Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
Murhana katılıyorum net bi transfer başarısı var mıdır vardır , hülle varmıdır bence yoktur .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan sinan ne yapıyon lanDostlar su kara para lafindan vazgecelim , bunun ismi kara para degil yahu , nesi kara ?
Kara para aklamak nedir bir arastirin ... sizin iddianiz su , fb kulubu aslinda 5 milyon vermeye razi arap kulubunden bir sekilde 10 aliyor ?
Bir kere fb ye kesin bildirdikleri para giriyor
Su olabilir . Kontrolden kacabilen arap kuluplerine ali koc ya da x kisi fb ye aktarmak uzere para veriyor , yani ali koc arap kulubu uzerinden para sokuyor fb ye
Ffp yi delmek icin
Bu olabilir fakat bunun ismi kara para aklamak degil cunku para kara degil
Uyusturucu parasi mimlenip tedavulden yasaklanmis mi ki kara para aklamak deniyor
Ismi yanlis bir kere
Kulube usulsuz yonden para sokuyor diyorsunuz sanirim . Bu olabilir ama fifa ya bagli bu arap kulupleri , o para cikisini gostermek zorundalar , kisaca mumkun gormuyorum
Bu arada gözden kaçan bir nokta var.
Fener adam satmış olabilir lakin o paranın tamamıyla oyuncu alırlarsa bilançoda yine eksi yazacak ve sanırım bu açıdan da FFP ile ilgili bir kısıtları var.
Ligden para gelmiyor doğru düzgün üstüne CL yok, eldeki paralar yetmez toparlamaya. 55 milyon eurodan fazla da maaş veriyorlar.
Yani iki sezon bilançosu da denk olmalı. Şu şartlarda imkansız.
Yani iki sezon bilançosu da denk olmalı. Şu şartlarda imkansız.
O zaman artıya geçerlerse kurtuluyorlar.17/18 de -2 felan bunlar -30 taahhüdü verdilerse ceza kapıda demektir
O zaman artıya geçerlerse kurtuluyorlar.
55-60 milyon euro maaş vererek imkansız.
Bonservis gelir gider dengesi varMaaş da mı hesaplanıyor ? Ben bonservis sandım yav
İlaveten bunların bu yıl ödemesi geren borç toplamı 2 milyar tl değil miydi?Bence paranın büyük kısmını borçlara gömerler.Bu arada gözden kaçan bir nokta var.
Fener adam satmış olabilir lakin o paranın tamamıyla oyuncu alırlarsa bilançoda yine eksi yazacak ve sanırım bu açıdan da FFP ile ilgili bir kısıtları var.
Ligden para gelmiyor doğru düzgün üstüne CL yok, eldeki paralar yetmez toparlamaya. 55 milyon eurodan fazla da maaş veriyorlar.
Adamlar ikna edip gönderiyor ne güzel. Bizimkiler 2 Arabı bir türlü ikna edemediler. Gerekirse taraftarın önüne atıp linç ettireceklerdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi