Juan Mata, KAP'a Bildirildi

Kalite 1 karakter. Muthis 1 teknigi var. Fevkalade 1 kariyeri geride birakacak. Hg JM

Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Bu saatten sonra destek.

Mertens'i eğer bu pozisyonda oynatmayı düşünüyorsak, onun tükendiği anlarda hücumda kalite kaybetmeden oyuna Mata'yı alıp aksiyona devam etme şansımız olacak. Tek sezonluk sözleşmeden dolayı çok da takılmadan, hayırlı olsun demek en doğrusu.

İç sahada, oyunu rakip sahaya yıktığımızda son 20 dakika girip zekasıyla, tekniğiyle yürüyerek bile fark yaratabilecek birisi. Geçen sezon Arda Turan'a süre veriyorduk, Arda'nın o halinden daha kötü olamaz diye düşünüyorum

Mertens'i eğer bu pozisyonda oynatmayı düşünüyorsak, onun tükendiği anlarda hücumda kalite kaybetmeden oyuna Mata'yı alıp aksiyona devam etme şansımız olacak. Tek sezonluk sözleşmeden dolayı çok da takılmadan, hayırlı olsun demek en doğrusu.

İç sahada, oyunu rakip sahaya yıktığımızda son 20 dakika girip zekasıyla, tekniğiyle yürüyerek bile fark yaratabilecek birisi. Geçen sezon Arda Turan'a süre veriyorduk, Arda'nın o halinden daha kötü olamaz diye düşünüyorum
sevgili aras , cok dogru bir denkleme deginmissin - noktasina kadar ayni gorusteyim..- bir tik ekleme ile;
yusuf'a saglam mentor olur saha ici saha disi. win win bir durum bu yonden de bizim adimiza...

saygi ve selamlarimla

sevgili aras , cok dogru bir denkleme deginmissin - noktasina kadar ayni gorusteyim..- bir tik ekleme ile;
yusuf'a saglam mentor olur saha ici saha disi. win win bir durum bu yonden de bizim adimiza...

saygi ve selamlarimla
Aynı düşüncedeyim; Mertens, Haris, Lucas, Mata, Sergio gibi isimler bu gençler için muhteşem bir şans. Hiçbir şey yapmasalar bile yanlarında durdukları her saniye bir şeyler öğrenebilirler. Hamza'nın gelişimini de çok merak eden birisi olarak bu transferlerde beni en mutlu eden şey bu olmuştu. Gençler için harika bir fırsat, umarım öğrenmeye açlardır

kahreden haber geldi

fm23'te takımdan ilk yollayacağım isim belli oldu

Fatih hocanın son sezonunda takımda en çok eleştirdiğimiz şey tecrübesizlikti. Çok fazla gol pozisyonuna girip çok fazla gol kaçırıyorduk. Evet yaşı endişe verici. Ama hoca sanırım tecrübe eksikliği üzerine böyle bir transfer istedi. Uzun süre Premier Lig 'de oynamış bir futbolcu. O yüzden tecrübesi illa ki çok yüksek.

Ligimizi çok iyi bir lig olarak görmemeliyiz. Burada bu tecrübedeki futbolcuların atacağı bir kilit pas , tıkanmış maçlarda atacağı bir gol çok değerli. Hele ki Anadolu takımlarının büyüklere karşı kanser futbolu oynayıp oyunu tıkadıkları anda Mertens , Toreirra , Olivera, Mata gibi futbolcuların tecrübesi bize çok faydalı olacaktır.

Ciddi bir heyecan yaratmadı , beklentim de öyle çok değil. Hepimizin de böyle olması lazım. 90 dakika sahaya atıp lider ol diyemeyeceğiz ama eminim ki bize iyi şeyler katacak.

Hayırlı olsun , Allah utandırmasın .

1 seneliğine geldi..

Bir fırsat çıkmıştır almışızdır

Bize bu sene derbilerde KAŞAR oyuncular gerekiyor

Arkadaşlar keremlerle , yunuslarla, yusuflarla derbilerde o KAŞARLIĞI yapamayız

Geri
Üst Alt