Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Joao Alves De Assis Silva Galatasaray'da

Forumda çoğu kişi defansif orta saha gelsin Dos Santos gelmesin diyo ama defansif orta saha olarak altyapımızdan Emre Yüksektepe Rijkaard tarafından yakından takip ediliyormuş.

Kaynak:GS TV Futbol Akademesi programında konuşan Jan Derks

Emre Yüksektepe gerçekten müthiş bir oyuncu Cumhur la beraber çok iyi götürüyorlar ön liberoyu..

:omg: bütün hafta bekle tam da dışarıda olduğun zamanda gelsin yararlı olacak bir adamı aldık forvetteki eksiğimizi kapatır

Birde ortasaha alsak defansif olanından Nuri gibi o zamanbir eksik kalmaz

Benim icim almadi acikcasi...UEFa Avrupa Liginde yok..Beni düsündüren nokta burasi..Insallah hayirlisi olur..

:omg: bütün hafta bekle tam da dışarıda olduğun zamanda gelsin yararlı olacak bir adamı aldık forvetteki eksiğimizi kapatır

Birde ortasaha alsak defansif olanından Nuri gibi o zamanbir eksik kalmaz

nuri defansif ise santos neden defansif olamaz?

nuriden çok daha iyi mc oynar bu adam.

beyler nöbete geçsek ?

Yani allah korusun Dos Santos gelirse ikisi de gider ama bence Tobi'nin kalmasi daha mantikli cunku orta sahamiz baya kotu.

Orta sahamız,Tobi,Mantık...Bu üç kelimeden aynı cümle içinde bahsetmek bile mantıksız değilmi...Bir adam düşünün 2,5 yıldan beri doğru dürüst maç oynamamış sakatlıkları nedeniyle,bir yaklaşım düşünün tobi gitmesin bizim orta saha kötü diye,sonra tekrar dönüp düşünün bu mantıklımı diye...:o

bence gökhan zanı kullanmalıyız tam aradığımız ön libero rijkaard inş dener

şaka tabi o kadarda degil :D

O bu değilde, Forza forumlarında insan gülmekten yarılıyor :) Arada bir kaç çekemeyen olsa da helal olsun adamlara fenevliler kadar artniyetli değiller :)

ben geride elano topal diyorum iki tane sadece savunma yapan adamlar yerine

onlerdinde arda

bence artik kendi oyununu kabul etttiren bir takim yolunda ilerlemeliyiz

Orta sahamız,Tobi,Mantık...Bu üç kelimeden aynı cümle içinde bahsetmek bile mantıksız değilmi...Bir adam düşünün 2,5 yıldan beri doğru dürüst maç oynamamış sakatlıkları nedeniyle,bir yaklaşım düşünün tobi gitmesin bizim orta saha kötü diye,sonra tekrar dönüp düşünün bu mantıklımı diye...:o

Wow bunu hic kimse dusunmemisti!!! Tabi hafizasi 2 mactan fazla olan bizler haric, Tobi'nin oynadigi maclarda hic siritmadigini, sakatliktan cikali aylar oldugu ve iyi bir kamp doneminden sonra oynayabilecegini idrak edebilen bizler haric :o :o :o

O bu değilde, Forza forumlarında insan gülmekten yarılıyor :) Arada bir kaç çekemeyen olsa da helal olsun adamlara fenevliler kadar artniyetli değiller :)

İçlerinde çekemeyen çıkıyor ama Fener'liler gibi angut değillerdir :D

benım anladığım yönetim hiçbişeyi şansa bırakmak istemiyo.santos+libero gelirse şaşırmıycam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt