Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Simdi biraz ucuk birsey yazicam, begenmeyen cevap yazmasin lütfen. "Önliberosuz takim mi olur", "modern futbolda cart curt" seklinde cevaplar lütfen vermeyin. Bizim 2000 kadromuzda önlibero yoktu. Hagi disinda kosan, basan ama ayni zamanda top teknigi yüksek olan ve iyi sut cikartan Hakan Ünsal, Ümit Davala, Okan Buruk, Suat gibi oyuncular vardi. 4 kisilik ortasahamizda Hagi gibi savunma yönü cok da gelisgin olmayan bir futbol virütözünün yükünü hücum presle ve kosan ortasahayla kapatiyorduk. Simdi düsünüyorum:

Kewell(Caner) - Arda - Elano - Keita'dan olusan 4'lü ortasaha düsünün. Elano, Keita ve Caner, oyun kurgusuna ve talimata göre istenildiginde savunma ve etkili hücum pres yapabilen oyuncular. Arda'nin da bu özellikleri cok önplana cikmamis olsa da oldukca iyi. Arda top calma, kademe ve hücum pres konusunda oldukca büyük potansiyele sahip.

Uzun lafin kisasi:

---------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill-------Servet--------Hakan B.

Keita------Arda--------Elano--------Kewell(Caner)

-----------Jo--------Baros-------------------

Seklinde 4-4-2 uygulasak ve ortasaha 4lüsüne destek olarak Baros ve Jo'dan baslayan bir hücum pres, kosan/basan bir hücum blogumuz olsa, fena olmaz mi?

Dos Santos iyidir.Eğer Messi 22 yaşında olmasaydı %100 Barca'da kalırdır.Premier'de tutunamadı çünkü orda en az 1.80boyun olması lazım.Orda Messi bile oynayamaz.

Jo´nun maaşının %75´ini Man City ödeyecekmiş. Kesin bu Haldun Üstünel´in Hassan Sabbah ile bir alakası var. Veriyor haşhaşı ikna ediyor... Yoksa ayık kafayla bu kabul edecek birini tanımıyorum ben.

:D

Hitzsperger gelsin, amuda kalkıp soyunurum..

Pardon ayni mesaji istemeden 2 kere yolladim.

şöyle bir günlüğü var bu adamın:

19 ocak 2010 salı

- kim demiş ingiliz futbol kulüplerini arapların alması premier lig'e zarar veriyor diye. bu adamları seviyorum.

- city'nin man utd maçını birlikte izledik. giggs golü attığında stadın çimlerine gömülmek istedim. tevez sahne aldığında khaldoon bey'in yüzündeki mutluluğu görmek tüm yorgunluğa, tüm çabalara değerdi. teşekkürler tevez.

20 ocak çarşamba

- bütün günümüz otel lobisinde geçti. bentley'den memnun olup olmadığımı sordular. böyle bir hediye kabul edemezdim.

- khaldoon bey'in misafirleri vardı, kulüp sahiplerinden. içeri girerken "selamün aleykum khaldoon" dediğimde karşılaştığım bu tebessümü üçüncü kez görüyorum. sanırım elano'dan daha kolay olacak. jo aramızdaydı, bizden daha istekli gibi. çok ilginç, ama güzel.

- menajerlerden nefret ediyorum (13).

21 ocak perşembe

- bir gün nasıl daha kötü başlayabilirdi? araba gecikti, murat rahatsızdı. görüşmeye geç kaldık.

- menajerlerden nefret ettiğimi söylemiş miydim?

- cska moskova'dan gelenler var. madem geri alacaktınız, neden sattınız. benim bildiğim khaldoon bey o kadar para ödedikleri bu adamlara pabuç bırakmaz. jo'nun aklını çelmeye çalışıyorlar. neyse ki çocuk oralı değil.

- avukatlar geldi, uçağı getirttim, bundan büyük baskı olabilir mi?

- bu adamlar mükemmel, her şey istediğimiz gibi oldu, jo'yu sağ salim bindirdik uçağa. umarım iyi bir karşılama olur.

- murat bey, "şimdi sıra rijkaard'ın siparişine geldi" diyor. yarın erken kalkmalıyız. dönüşte hoca bize meksika fasulyesi ısmarlar herhalde.

