Yok destekliyorum yalnız geçen sene Hamza ya sallayanlar simdi Riekerink i sürekli dillemesinede uyuz oluyorum. Neymiş 900.000 antrenör bulamazmisiz sanki Anadolu kulübüyuz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de geçen sene Hamza'yı habire dilleyenlerin şimdi Riekerink'e sallamasına uyuz oluyorum.Yeni bir yapılanma içerisine girdik,öyle veya böyle.Çöplerin çoğu temizlendi.Ara ara çok umut verici futbol da oynadık.Sabır.

Ben de geçen sene Hamza'yı habire dilleyenlerin şimdi Riekerink'e sallamasına uyuz oluyorum.Yeni bir yapılanma içerisine girdik,öyle veya böyle.Çöplerin çoğu temizlendi.Ara ara çok umut verici futbol da oynadık.Sabır.
Hamza yi kim dillemiş toplasan 10 kişi yoktur forumda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

riekerinke iyi futbol için süre verilmesinden yanaydım ama yeterince zaman geçti ve futbolumuz iyiye gideceğine daha da kötüye gidiyor. sahada yaptığımız tek şey topa sahip olup yana geriye boş boş paslaşmak rakip ceza sahasında zerre tehlikeli bi takım değiliz. maç başına 1-2 pozisyonla oynayan büyük takım mı olur hem de kendi evin de bile bu geçerli. tarihimizin hücum anlamında en kısır takımlarından biri bu takım.hücumda organize olmaktan uzak, rakip ceza sahasında kalabalık olamayan vasat altı bi takıma dönüştük aldığımız puanlar kimseyi yanlıtmasın. ne yazıkki sınıfta kalmak üzeresin riekerink oysaki umutluyduk senden

Adamin bir taktigi ve stratejisi var.

Biz deplasmandaki bjk macinda bile topa sahip olan takimdik. Ustelik o macta neredeyse iyi yedek hic yoktu senolun elinde hepsi iyi yedekken.

Bizim onemli problemimiz berbat stoperlerimiz, cizgiye inip iyi orta yapamayan beklerimiz ve sneijder, tolga ve selcuk gibi takimin gobeginde oynayip skor uretemeyen oyuncularimiz.

Kadro yapimiz 4-2-3-1 e uygun. Ama bu sistemde kanatlardan ileri giden 2 suratli ve gidip gelen bek istedi Riekerink. Sadece Cavandayi aldilar o da sezona sakat basladi.

Adam mecburen Sabriyi oynatti. Yine mi Sabri dendi!! Ulan Cavanda sakat dedik, olsun dediler ! :)

Simdi bi dolusu Sabri oynamaliydi diyor !!!

Yasin beyinsizi oynar mi dediler, simdi yasin oynamali diyorlar!!!

Yani en ufak omurga , karakter yok. Sonuc olmayinca vay oburu niye yok?

Dun kaleye otobus cekip ofsayttan gol atan ve aleyhine penalti verilmeyen takim hak etmeden kazandi.

Basindan tik yok. Niye ? İ.fb basini da ondan.

Dunku trabzon gibi oynayip ofsayttan gol atip bir yaptigimiz penalti verilmeyip biz kazansaydik bugun yer yerinden oynamisti!!! 1 ay boyunca her gun yazardi iyi aile cocuklari!!

Ulke karaktersiz, omurgasiz , ahlaksiz , saygisiz insandan gecilmiyor.

Burada GSC de ayni omurgasizligi gormek daha da uzucu, yaralayici. Yazik.

Koray guzel bir analiz olmuş.

Beklenen performansı gosteremeyen oyunculara (Sneijder, Podolski gibi) ragmen oyunu domine eden, %72 topa sahip olma oranı ile oynayan takımdık. Ofsayt golle yenildik ve penaltımız verilmedi. Erman Toroglu bile penaltı yok, Bruma ya kırmızı kart dedi.. Delirdim ekran basında. Ve hiçbir yonetici çıkıp penaltılar verilmedi demiyor, teslimiyetcilik var.

Taraftarlar konusunda da haklısın. Herkes Rie Hocaya sallamaya baslamış. Ben umutluyum. Hoca kendini geliştiriyor ve daha iyi olacak. Hocadan tek istegim formsuz olanı, sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuyu ismi ne olursa olsun (Sneijder bile olsa) oynatmasın.

