Jason Denayer'la 1 Sene Daha İddiası!

Sneijder düşmanlığı yapacağınıza 3 yıldır takımın el freni olan sahada yürüyen , 3M euro alan ve hiç bir şey yapmayan selçuk efendiyi eleştirin ...

hayır sneıjderi düşmanlıgı yapmıyorum bu forumda Sneıjderi eleştirenleri en ağır eleştirenlerden biri benim.. Selçuk zaten Allaha emanet ona laf söyleye söyleye bıktık usandık.. sneıjder göbeğini eritmeli.. yıllık 5 mılyon euro alıyorsa bunu yapmalı..

ben artık hızlı ve akıcı bir futbol takımı görmek istiyorum ! bir taraftar olarak bu benım hakkım

Bokunu cikardiniz iyice. 3 sezon mu?

Adam 1 sene formsuzdu diye sacmalamaya gerek yok. 1 kötü sezon gecirdi diye bir futbolcuyu asip kesenler neyin kafasini yasiyor cok merak ediyorum.

Hele hele bu futbolcu Sneijder gibi bir adamsa. 13/14 de Melo ile birlikte takimin en iyisiydi, 14/15 de sampiyonlukta Muslera ile öne cikan kilit adamlardan biriydi.

Biraz tutarli olun yahu. Gecen sezon ne iyidi de Sneijderi günah kecisi ilan ettiniz hemen. Selcuk denen hayalet yüzünden bu adam stoperlerin önüne kadar gelip oyun kurmaya calisiyor.

ben sadece Sneıjderin o göbeği eritmesi gerektiğini söylüyorum renktaş.. eleştirmiyorum.. daha sezon başındayız ve o göbek hiç hoş olmuyor

Unal baskanimin bize hediyesi Chedjouyu takimdan uzaklastirarak izlerini silmeye calisiyorlar katilirmisin ?

Kesinlikle, Melo'ya yapılanlar dün gibi aklımızda... Daha sonra Sneijder ve Muslera'ya karşı yıldırma politikaları.. ve şimdi Chedjou. Ama endiselenme sevgili kardesim, feriştahları gelse Sn. Ünal Aysal'ın camiamızda bıraktığı o kutlu mirası yok edemezler.

Geçmişle yaşanmıyor.. Bak Real Madrid Sampıyonlar ligi sampıyonu olduktan sonra Di Maria ve Mesut gibi en önemli oyuncularını satabılıyor.. çünkü vizyon bunu gerektirir.. sneıjderi bu forumda en cok ben savundum ama bu formuyla asla ilk 11 oynamayaz..

ama 1-2 haftada göbeği eritirse o zaman yine Eskisi gibi Şino hoşgeldin deriz.. Başımızın üstüne koyarız.. lakin futbolda dün yoktur... bunu bilmemeniz beni şaşırtmadı

Senin mantiginla profil resminde olan Messi kötü

Kötü sezon gecirdi,cl de avucunu yaladi,copa America da avucunu yaladi ama daha önceki sezonlarda aldigi kupalar ortada

Umit Chatar dönsün diye yalvaranlar memnun mu simdi??? Adam alenen bjk propagandası yapıyor. Gsye saldırıyor.

Üslubunuz çok kaba.. Messi ne alaka ? diye sordum öyle kalırsın işte diyorsunuz.. Messi ne alaka yahu ? :d

Futbolda dün yoktur dedin Sneijder icin

Messi gecen sezon ispanya disinda avucunu yaladi ama daha önce aldigi basarilari cöpe atmaz kötü futbolcu anlamina gelmez bu

Zaman kazanmak icin bos bos cevaplar atiyorsun kilitendin gecmis olsun

Hic bir golde direk hatasi yok, algi yaratmayalim. Simdi uzun uzun elma derken armut diyerek cevapta yazma.

1. golde ceza sahasinin disinda kalan belcikali oyuncular rakip oyunculari takip etmedigi icin Denayer'e 2 adam birden kaliyor, o ikisinden biri de golü atiyor. Yani tamamen yanlis adam paylasimi, Denayer adamini tutuyordu halbu ki.

2. golde de aslinda savunmada en akilli davranan oyuncusu kendisidir. Fellaini ve diger stoperin o kadar kolay calim yemeyecegini düsünerek, diger bosta olan rakip oyuncuya dogru kosuyor ama 2 belcika'li oyuncu cok basit calim yiyor ve gol oluyor. Kaldi ki normal sartlarda golü atan o sol tarafta bos olan takim arkadasina pas vermeliydi, herkes bunu beklerdi. Yani Denayer takim arkadaslarina güvenerek orda ki boslugu kapatmak isterken takim arkadaslari kolay calim yiyor.

3. golde de her ne kadar top Denayer'in üstünden gecsede adamini yine kaciran diger defans oyuncusu, cok yavas kaliyor. Denayer'in o bölgede durmasi gayet dogal.

Futbol aslinda pek zor bir oyun degil ya basit düsünmeyince.

Hic bir golde direk hatasi yok, algi yaratmayalim. Simdi uzun uzun elma derken armut diyerek cevapta yazma.

1. golde ceza sahasinin disinda kalan belcikali oyuncular rakip oyunculari takip etmedigi icin Denayer'e 2 adam birden kaliyor, o ikisinden biri de golü atiyor. Yani tamamen yanlis adam paylasimi, Denayer adamini tutuyordu halbu ki.

2. golde de aslinda savunmada en akilli davranan oyuncusu kendisidir. Fellaini ve diger stoperin o kadar kolay calim yemeyecegini düsünerek, diger bosta olan rakip oyuncuya dogru kosuyor ama 2 belcika'li oyuncu cok basit calim yiyor ve gol oluyor. Kaldi ki normal sartlarda golü atan o sol tarafta bos olan takim arkadasina pas vermeliydi, herkes bunu beklerdi. Yani Denayer takim arkadaslarina güvenerek orda ki boslugu kapatmak isterken takim arkadaslari kolay calim yiyor.

3. golde de her ne kadar top Denayer'in üstünden gecsede adamini yine kaciran diger defans oyuncusu, cok yavas kaliyor. Denayer'in o bölgede durmasi gayet dogal.

Futbol aslinda pek zor bir oyun degil ya basit düsünmeyince.

Sivaci Hakan... Her hatasina bir kilif bul...

1. O ikinci oyuncu dedigin adama, bak bakayim Denayer orali mi. Tamamen orali oldugu adam atiyor golü.

2. Akilli felan degil otomatik oynadigi icin, pozisyon icinde direk olmamasina ragmen pazara yollaniyor. Zekasi ile oynasa, otomatik kosu yapmaz, o bölgeye giderken, pozisyonun icinde kalir. Futbolda bir pozisyona hareket edecem diye, bir pozisyondan tamamen kopamazsin, hele hele kirmizi bölgede ise. Bunu alt yapi topculari yapmaz.

3. Hava toplarinda etkisizligine bir örnek pozisyon. Pozisyon alabilme kabiliyeti zayif, ve zamanlama hatasi da var. Orada o topu iskalamasi, golün önemli bir payi.

Futbolda tek bir oyuncunun suclu oldugu pozisyon cok ender rastlanir. Topu oyuna sokarken kaybeder, sonra diger oyuncu kaleci ile kalir gibi. Illaki ortalama 2-3 hata olur, yenilen bir golde. Denayer burada Belcika´yi yakan oyuncu, üc golde de net bir hatasi var.

Denayer bir stoper icin fazla yumusak bir oyuncu, ve oyun zekasi da düsük. O yüzden forvetler genellik ile topa ondan önce müdahele ederler, ve ikili de cok zor hava topu kazanir.

Bunu gösteren de gecen sene mac basi ortalama 0.39 hava topunu, 27% ortalama ile kazanmasi. Bu Süperlig gibi fizik kalitesi düsük bir ligde, Denayer gibi atletik bir oyuncu icin, bir tane Armutszeugnis, felaket bir rakam. Sahada görülen yumusakligi yüzde yüz teyyid ediyor. Rodellaga´nin hayatimda gördügüm en yumusak stoper yorumunu, tegit ediyor. Ama sana göre müthis oynadi.

Senin meselen futbol degilki, kasina gözüne göre oyuncu degerlendiriyorsun.

Satin alinabilir, ama kiralik olarak bu kadar eksigi olan bir oyuncunun adresi Türkiye degildir. Ne bize faydasi olur, ne kendisine. Vizyonu olsa, buraya gelmek istemez.

Son düzenleme:
Ched gidip yerine Denayer gelirse iyi olur. Hem maaş yükünden kurtuluruz hem az da olsa bonservis alabiliriz.

Hayırlı olsun camiamıza.

My nigga.. :ka21:

Geri
Üst Alt