- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Şükrü gizli BJK'li arkadaşlar, fark ettiyseniz Bilic ve Sosa'yı en çok isteyen kendisi. Renkdaşımıza... pardon "renkdaşımız" demişim... Bi kutu yem uzatalım kendisine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükrü gizli BJK'li arkadaşlar, fark ettiyseniz Bilic ve Sosa'yı en çok isteyen kendisi. Renkdaşımıza... pardon "renkdaşımız" demişim... Bi kutu yem uzatalım kendisine.
sVizyoncular bitirdi şu kulübü.
Sosayı severmisin?Vizyoncular bitirdi şu kulübü.
s
Kes troll. Zorla bana da dedirtecen sunu.
Vizyoncular bitirmis. Ulan sizin yillardir Süper Ligten istediginiz cöp isimleri sayalim 4-5 sayfayi gecer, yarisi geldi ve geldigi gibi de gitti. Alinti fln da yapma, sadece bos konusup durma surda.
Arda Sadi sen ilgilen istersen
Cukrunun muptezel 1 kokocu oldugunu mu soyluyorsunCukru ictiginde cok iyi cocuk aslinda ama icmedimi boyle oluyo iste
Cukru ictiginde cok iyi cocuk aslinda ama icmedimi boyle oluyo iste
O yem uzatan ellerini kırayım
![]()
Gaganla mı?
Evet.
Saat 04:00
Yer: Mecidiyeköy otogarı
Tırsmak yok.![]()
![]()
![]()
ne midgeti lan benim boyum 184+Sende Ünal babanı dillemediğin zaman iyisin midget renkdash. : )
8 olsun daha anlamlı olur. Da Mecidiyeköy otogarı neresi yaw, bulamadım. Yoksa sallıyor musun Şükrü? :asd2:
oyle bi yer omrumde duymadim
sukru dayak yememek icin hayali yerlerde bulusmayi teklif ediyor gibime geldi
Süper oyuncu Sosa Milanda mac yapamiyor.
Birde utanmadan Sneijder ile kiyaslayanlar var, Sneijder'in yerle bir ettigi ligte adam maca cikamiyor![]()