Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Her an baldırını tutan Mehmet Topal'dan daha çok güveniyorum Sarp'a.

Ezik' Alıntı:
balon yahu anelka bile gol kralı oldu orda balon ligin balon oyuncusu.

Antu'dan seçmeler. Jo transferini çekemeyen ezikler b.k atmaya devam ediyor :D

Opsiyonu alındı beyler, €7.5 milyon gibi bir satın alma opsiyonu var...

Resmi sitede belirtmemişler. GS TV'de söyledilerse bilmiyordum.

Şimdi yani Galatasaray 7.5 milyon € mu verdi City'e ?

msarp gitsin beşiktaşta finkin yerine oynasın ama bizde oynayamaz duvar pası deniyoda noluyo sonuç sıfır

ikisinide koymuşlar önliberoya sırıtmasın diye.ikisindende bişey olmaz.

mtopala 5 m€ teklif vardı satsaydık keşke.

emre çolak oynadı herkes wow dedi adam çok basit oynadı güzel oynadı millet şaştı kaldı gerçek emrenin çok altındaydı a2de daha iyi oynuyo tabi a takım başka ama önemlisi adamın ayağına top yakışıyo yapıştırıyo topu ayağına.top mtopalla msarpa yakışmıyo.ikiside aurelio kalitesinde değil.aurelio den akliteli adam lazım.

Adı Mustafa ve geldiği takım Bursa diye yakıştıramıyorsun biliyorum görevini mükemmel yerine getiriyor.

emre çolak oynadı herkes wow dedi adam çok basit oynadı güzel oynadı millet şaştı kaldı gerçek emrenin çok altındaydı a2de daha iyi oynuyo tabi a takım başka ama önemlisi adamın ayağına top yakışıyo yapıştırıyo topu ayağına.top mtopalla msarpa yakışmıyo.ikiside aurelio kalitesinde değil.aurelio den akliteli adam lazım.

Son yıllarda başka kulüplerden aldığımız hangi oyuncu Mustafa kadar yüreğiyle oynadı?

Canlı izle git Sami Yen'e Mustafa'yı.

Uğur her maç Denizli Belediyeyle oynamıycaz.Karşımıza AVL de belki bizi yarı sahamıza hapsedecek takımlar çıkacak.O zaman devreye fiziği güçlü defansif oyuncular girecek.TOPAL veya SARP gibi.

Evet... Topal ve Sarp'ın oyunları Galatasaray'ın futbol kalitesini düşürüyor... Sarp çok mücadeleci gözüktüğü için, Topal'da yer doldurup iki defansif kademeye girdiği için insanlar yanılgıda kalıyorlar... Oysa bu oyuncular takımın el frenleri...

Hadi Topal yine bir derece, azıcık ta olsa yetenek pırıltısı var... Ama Sarp, kesinlikle yerine göre oynaması gereken oyuncu değil. Ama çok anahtar bir bölgede ki tek seçenek olduğundan Rijkaard onu kullanıp öğretme yoluna gidiyor... Oysa o bölgede adam gibi bir Alman orta sahası olsa, takımın ne kadar değişeceğini, futbolun ne kadar değişeceğini, kendinizde görürdünüz elbet...

Evet... Topal ve Sarp'ın oyunları Galatasaray'ın futbol kalitesini düşürüyor... Sarp çok mücadeleci gözüktüğü için, Topal'da yer doldurup iki defansif kademeye girdiği için insanlar yanılgıda kalıyorlar... Oysa bu oyuncular takımın el frenleri...

Hadi Topal yine bir derece, azıcık ta olsa yetenek pırıltısı var... Ama Sarp, kesinlikle yerine göre oynaması gereken oyuncu değil. Ama çok anahtar bir bölgede ki tek seçenek olduğundan Rijkaard onu kullanıp öğretme yoluna gidiyor... Oysa o bölgede adam gibi bir Alman orta sahası olsa, takımın ne kadar değişeceğini, futbolun ne kadar değişeceğini, kendinizde görürdünüz elbet...

Sınırsız kontenjan olsa bende isterim Gago ama malesef.

Canlı izle git Sami Yen'e Mustafa'yı.

Ben izledim the mudur, cok statik oynuyor ve top defanstayken hic hareket etmeyip tuhaf el kol hareketleri yapiyor sadece. Bence vasat bir oyuncu, su Linderoth iyilesse veya Topal kendine gelse Mustafa'nin musunu goremeyiz bence.

Sarp birşeyler başarmak ıstıyor, çok hırslı.. Kendini kanıtlama çabası var çok yürekten oynuyor. ASY'de maç izleyen anlar bunu.. bazı hatalarıda olsa görevini yerine getirdiğini ve RİJKAARD hocamızla ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ben yanlış Sarp mı izledim ya.Sarp bana göre ilk yarıda en iyi oyuncularımızdan biriydi.

Resmi sitede belirtmemişler. GS TV'de söyledilerse bilmiyordum.

Şimdi yani Galatasaray 7.5 milyon € mu verdi City'e ?

Hayır. Eğer opsiyonuyla alındıysa aynı Caner'de olduğu gibi sezon sonu beğenilirse 7.5 milyon City'e ödenerek bonservisi alınacak demektir.

Öncelik hakkı tamamen bizde demek bir nevi.

Hayır. Eğer opsiyonuyla alındıysa aynı Caner'de olduğu gibi sezon sonu beğenilirse 7.5 milyon City'e ödenerek bonservisi alınacak demektir.

Ha anladım. 800 bin Avro da kira bedeli. Para sıkıntısı var . Vallahi var..

Evet... Topal ve Sarp'ın oyunları Galatasaray'ın futbol kalitesini düşürüyor... Sarp çok mücadeleci gözüktüğü için, Topal'da yer doldurup iki defansif kademeye girdiği için insanlar yanılgıda kalıyorlar... Oysa bu oyuncular takımın el-frenleri...

Çok kritik laf etmişsin. Mehmet Topal'ın görevi yer doldurup, kademeye girmektir 4-3-3'te. Holding midfielder. Yıllardır Toulalan'ın yaptığı şey. Bu işi çok iyi yapar Mehmet Topal. İşte siz ondan daha fazlasını isterseniz, gözünüze batar. İnsiyatif almak zorunda bırakmazsak Mehmet Topal'ı, fazla fazla yararlanacağız defansif özelliklerinden.

Caner'in opsiyon maddesi 3 milyon euro'ya mi idi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt