Jason Denayer'la 1 Sene Daha İddiası!

ched oynayacagına denayer oynasın.

derbi harici maclarda serdar-denayer. derbilerde serdar-balta yaparız.

bu defans hattı ile kademede sorun yaşamamamız gerekiyor. hepsi süratli ve atletik oyuncular.

derbi maclar icin +hakan balta gerekebilir.
Kademe oyunu hız veya atletik ile alakası yok ki ama.

Maldini yi bilirsen belki onun maçlarını izlemeni tavsiye ede bilirim. Kademe oyunu stoper olarak mükemmel şekilde nasıl yapılır gösterdi kaplumbağa temposu ile

Salih gitti diyelim elde yine 5 stoper oluyor hatta Donk ile 6. Bir kisi daha gitse iyi olur. Semih ten mesela hayir gelmez onu versinler kiralik.

1- Serdar (Stoper)
2- Chedjou (Stoper, DMC)
3- Semih (Stoper, sağ bek)
4- Denayer (Stoper, sağ bek)
5- Hakan (Stoper, sol bek)
6- Koray (Stoper, sağ bek) - [İyileştiğinde kiralanır]
7- Donk (Ön libero, stoper) - [Bu dönem olmasa bile devre arası kesinlikle yollar ayrılır]

Kademe oyunu hız veya atletik ile alakası yok ki ama.

Maldini yi bilirsen belki onun maçlarını izlemeni tavsiye ede bilirim. Kademe oyunu stoper olarak mükemmel şekilde nasıl yapılır gösterdi kaplumbağa temposu ile

maldini gibi üst düzey oyun bilgisine sahip stoperler farklı. ne zaman nerede olması gerektiğini biliyordu.

bizde o kadar üst düzey stoper yok. dolayısıyla atletik yapı ve hız devreye giriyor. rakibinden daha hızlı olursan önünü kesebilirsin.

bu hamleden sonra 1 stoper ve donku dehlemek lazım

serdar semih filan bunların hepsi müzmin sakat ched dengesizide her sene en az 1.5 ay sakat geçiriyor hakan yaşlı tamam sayısal manada çok ama verimlilik açısından yetersizdik jason doğru hamle EGO reys

serdar semih filan bunların hepsi müzmin sakat ched dengesizide her sene en az 1.5 ay sakat geçiriyor hakan yaşlı tamam sayısal manada çok ama verimlilik açısından yetersizdik jason doğru hamle EGO reys

yok jeysın yanlış demedim zaten de maaş bütçesini lüzumsuz dolduran bu revircilerden 1 adet göndermek lazım onu diyorum

maldini gibi üst düzey oyun bilgisine sahip stoperler farklı. ne zaman nerede olması gerektiğini biliyordu.

bizde o kadar üst düzey stoper yok. dolayısıyla atletik yapı ve hız devreye giriyor. rakibinden daha hızlı olursan önünü kesebilirsin.
Uzun mesafeli hatalarda hak veriyorum ama dar alanda olan kademe hatalarında bu hata gol ile sonuçlanmış oluyor

Uzun mesafeli hatalarda hak veriyorum ama dar alanda olan kademe hatalarında bu hata gol ile sonuçlanmış oluyor

geriye yaslanacagımız maclarda bu savunma ile sıkıntı yaşayabiliriz. cünkü yoğun baskıyı kaldıramazlar. onun icin derbi ve derbi zorlugundaki anadolu deplasmanlarında balta-serdar olmalı diyorum.

4-4-2 ile önde baskı yapmamız gerekiyor. siqo ile eren'i sal rakibin üstüne gitsin renktaş. onlar önde top tuttukca hem defans hem ortasaha nefes alır ve daha fazla ileriye cıkar.

Geri
Üst Alt