Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Gereksiz bir hamle oldugunu dusunuyorum. Maliyetini gorelim hele.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıstas buysa bende ondan iyiym.Akbaba dan iyidir
Neden?O zaman Liyindama'nin yaninda bir yabancı daha gidecek.
Nasıl 1 futbolcu anewliz eder misinIt dosent MATA
Oynasa ederim de 4 senedir yok bu piyasada. En son gordugum 10 dkda bitik duruyordu hayirlisi sanirim Cris transferi gibi biseyNasıl 1 futbolcu anewliz eder misin
Nasıl 1 futbolcu anewliz eder misin
Takılıyordum reisOynasa ederim de 4 senedir yok bu piyasada. En son gordugum 10 dkda bitik duruyordu hayirlisi sanirim Cris transferi gibi bisey
Gelsin gelsin o da gelsin Hames de gelsin Adama da gelsin koyalim a bu geceTakılıyordum reis
sevgili aras , cok dogru bir denkleme deginmissin - noktasina kadar ayni gorusteyim..- bir tik ekleme ile;Mertens'i eğer bu pozisyonda oynatmayı düşünüyorsak, onun tükendiği anlarda hücumda kalite kaybetmeden oyuna Mata'yı alıp aksiyona devam etme şansımız olacak. Tek sezonluk sözleşmeden dolayı çok da takılmadan, hayırlı olsun demek en doğrusu.
İç sahada, oyunu rakip sahaya yıktığımızda son 20 dakika girip zekasıyla, tekniğiyle yürüyerek bile fark yaratabilecek birisi. Geçen sezon Arda Turan'a süre veriyorduk, Arda'nın o halinden daha kötü olamaz diye düşünüyorum
Aynı düşüncedeyim; Mertens, Haris, Lucas, Mata, Sergio gibi isimler bu gençler için muhteşem bir şans. Hiçbir şey yapmasalar bile yanlarında durdukları her saniye bir şeyler öğrenebilirler. Hamza'nın gelişimini de çok merak eden birisi olarak bu transferlerde beni en mutlu eden şey bu olmuştu. Gençler için harika bir fırsat, umarım öğrenmeye açlardırsevgili aras , cok dogru bir denkleme deginmissin - noktasina kadar ayni gorusteyim..- bir tik ekleme ile;
yusuf'a saglam mentor olur saha ici saha disi. win win bir durum bu yonden de bizim adimiza...
saygi ve selamlarimla