(tek ihtimali olan insanlarin hikayesi, 22.01.2010 00:03)

Gio geldi kesinlikle :D

Tek ihtimallinin haldun üstünel olduğu hakkında düşüncelerim devam ediyor...Çok ilginç gerçekten tıpkı üstünelin kendisi yazmış gibi...

Ekşide Linde yorumu;

# bence galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi yabancısıdır. daha da iyisi gelmeyecektir. yani yabancılık konusunda en iyisidir. hem galatasaray'a hem de futbola gayet yabancıydı. :D

Bekledik oldu.

Haydi hayırlı olsun.

man. city sahibinin adı khaldoon

khaldoon- haldun:D:D iyi kanka oldular:D:D:

bu arada beyler bilgisi olanlara bazı isimler arada kaynadı ali turan bize geliyormu ve lincoln için görüştüğümüz takımlar varmı ve halil isminde genç bir isimle görüşüyorduk ne oldu?

haldun baba ne yapıyor anlamadimki karşısındaki yöneticilere içirip sarhoş edip sözleşmeye imzamı attırıyor anlamadım gitti:D

_________________Leo_________________

Sabri_____Neill_________Emre G______Hakan

_____Elano____Hitzlsperger____Arda Turan___

_____Keita________Jo__________Kewell_____

5 defansif, 5 ofansif, pas yapan takım.

Şu Hitzlsperger'i mutlaka almalı...

5 ofansif, 5 hücum, pas yapan takım.

3-0 hükmen malubuz bu kadroyla.

Ekşide Linde yorumu;

# bence galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi yabancısıdır. daha da iyisi gelmeyecektir. yani yabancılık konusunda en iyisidir. hem galatasaray'a hem de futbola gayet yabancıydı. :D

Efsane olur :asd:

Simdi biraz ucuk birsey yazicam, begenmeyen cevap yazmasin lütfen. "Önliberosuz takim mi olur", "modern futbolda cart curt" seklinde cevaplar lütfen vermeyin. Bizim 2000 kadromuzda önlibero yoktu. Hagi disinda kosan, basan ama ayni zamanda top teknigi yüksek olan ve iyi sut cikartan Hakan Ünsal, Ümit Davala, Okan Buruk, Suat gibi oyuncular vardi. 4 kisilik ortasahamizda Hagi gibi savunma yönü cok da geliskin olmayan bir futbol virüözünün yükünü hücum presle ve kosan ortasahayla kapatiyorduk. Simdi düsünüyorum:

Kewell(Caner) - Arda - Elano - Keita'dan olusan 4'lü ortasaha düsünün. Elano, Keita ve Caner, oyun kurgusuna ve talimata göre istenildiginde savunma ve etkili hücum pres yapabilen oyuncular. Arda'nin da bu özellikleri cok önplana cikmamis olsa da oldukca iyi. Arda top calma, kademe ve hücum pres konusunda oldukca büyük potansiyele sahip.

Uzun lafin kisasi:

---------------Ufuk----------------

Sabri-----Neill-------Servet--------Hakan B.

Keita------Arda--------Elano--------Kewell(Caner)

-----------Jo--------Baros-------------------

Seklinde 4-4-2 uygulasak ve ortasaha 4lüsüne destek olarak Baros ve Jo'dan baslayan bir hücum pres, kosan/basan bir hücum blogumuz olsa, fena olmaz mi?

Mustafa Sarp ve Topal gibi adamlar oynarken hleblebi gibi gol yiyoruz, bunla heralde maclar 7-7 falan biter. Utopik bile degil ultra-kubikfuturistik bir taktik olmus. Orta sahaya yazdigin adamlardan biraz Arda disinda digerlerinin defans mefans umrunda degil. Hele Kewell ve Keita orta saha cizgisinin ilersinde hep. Hani Keita'ya dersin kankha defansa gel diye ama Kewell'in geriye gelicek mecali yok. Isin ozu bu taktik :idea: degil daha cok :o.

Süper kadro.

Leo gönderilip yerine yabancı bi stoper daha eklenebilir diye düşünüyorum.

7 yabancı olmuş inşallah seneye 7 yabancı ile sahaya çıkmak serbest olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt