# John Heitinga

Bayağı önünü kesmiş gerçekten Hollanda'nın.Son dünya kupasında final oynamadı mı Hollanda? Kim kimin önünü kesmiş bir cacık anlamadım

hiç izlemeyenlerin yaptığı komik yorumlardan birisi ,siz herhalde heitinganın 1.80 boyunda olduğunuda bilmiyorsunuz ,maşallah stoper hattımızı kısaltıyoruz bir sonraki heden 1.70lik stoper olmalı...

hiç izlemeyenlerin yaptığı komik yorumlardan birisi ,siz herhalde heitinganın 1.80 boyunda olduğunuda bilmiyorsunuz ,maşallah stoper hattımızı kısaltıyoruz bir sonraki heden 1.70lik stoper olmalı...

:asd:

Adama çöp,leş filan demeyecğim ama dikkatimi çeken nokta bu sene ligde 1 maça çıkmış toplam resmi maçlarda 218 dakika oynamış.

Cris gibi cok agir, gelirse 6 ay sonra herkes gitsin dicek..

Eleman oyuna girdikten on dakika sonra gol atmış. :(

nedir bu son senelerden beri aldimiz fos yabanci stoperler ? bir ujfa iyi cikmisiti gersi bostu

gol atmis gelmez artik. bize yedirmezler bu adami.

Begendigim bir transfer olmaz..

Hollandali alinacaksa Bruno Martins Indi gelsin..

Gereksiz ötesi bir hamle olur. İlla yabancı alacaksanız forvet alın, şunlarla yiyip duruyorlar kontenjanı.

gelırse göndermek ıcın uste para verecegımız klasık terım transferı olur mancınıye yakıstrmam bu transferı gıdın hocanın ıllk tercıhını alın gelın

Bi an ujfalusi ile elmander geldi aklıma hmmm.

Sert stoperleri severim lakin Heitinga'yı uzun zamandır izlemedim,ne durumda bilmiyorum,gelirse de hayırlı olsun,neticede elimizde bir sürü stoper var hepsini toplasan 1 tane adam akıllı stoper yapmıyor.

Sizde maaşallah kimseyi beğenmiyorsunuz. Dünya Kupası finali oynamış, yıllardır EPL tecrübesine sahip bir adamdan bahsettiğinizi unutmayın. Heitinga şu andaki tüm stoperlerimizden bin kat daha iyi. Fazla da yaşlı değil bir stoper için.

753px-Sneijder_Heitinga.jpg

Cok kaliteli takımlarda oynamıs, cok büyük ulusal turnuvalar görmüs bir oyuncu. 6 aylıgına daha iyisini bulmamız cok zor.

Geri
Üst Alt