Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

elamander cok yararlı oynayan bir futbolcu. bugün macın adamıydı. hem attıgı golde hemde 2. goldeki presiyle. ama bu adam tek forvet oynayacak biri degil. elmander zaten hep orta sahaya geliyor. onun önüne saglam bir forvet almak lazım. vagner love tarzında.

Beyler tek tek alıntılamayacağım:ays: Ciddi beğenmedim gelmeden önce söylediğim söylemediğim önemli değil. Çok koştuğu için taraftarlar çok sevecek demiştim milyon kez. Stancu geldinde yine beğenmedim demiştim, arşivden Stancu hakkında yazılan destanları çıkartmak mümkün:o Yerden ağır Elmander, boyuna rağmen havadan da çok çok zayıf. Bi tane top indiremedi bugün. Neyse zamanla ortaya çıkar herşey. Culio-Pino-Stancu ların da ilk zamanlarını, hakkında yazılan destanları biliyoruz.

...

Şu anda çok iyi ama yetenekleri kısıtlı.Baros kadar yetenekli deği yani.

ne yetenekmis arkadas

baros elmander kadar istikrarli mi? elmander kadar pres yapiyor mu? elmander gibi sirti donuk oynayabiliyor mu? bunlari soylesene

Şu anda çok iyi ama yetenekleri kısıtlı.Baros kadar yetenekli deği yani.

Fiziksel olarak kuvvetli olduğu zaman patlayıcı özelliğiyle öne çıkan bir oyuncu Baros. Yoksa yetenek olarak sıradışı bir oyuncu değil. Ne bileklerine Elmander kadar hakim, ne de servisi onun kadar iyi.

Beyler tek tek alıntılamayacağım:ays: Ciddi beğenmedim gelmeden önce söylediğim söylemediğim önemli değil. Çok koştuğu için taraftarlar çok sevecek demiştim milyon kez. Stancu geldinde yine beğenmedim demiştim, arşivden Stancu hakkında yazılan şeyleri çıkartmak mümkün:o Yerden ağır Elmander, boyuna rağmen havadan da çok çok zayıf. Bi tane top indiremedi bugün. Neyse zamanla ortaya çıkar herşey. Culio-Pino-Stancu ların da ilk zamanlarını, hakkında yazılan destanları biliyoruz.

Anlamıyorsun bu işten.

Adam :tiphat:

58018Elmander%20-%20K.jpg

Büyüksün.

milletin ağzına baros sakız olmuş gidiyo, duygusallığı bi kenara bırakıp realist olmak gerekiyosa şuanda ki elmander ile şuanda ki baros'u kıyaslamaya gerek bile duymam. ha iş o noktadaysa

Kısacası; Elmander > Baros

Elmander bugün 40 derece ateşle oynamasına rağmen sahanın en çok koşan oyuncularından biriydi... Bravo...

Adamın kökü .Hakan Şükürden sonra formamın arkasında ismini taşıyacağım oyuncu birde Ujfalusi var.

reis müthis oynuyor formayi vermez bundan sonra kimseye

Beyler tek tek alıntılamayacağım:ays: Ciddi beğenmedim gelmeden önce söylediğim söylemediğim önemli değil. Çok koştuğu için taraftarlar çok sevecek demiştim milyon kez. Stancu geldinde yine beğenmedim demiştim, arşivden Stancu hakkında yazılan şeyleri çıkartmak mümkün:o Yerden ağır Elmander, boyuna rağmen havadan da çok çok zayıf. Bi tane top indiremedi bugün. Neyse zamanla ortaya çıkar herşey. Culio-Pino-Stancu ların da ilk zamanlarını, hakkında yazılan destanları biliyoruz.
culioyu bir kenara alalım. pino ve satncuda elmanderin kariyeri varmıki. fransanın touluse takımında yaptıkları ortada. ordan bolton baya iyi paraya gitti. birde sen isvec milli takımında yaptıklarını görseydin. hollcandaya attıkları 3 goldede var adam. tek forvet oynamaz bencede yetenekleri kısıtldır. bizde zaten süper star demiyoruz bu adama. önüne saglam bir forvet alırsak daha iyi olucak.

Yunus defol git allah aşkına. Tamamen söylediklerini yutmamak için bok atıyosun adama.

Yakışıklı, iri, beyaz tenli Premier Ligden bir oyuncu. Ünal Başkan'da cok beğenmiş aynısından sipariş ediyor sanki :asd:

Geri
Üst Alt