bak hacı sen şimdi musAp kardeşimizi tahrik ettin biliyorsun adam vukuatlı ısrarla üstüne gidiyosun ayıp yani tek söz söyledimi sana hayır söylemez çünkü dersini almış artık yeni bir hayata başlıcak terimcilik sözüde verdi bana kendisini bir seferlik affetmeni istiyorum senden hadi LÜTFEN.

tahrik etmiyorum sabah durduk yere bana hakaret etti defalarca dedim özür dile affediyim diye. cezalı üyeler forumunda bunu yalnız yakalyınca üzüyolar diye raporlamadım bile.
sadece özür dileyecek iftira ve hakaretlerine karşılık hepsi bu ancak buna karşılık hakaret ve küfürlerine devam ediyor.
troll kesildi başımıza

tahrik etmiyorum sabah durduk yere bana hakaret etti defalarca dedim özür dile affediyim diye. cezalı üyeler forumunda bunu yalnız yakalyınca üzüyolar diye raporlamadım bile.
sadece özür dileyecek iftira ve hakaretlerine karşılık hepsi bu ancak buna karşılık hakaret ve küfürlerine devam ediyor.
troll kesildi başımıza

Aziz ve Muhterem Riekerink Bey Hazretleri Mübarek Zat-ı Alileri Hürmetmeab Hocamız Ekselansları' nın konu başlığını yeterince kirletmişsiniz, troll mü ne olduğu anlaşılmaz tartışmanızla, yeter yaw yeter!:mad:...

Aziz ve Muhterem Riekerink Bey Hazretleri Mübarek Zat-ı Alileri Hürmetmeab Hocamız Ekselansları' nın konu başlığını yeterince kirletmişsiniz, troll mü ne olduğu anlaşılmaz tartışmanızla, yeter yaw yeter!:mad:...
Onu musapa soyle mustafa bende memnun degilim bu durumdan

yazmiyim diyorumda ne algi operasyonu yapiyor bu issiz. Ilk olarak ne yazdin ARDINDAN ne yazdigimi niye demiyorsun ?

Raporlarsın olur biter(di)...Gerekiyorsa ilgili kişiler uyarırdı ama yok sen muhabbet derdindesin bence!:)...

sohbet edecek bi ton insan varken bu küfürbaz ile neden sohbet derdinde olayım ceza almasını istessem raporlardım özür bekliyorum sadece

yazmiyim diyorumda ne algi operasyonu yapiyor bu issiz. Ilk olarak ne yazdin ARDINDAN ne yazdigimi niye demiyorsun ?

eğitimsiz dedim sende karşılığında küfrettin hakaret ettin. gizlenmiştin korkudan şimdi ufak bi destek bulunca çıktın gene ortalığa zındık.özür dile ya da sözünde dur kafana sık.

birde algı operasyonu lafını öğrenmişler onu kullanıp duruyorlar durduk yere. tartışmalarında sıklıkla kullandıkları diğer kelime vizyondur şuana kadar kullanmadı bakalım

ederim hakaret birtek egitimsiz mi yazdin yalancinin teki? Kes simdi baydin

maganda hakaret ettiğini kabul ediyor özür bekleyince birde bundan yana tavır koyanlar oluyor. böylelerinin cirit atması şımarması çok doğal.

Arayı bulmak bana düştü iyi mi?:oley:, nerden bulaştıysam?:mad:...

Şöyle yapalım; Musap özür dilesin, Osman da kendi kafasına sıksın...

Adaleti temin ettim zannediyorum. Hz Ömer gibi adamım vesselam!:D...

Arayı bulmak bana düştü iyi mi?:oley:, nerden bulaştıysam?:mad:...

Şöyle yapalım; Musap özür dilesin, Osman da kendi kafasına sıksın...

Adaleti temin ettim zannediyorum. Hz Ömer gibi adamım vesselam!:D...

ne özürünü bekliyor sabahtan beri. Komplekslimi nedir abi . Hem baslat olayi hemde özür bekle yok öyle dünya

Geri
Üst Alt