Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
Gizli Fenerlilere cevap vermeyiniz lütfen. Sneijder fena koydu zamaninda 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder düşmanlığı yapacağınıza 3 yıldır takımın el freni olan sahada yürüyen , 3M euro alan ve hiç bir şey yapmayan selçuk efendiyi eleştirin ...
Bokunu cikardiniz iyice. 3 sezon mu?
Adam 1 sene formsuzdu diye sacmalamaya gerek yok. 1 kötü sezon gecirdi diye bir futbolcuyu asip kesenler neyin kafasini yasiyor cok merak ediyorum.
Hele hele bu futbolcu Sneijder gibi bir adamsa. 13/14 de Melo ile birlikte takimin en iyisiydi, 14/15 de sampiyonlukta Muslera ile öne cikan kilit adamlardan biriydi.
Biraz tutarli olun yahu. Gecen sezon ne iyidi de Sneijderi günah kecisi ilan ettiniz hemen. Selcuk denen hayalet yüzünden bu adam stoperlerin önüne kadar gelip oyun kurmaya calisiyor.
Unal baskanimin bize hediyesi Chedjouyu takimdan uzaklastirarak izlerini silmeye calisiyorlar katilirmisin ?
Geçmişle yaşanmıyor.. Bak Real Madrid Sampıyonlar ligi sampıyonu olduktan sonra Di Maria ve Mesut gibi en önemli oyuncularını satabılıyor.. çünkü vizyon bunu gerektirir.. sneıjderi bu forumda en cok ben savundum ama bu formuyla asla ilk 11 oynamayaz..
ama 1-2 haftada göbeği eritirse o zaman yine Eskisi gibi Şino hoşgeldin deriz.. Başımızın üstüne koyarız.. lakin futbolda dün yoktur... bunu bilmemeniz beni şaşırtmadı
Güzel isim lakin sen futbol izleme kardeş baskette de bayağı iyiyiz bu sene.Prof. Dr. Ioannis Pallikaris dünyanin en ünlü göz cerrahlarından
Bi arastir istersen
Senin mantiginla profil resminde olan Messi kötü
Kötü sezon gecirdi,cl de avucunu yaladi,copa America da avucunu yaladi ama daha önceki sezonlarda aldigi kupalar ortada
ben sadece Sneıjderin o göbeği eritmesi gerektiğini söylüyorum renktaş.. eleştirmiyorum.. daha sezon başındayız ve o göbek hiç hoş olmuyor
Messi ne alaka Arda Bey ?
Cevap veremezsin öyle kalirsin iste
Bidaha Sneijder veya ergin ataman düsmanligi yaptigin görmeyeyim ona göre
Üslubunuz çok kaba.. Messi ne alaka ? diye sordum öyle kalırsın işte diyorsunuz.. Messi ne alaka yahu ? :d
Ergin Ataman Bey dediğiniz gibi
Wesley Sneijder Bey diyeceksiniz.
Hic bir golde direk hatasi yok, algi yaratmayalim. Simdi uzun uzun elma derken armut diyerek cevapta yazma.
Hic bir golde direk hatasi yok, algi yaratmayalim. Simdi uzun uzun elma derken armut diyerek cevapta yazma.
1. golde ceza sahasinin disinda kalan belcikali oyuncular rakip oyunculari takip etmedigi icin Denayer'e 2 adam birden kaliyor, o ikisinden biri de golü atiyor. Yani tamamen yanlis adam paylasimi, Denayer adamini tutuyordu halbu ki.
2. golde de aslinda savunmada en akilli davranan oyuncusu kendisidir. Fellaini ve diger stoperin o kadar kolay calim yemeyecegini düsünerek, diger bosta olan rakip oyuncuya dogru kosuyor ama 2 belcika'li oyuncu cok basit calim yiyor ve gol oluyor. Kaldi ki normal sartlarda golü atan o sol tarafta bos olan takim arkadasina pas vermeliydi, herkes bunu beklerdi. Yani Denayer takim arkadaslarina güvenerek orda ki boslugu kapatmak isterken takim arkadaslari kolay calim yiyor.
3. golde de her ne kadar top Denayer'in üstünden gecsede adamini yine kaciran diger defans oyuncusu, cok yavas kaliyor. Denayer'in o bölgede durmasi gayet dogal.
Futbol aslinda pek zor bir oyun degil ya basit düsünmeyince.