- 29 Ocak 2011
- 45.809
- 17.284
- 2.748
ateş yakıp mı haberleşeceklerdi olm yakında değilse telefonla görüşecekler tabi.
aynen millet kafayı yemiş yarın öbür gün plaked verir şutlarız tamamen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ateş yakıp mı haberleşeceklerdi olm yakında değilse telefonla görüşecekler tabi.
"düşmanın en zayıf olduğu an kazandığını düşünmeye başladığı andır"
-selçuk inan - eylül -2016-
Tolga-de jong ikilisi veya tolga-selcuk ile sezon başında sürekli puan kaybediyorduk. Ne zaman Tolga sakatlandı seri puanlar aldık. Buna rağmen bu ikiliye son maçta orta sahayı verdi! Yoksa tarihin en kötü kadrosundan en iyisini çıkaran son 10 yılın en iyi TD si.
Solbek linnes, presçi joshua, hacıyatmaz Yasin, maestro sneijder, portekizli siyah Ronaldo'nın çıkışı, podolskinin gol makineliği riekerink'in güzel sürprizleriydi
Ikinci 45 dakikada oyuncu degistirmek için oyuncu değiştirmesi, sezon başında Tolga,dejong,selçul ısrarı eksileriydi. Tolga cöpünü Birde o yabancı sağbeki istediğine inanmıyorum. Komisyoncu-yönetim işi.
Sakatlıklar olmasaydı açık ara bizi şampiyon yapardı vitaminsiz taraftar nankörlük yaptı. Bu sezon artık 5. 6. Oluruz. Taraftar köpekler gibi pişman olacak.
En ideal kadro 6-0 kazandığımız kupa maçı. BJK maçı unutulmazlar arasında. 2 kupa!! Güçlü başakspor ve sergenle coşmuş kayseri son darbeyi vurdu hollandali TD ye. Hakemler de hiç sevmedi Riekerink bey'i
Umarım büyük bir takıma gidersin.
dolmuşçu, şu pasif adamı bile tırsa tırsa kovmuş. AYSAL BAŞKANIM vatan haini, komisyoncu, yandaşı antrenmanda dehlemişti. hey gidi hey
tek adama evet diyen herkes vatan hainidir. egemenlik için canını veren atalarının kemiklerini sızlatıyor bu hainler.vatan hainimi? doğru konuş lan lale
almanların bir sözü var.
"camdan bir evde oturuyorsan kimseye taş atmamalısın."
sen ve o şerefsiz başkanının kulağına küpe olmalı.
tek adama evet diyen herkes vatan hainidir. egemenlik için canını veren atalarının kemiklerini sızlatıyor bu hainler.
olur puçi.tamamkes.
olur puçi.
işine bak hainleri kollama onun dışında iyiyiz.seni uyarıyorum eleştiriye hiçbir şekilde tek kelime etmem ama iş hakared ve iftiraya giderse misliyle karşılık alırsın. akıllı ol gözlemlicem seni