Topa sahip olup, pas oyunu oynamak güzel fikir de bizim yaptığımız şimdilik bu değil. Sürekli yan pas, geri pas yapıyoruz, dikine oynamıyoruz, yavaş oynuyoruz, kendi kendimizi soğutuyoruz, yeterli sayıda gol pozisyonuna giremiyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

riekerinke iyi futbol için süre verilmesinden yanaydım ama yeterince zaman geçti ve futbolumuz iyiye gideceğine daha da kötüye gidiyor. sahada yaptığımız tek şey topa sahip olup yana geriye boş boş paslaşmak rakip ceza sahasında zerre tehlikeli bi takım değiliz. maç başına 1-2 pozisyonla oynayan büyük takım mı olur hem de kendi evin de bile bu geçerli. tarihimizin hücum anlamında en kısır takımlarından biri bu takım.hücumda organize olmaktan uzak, rakip ceza sahasında kalabalık olamayan vasat altı bi takıma dönüştük aldığımız puanlar kimseyi yanlıtmasın. ne yazıkki sınıfta kalmak üzeresin riekerink oysaki umutluyduk senden
Riekerink Bey diyeceksiniz !

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Riekerink Bey diyeceksiniz !

dedik zaten de bey hanım demekle olmuyor bu işler takım rakip kaleye gidemiyor. böyle düzgün bi adamın başarılı olmasını isterdim ama t.direktörlük de katetmesi gereken çok yol var ama bizim zamanımız ve kredimiz yok. şu an stajyerlik dönemini yaşıyor adam

dedik zaten de bey hanım demekle olmuyor bu işler takım rakip kaleye gidemiyor. böyle düzgün bi adamın başarılı olmasını isterdim ama t.direktörlük de katetmesi gereken çok yol var ama bizim zamanımız ve kredimiz yok. şu an stajyerlik dönemini yaşıyor adam
Stajeri bırak, ne "Profesörler" geldi sıçtı ve gittiler. Riekerink Bey barı milletin istediği kadroyu çıkarıyor. Yeni bir takım kuruldu, yeni sistem... Zaman ister.

Ve bu "deneme ve kaynaşma" döneminde yine zirveye oynuyoruz.

Iniesta gibi, Xavi gibi, Alonso gibi, Modric gibi ince pas atacak adamın yoksa pas oyunu kapanan takımların her zaman işine gelir. Sürekli yana geriye oynuyoruz ve topu çok yavaş çeviriyoruz.

Koray guzel bir analiz olmuş.

Beklenen performansı gosteremeyen oyunculara (Sneijder, Podolski gibi) ragmen oyunu domine eden, %72 topa sahip olma oranı ile oynayan takımdık. Ofsayt golle yenildik ve penaltımız verilmedi. Erman Toroglu bile penaltı yok, Bruma ya kırmızı kart dedi.. Delirdim ekran basında. Ve hiçbir yonetici çıkıp penaltılar verilmedi demiyor, teslimiyetcilik var.

Taraftarlar konusunda da haklısın. Herkes Rie Hocaya sallamaya baslamış. Ben umutluyum. Hoca kendini geliştiriyor ve daha iyi olacak. Hocadan tek istegim formsuz olanı, sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuyu ismi ne olursa olsun (Sneijder bile olsa) oynatmasın.

Alenen i.fb basini uzerimize oynuyor.

Herkes elini vicdanina koymali. GS bir macta topa %27 sahip olsa, ofsayttan gol atsa, yaptigimiz bariz penalti verilmese bu i.basin , mahmut vs yavsaklar ortaligi biz puan kaybedene kadar yangin yerine cevirirdi.

Simdi TIK Yok!!

Hadi basina alistik da artik GS taraftari yemese bunlari.

Dunku gibi bjk veya fb mac kaybetse, yani topa bukadar sahip olup ofsayt golu ile yenilseler penaltilari verilmese bugun neler olurdu?? Senolundan fikosuna, azizinden iti mahmuta kadar gordukleri guvenlik kameralari dahil heryere konusur butun basliklar da "Hakem karari ile GS kazandi" olmazmiydi??

Simdi? Masallah heryerde sessizlik, huzur!!!

Firat maşa dır dun de bu gorevini yapmistir!!

Son düzenleme:
sistem sanki 1 günde oturtuluyormuş gibi konuşuyoruz buda ayrı mesele, başarılı veya başarısız olur ayrı mesele ama istediğiniz oyun ışığı açıp kapatmak gibi bir anda ortaya çıkmaz malesef. Çıksa ManU bu kadro ve bu antrenörü ile çıkarırdı.

sanki adamın ilk günü. geçen sezonun ortasında geldi, mart/nisan aylardan beri hoca. hamzayla kıyaslama yaparsak tek artısı topu daha fazla tutmamız ve saçmasalak oyuncu tercihlerin yapmaması (umut kanat misal).

tolga bruma ve musleranin kişisel performansları bu kadar iyi olmasaydı takım şimdi bambaşka yerde olurdu.

sanki adamın ilk günü. geçen sezonun ortasında geldi, mart/nisan aylardan beri hoca. hamzayla kıyaslama yaparsak tek artısı topu daha fazla tutmamız ve saçmasalak oyuncu tercihlerin yapmaması (umut kanat misal).

tolga bruma ve musleranin kişisel performansları bu kadar iyi olmasaydı takım şimdi bambaşka yerde olurdu.

Bu dedigine inaniyormusun??

Sistem sistem demeye baslamissiniz yine takimin ne sistemi var da oturacak? Brumaya at pasi biseyler yapsin.bu mu sistem? Herkes topa bakiyor biri kosu yapsin kosu yoluna pas filan yok. Mac icinde 3 lu savunmaya gecti carole nin tum katkisi gitti.bruma tek basina kaldi orda iyi kotu yine carole hucuma destek veriyordu..ts gram cikamiyor selcuk de jong degisikligi yapacagina josue yi al selcuk yerine , sneijder yerine yasin i al daha fazla katki saglardi takima.podolski hazir degil su durumda 60 dan sonra ancak oyuna girebilir.

Bastan itibaren söylüyorum 0 alt yapisi olan bir Hype ile, Riekerink Bey severler, bu adama yardim ettiklerini mi düsünüyorlar ? Yapmacik, ve sahte Riekerink güzellemeleri, bunun ile birlikte olusan Hype ve büyük beklentiler hocamizin faydasina mi, yoksa zararina mi ? Hic düsünüyormusunuz bunu ?

Birde Galatasaray Spor Kulübünün büyüklügüne yakismayacak hareketler bunlar bir kere... Riekerink´i asagalatmam kimseye, ama düsük profilli bir hoca, yillarca alt yapilarda ve bir iki kücün kulüpte görev yapmis bir Isim. Biz, 250 Milyon Yuro geliri olan bir Spor Kulübü olarak, onu takimin basina getirerek, kendisine kariyerinin en büyük firsatini vermisken, sanki Riekerink Bey bizim icin bir firsatmis gibi degerlendirmek, gerceklerden uzaklasmaktir.

Biz Riekerink´e bir sans verdik, o bugüne kadar bu sansin karsiligini özveri ile calisarak, iki tane kupa kazandirarak, hasbelkader oynadigimiz oyun ile memnun ederek, simdiye kadar bir geri dönüs göstermistir. Evet son 4 yabanci hocamiz kadar kupa kazandirdi son 8 ayda.

Riekerink bizim icin bir sans degil mi ? Bunu kimse bilemez, bunu ancak gelecekte kulübümüze kazandiracagi basari ve kupalar ile kendisi kanitlayacaktir. Yani sans oldugunu iddia eden, bana ayni sekilde gelecek haftanin lotto numaralarini da verebilir. Ancak bir umut isigi gösterdigini, bende düsünüyorum.

Yani daha azar, azar birseyler yapmisken, bukadar Hype yaratmak hem Riekerink´in isini zora sokmaktir, hemde Galatasaray Spor kulübünün büyüklügünün farkinda olmamaktir.

Türkiye kupasi, Süper Kupa, yüksek topla oynama oranlari, yani bunlari ilk defa yapmis degiliz.

Bunun disinda tabiki taraftar sonuna kadar Riekerink beyin arkasinda durmak zorundadir. Elestirirken, olayi bashinge getirmek de dogru degil. Senelerce calisip da, milyonlari kazanip da, hic birsey vermeyen hocalar da gördük sonucta...

Topa sahip olma taktigini seviyorum ama cok kisiriz yaraticilik olarak. Isin ilginc tarafida skor bulduktan sonra topa rakibe teslim ediyoruz. Asil skor buldugumuz zaman topa sahip olmamiz gerekirken tersi oluyor

Ama suc sadece hocada degil tabi. Selcuk ve Sneijder'in rezil performansi cok etkiliyor.

Ama eger bu Sneijder boyle devan eder kesmezse , Selcuk keza oyle suc tamamen hocanin olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Topa sahip olma taktigini seviyorum ama cok kisiriz yaraticilik olarak. Isin ilginc tarafida skor bulduktan sonra topa rakibe teslim ediyoruz. Asil skor buldugumuz zaman topa sahip olmamiz gerekirken tersi oluyor

Ama suc sadece hocada degil tabi. Selcuk ve Sneijder'in rezil performansi cok etkiliyor.

Ama eger bu Sneijder boyle devan eder kesmezse , Selcuk keza oyle suc tamamen hocanin olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volkan topa sahip olma taktigi derken, topu rakibe verip sampiyon oldugumuz hic bir sezon yok. Yada ben görmedim... ^^

Bastan itibaren söylüyorum 0 alt yapisi olan bir Hype ile, Riekerink Bey severler, bu adama yardim ettiklerini mi düsünüyorlar ? Yapmacik, ve sahte Riekerink güzellemeleri, bunun ile birlikte olusan Hype ve büyük beklentiler hocamizin faydasina mi, yoksa zararina mi ? Hic düsünüyormusunuz bunu ?

Birde Galatasaray Spor Kulübünün büyüklügüne yakismayacak hareketler bunlar bir kere... Riekerink´i asagalatmam kimseye, ama düsük profilli bir hoca, yillarca alt yapilarda ve bir iki kücün kulüpte görev yapmis bir Isim. Biz, 250 Milyon Yuro geliri olan bir Spor Kulübü olarak, onu takimin basina getirerek, kendisine kariyerinin en büyük firsatini vermisken, sanki Riekerink Bey bizim icin bir firsatmis gibi degerlendirmek, gerceklerden uzaklasmaktir.

Biz Riekerink´e bir sans verdik, o bugüne kadar bu sansin karsiligini özveri ile calisarak, iki tane kupa kazandirarak, hasbelkader oynadigimiz oyun ile memnun ederek, simdiye kadar bir geri dönüs göstermistir. Evet son 4 yabanci hocamiz kadar kupa kazandirdi son 8 ayda.

Riekerink bizim icin bir sans degil mi ? Bunu kimse bilemez, bunu ancak gelecekte kulübümüze kazandiracagi basari ve kupalar ile kendisi kanitlayacaktir. Yani sans oldugunu iddia eden, bana ayni sekilde gelecek haftanin lotto numaralarini da verebilir. Ancak bir umut isigi gösterdigini, bende düsünüyorum.

Yani daha azar, azar birseyler yapmisken, bukadar Hype yaratmak hem Riekerink´in isini zora sokmaktir, hemde Galatasaray Spor kulübünün büyüklügünün farkinda olmamaktir.

Türkiye kupasi, Süper Kupa, yüksek topla oynama oranlari, yani bunlari ilk defa yapmis degiliz.

Bunun disinda tabiki taraftar sonuna kadar Riekerink beyin arkasinda durmak zorundadir. Elestirirken, olayi bashinge getirmek de dogru degil. Senelerce calisip da, milyonlari kazanip da, hic birsey vermeyen hocalar da gördük sonucta...

Bu konunun başına sabitlenmeli bu yorum.

Riekerink bizim için bir şanssa,Galatasaray Riekerink için çok daha büyük bir şanstır.Bazı kişiler sanki hiç 1990'ları yaşamamışlar,sanki Galatasaray mazisi başarılarla dolu olan bir kulüp değil de,yeniyetme bir Anadolu kulübü.

Geri
Üst Alt