Jose Sosa, Milan'a Transfer Oldu!

Şükrü gizli BJK'li arkadaşlar, fark ettiyseniz Bilic ve Sosa'yı en çok isteyen kendisi. Renkdaşımıza... pardon "renkdaşımız" demişim... Bi kutu yem uzatalım kendisine.

Vizyoncular bitirdi şu kulübü.
s
Kes troll. Zorla bana da dedirtecen sunu.

Vizyoncular bitirmis. Ulan sizin yillardir Süper Ligten istediginiz cöp isimleri sayalim 4-5 sayfayi gecer, yarisi geldi ve geldigi gibi de gitti. Alinti fln da yapma, sadece bos konusup durma surda.

Arda Sadi sen ilgilen istersen

Son düzenleme:
s
Kes troll. Zorla bana da dedirtecen sunu.

Vizyoncular bitirmis. Ulan sizin yillardir Süper Ligten istediginiz cöp isimleri sayalim 4-5 sayfayi gecer, yarisi geldi ve geldigi gibi de gitti. Alinti fln da yapma, sadece bos konusup durma surda.

Arda Sadi sen ilgilen istersen

Kimi istemişim ben Süper Lig'den?

Dersen de yahu,çok da umrumda benim hakkımda ne dediğin.Bitirmiş kelimesini niye kullandığım ortada,isim ve marka takıntısından dolayı.

Şükrü gizli BJK'li arkadaşlar, fark ettiyseniz Bilic ve Sosa'yı en çok isteyen kendisi. Renkdaşımıza... pardon "renkdaşımız" demişim... Bi kutu yem uzatalım kendisine.

O yem uzatan ellerini kırayım

fft99_mf753611.Jpeg

Alalım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper oyuncu Sosa Milanda mac yapamiyor.

Birde utanmadan Sneijder ile kiyaslayanlar var, Sneijder'in yerle bir ettigi ligte adam maca cikamiyor :D

Son düzenleme:
Süper oyuncu Sosa Milanda mac yapamiyor.

Birde utanmadan Sneijder ile kiyaslayanlar var, Sneijder'in yerle bir ettigi ligte adam maca cikamiyor :D

Evet 3 sene önce oynadığı ligden bahsediyoruz

Şimdi aynı performansı vereceğini düşünecek kadar cahil değilsin herhalde :D

Çiğ çiğ yerler

Geri
Üst Alt