Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

O golü atsaydı herkes buraya Elmander vuaaahvv yazacaktı ama olmadı..İşte futbol böyle bişey golü atamayınca Elmanderi asarlar hemen.

Yetersiz degil. Bu macta sanssizdi. Bir forvetin yapmasi gereken her seyi yapti. Ama en onemli seyi yapamadi. Atamadigi goller icin bu macin en kotusu oldugunu dusunuyorum.

Elmander yetersiz hocam. Ben bunu sadece bu maçta söylemedim, geldiğinden beri söyledim. Çok çalışıyor, çabalıyor, mücadele ediyor, ama aynı zamanda da çok yavaş. Gerçek bir santrfor değil, daha çok "second striker" bence. Yavaşlığı en büyük eksisi. Yavaşlık sebebiyle de etkili koşular yapamıyor. Sonra, kendi becerileriyle pozisyon üretecek biri değil, üretse de nadir oluyor.

Bence bu maçta Elmander şanslı olsa atardı 2-3 tane. Bu maçta çok daha fazla müsait pozisyonlarda topla buluştu diğer maçlara göre ama onları da atamadı. Şanssızdı. Ama yeterli değil hiçbir zaman.

Beceriksiz olsa önceki maçları kaybederdik.

Ah Elmander bugun yine cok iyi mucadele ettin helal olsun. Keske pozisyonlarin 1-2 tanesini gole cevirseydin hersey daha iyi olurdu.

Ama olsun mucadelene :tiphat:

Elmander önünde veya yanında bir CF, ya da arkasında bi 10 numara olmadan bizim ihtiyaçlarımızı karşılayamaz. Öyle değil mi?

Bence yanlış. CF'a gerek yok ama her oyuncu arkasında iyi bir 10 numarayla ekstra katkı verir, orası ayrı.

Elmander her maç çok koşuyor -ki bu koşuşları gereksiz, anlamsız koşular değil-, Türk futbolcuların hem mental hem de fiziksel olarak eksik olduğu noktalarda çok daha üstün bir oyuncu.

Pozisyona girme becerisi yüksek. Mücadeleci yapısına bugün bitiricilik ekleyemedi. Canın sağolsun, iyisin Elmander.

canin sagolsun elmander reis olur boyle gunler :)

Bence yanlış. CF'a gerek yok ama her oyuncu arkasında iyi bir 10 numarayla ekstra katkı verir, orası ayrı.

Elmander her maç çok koşuyor -ki bu koşuşları gereksiz, anlamsız koşular değil-, Türk futbolcuların hem mental hem de fiziksel olarak eksik olduğu noktalarda çok daha üstün bir oyuncu.

Nasıl yanlış ya? Adam has santrfor değil. Önünde CF olmadan da fayda sağlayamaz yeteri kadar. CF ile pas alışverişinde bulunarak pozisyon bulacak, veya pozisyon üretecek.

Elmander'in koşuları tabi ki anlamsız değil. Ama gol atmaya yönelik de değil. Sadece bildiğin koşu. Bir defa bile Baros gibi koşu yaptığını görmedim. Çünkü adamın oyun stili böyle değil. Bize sadece beleş diye gelmiş bir oyuncu açık ve net. Faydalı değil mi? Sonuna kadar faydalı. En iyi 4 oyuncumuzdan. Ama YE-TER-SİZ!

Kızdığınız pozisyonları Baros 3 senedir kaçırıyor.3 forvetimizde yırtıcı ama son vuruş becerileri çok düşük.

Hakan Şükür Volme 2'ydi bugün adeta.

yine müthiş oynadı reis. son vuruşları kötüydü ama inanılmaz pozisyon yaratıyor kendisine.

bu sefer olmaz, önümüzdeki maçta olur. sorun yok, aynen devam.

Cahilce yorumlara lüzum yok; her zamanki gibi iyi oynadı. Gol kaçırması kötü oynadığı anlamına gelmez. Milletin ağzından sular akarak izlediği forvetler ne goller kaçırıyor (bkz: Milito, Lille maçı). H.Şükür de ne goller kaçırırdı.. Elmander de Jardel olsun diye alınmadı zaten. Oyundan kopmuyor, bileklerine hakim ve en önemlisi aklıyla oynuyor. Sercan gibi haybeye oynamıyor.

Kızdığınız pozisyonları Baros 3 senedir kaçırıyor.3 forvetimizde yırtıcı ama son vuruş becerileri çok düşük.

Yanlışın var, Baros o pozisyonlara girdi mi kolay kolay affetmezdi. Sorun o pozisyonlara girememesindeydi. Veya o tip pozisyonlara girebilecekken düşüp kalmasıydı.

Nasıl yanlış ya? Adam has santrfor değil. Önünde CF olmadan da fayda sağlayamaz yeteri kadar. CF ile pas alışverişinde bulunarak pozisyon bulacak, veya pozisyon üretecek.

Elmander'in koşuları tabi ki anlamsız değil. Ama gol atmaya yönelik de değil. Sadece bildiğin koşu. Bir defa bile Baros gibi koşu yaptığını görmedim. Çünkü adamın oyun stili böyle değil. Bize sadece beleş diye gelmiş bir oyuncu açık ve net. Faydalı değil mi? Sonuna kadar faydalı. En iyi 4 oyuncumuzdan. Ama YE-TER-SİZ!

Farkında mısın bilmiyorum ama bu adam gelen maçın 90. dakikasında, bilmemkaç derece ateşle ortasahadan yardırıyodu. Ha, Baros gibi koşular yapmadı, eyvallah ama gel gör ki Baros gibi koşular yapan dünya üzerinde 3-5 futbolcu var, o da Baros'un yeteneği, gol sezisi çok üstün.

Varsın beleşler böyle olsun, ben razıyım.

Ayrıca Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası için Ayhan bile çat pat yeterli olurken Elmander'e yetersiz demek SAÇ-MA-LIK!

Eee daha kötü ya.

Öyle tabi. O yüzden ilk 11'de değil.

Bu arada skora dayalı olarak Elmander'i eleştirdiğim anlaşılmasın. Elmander bugün de her zamanki gibi iyi oynadı. Bu konuda önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz, yetersiz olduğunu iyi oynayıp gol attığı maçlardan sonra da söylemişimdir.

Geri
Üst Alt