Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.922
- 8.684
- 2.518
Film noir tarzi film önerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ne demek rtaş? tarif edersen yardımcı oluruz.Film noir tarzi film önerin
İzlemediyseniz 2009 yapımı WatchmenFilm noir tarzi film önerin
Eski siyah beyaz detektifli abd filmlerio ne demek rtaş? tarif edersen yardımcı oluruz.
İzlediğiniz en iyi "film noir" tavsiyelerinizi bekliyorum
Film noir tarzi film önerin
Sunset BulvarıFilm noir tarzi film önerin
Sonu 2002'dekiyle aynı mı bitiyor?Ekli dosyayı görüntüle 262868
fevkalade bir uyarlama olmuş. 3 saatlik süresine ragmen hem cok tempolu hem de gayet derli toplu biçimde aktı. görsel olarak da çok iyiydi. tavsiye edilir.
farklı. kitaptaki sonla birebir aynı degil ama film genel olarak kitapla uyumlu. 2002 filmi kel alaka bir filmdi baştan sona.Sonu 2002'dekiyle aynı mı bitiyor?![]()
*. filmin ^yonetmenin 4 sene onceki ilk uzun metraj filmini de izlemeni oneririm sevgili hayri .![]()
filmnuar olaraktan
öbür reviewlar
*oddity - enteresan bir irish horor filmi, çok iyi olmasa da creepy olmuş hayli.
jackpot - traş bi john cena filmi, komik değil, bi sürü döğüş fln var.
*. filmin ^yonetmenin 4 sene onceki ilk uzun metraj filmini de izlemeni oneririm sevgili hayri .
shudder cikisli ; caveat (2020) <- filmin ^slow burn tarz bir gidisati var .
(film , freak show da odul almisti yanilmiyorsam) .
<- puanim -> 10/6 .
bahsini ettigiin *film ise, kanimca yonetmenin ilk uzun metraj filminde tam yapamadigi dokunuslarin -bu filmde daha bir olmus gozukmesi .
bi nevi ilkdeki teknik hatalari ve zayif yonleri duzeltmis gibi bir vibe aldim.
kronoljisinde bir sonraki filmi bu baglamda ayri merak ediyorum. farkli bir havasi var sevgili damian yonetmenin .
saygi ve selamlar .