fena degil aslında, night shyamalan filmleri gibi başlıyor. ama sonrasında ucurumdan asagı yuvarlanan, yuvarlanırken alakasız sahnelere ve diyaloglara tutunmaya calısıp finalinde yere cakılan bir film olmus. tankerin karaya oturdugu sahne ve tesla sahnesi iyiydi, onun dısında cope at.