# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

Daha Pino ter atıyor desem çoğu kimse inanmaz :D

Bu adam büyük yetenek göreceksiniz..

Bir karara varmak için erken. Şöyle dişli rakpilerle oynadığı futbolu izlemek lazım. Ama top tekniği iyi bir futbolcu. Derler ya kumaşı iyi.

Bu adama Keita'dan kalitesiz diyen futbol cahilidir. Bu adamdaki futbol zekası ve kültürünün yarısı Keita'da olsaydı dünya kupasını klübede izlemez, arap klüplerini de tercih etmek zorunda kalmazdı.

Takım oyununu çok iyi oynuyor,defansada yardıma geliyor.Rosicky ile ledesma alınırsa defansta da problem yaşamayız,ha bide servetin oynamaması lazım tabiki.Adam saatli bomba.

Bu adama Keita'dan kalitesiz diyen futbol cahilidir. Bu adamdaki futbol zekası ve kültürünün yarısı Keita'da olsaydı dünya kupasını klübede izlemez, arap klüplerini de tercih etmek zorunda kalmazdı.

beyler adam gitti diye b.k atmayın ciddi komik oluyor,ben geçen sezon izledim pino yu,keita kadar iyi kesinlikle değil bence,bu sene patlama yapmak zorunda pino,ayrıca 20-30 dakikadan ne kadar şeyler çıkarmışsın ilginç,keita nın d.k da yedek kalması da t.d nin mallığı adam oynadığı her maçta matkap gibi deldi rakibi.

Keita'dan daha yararlı olur bize. Nedeni ise hem oyun zekası yüksek bir oyuncu, hem takım oyununu iyi oynuyor. Ayrıca içeri kat eden bir yapısı var ki sistemimiz için bu tür şeyler çok önemli.

ba37884faec9e30802cbd6a.jpg

Arda ' nın hakkını yemişiz. Pardon kaptan.

ba37884faec9e30802cbd6a.jpg

Arda ' nın hakkını yemişiz. Pardon kaptan.

Derken, ne anlamda, yabancı futbolculara kötü davranması hakkında mı, grup oluşturması anlamında mı, bence yabancı futbolculara en yakın davranan futbolcu Arda, sana cevap olsun diye yazmıyorum yanlış anlama, Nonda'nın belki bu kadar gol atması da Arda sayesinde olmuş olabilir diye düşünüyorum.

Keita kadar bize sov izlettirmeyeceginden eminim ama daha genc olmasi, iyi bir kumasi olmasi, takim oyunu ve paslari daha iyi olmasindan, takima onemli seyler katacagindan umitliyim

Rijkaard'in istedigi tip oyunculardan; pas veriyor, kaciyor ve aliyor.. Güzel futbol adina üzerine düseni yapacaktir inancindayim. Elbette ki skoru da etkileyecektir...

Zorunluluk felan yok nerden uyduruyorsunuz.En yüksek parayı veren Araplar,Keita yok ben daha az veren atıyorum Lazio'ya gidecem dese satar mısın? hayır

Keita'nın da seçme şansı yok.Sen git dersen gider.Üstelik iyi paraya,üstelik eski klübüne

Ve ayrıca DK'sında oynamaması tamamen gerizekalı Sven'e bağlı.Sırf bu tercihi yüzünden rezil oldu takımı.Yerine koyduğu herifte bi halt yoktu

Yani Keita gitti diye çamur atmaya gerek yok

Zorunluluk felan yok nerden uyduruyorsunuz.En yüksek parayı veren Araplar,Keita yok ben daha az veren atıyorum Lazio'ya gidecem dese satar mısın? hayır

Keita'nın da seçme şansı yok.Sen git dersen gider.Üstelik iyi paraya,üstelik eski klübüne

Ve ayrıca DK'sında oynamaması tamamen gerizekalı Sven'e bağlı.Sırf bu tercihi yüzünden rezil oldu takımı.Yerine koyduğu herifte bi halt yoktu

Yani Keita gitti diye çamur atmaya gerek yok

Rijkaard ve Adnan Polat'ın açıklamaları;

Keita kendisi gitmek istedi.

Sakatlığı ciddi sanırım Sivas maçına yetişir inşallah.

Gelen her adam sakat cikiyor. :o

Bizden önce de sakatlıkla ilgili sorunları olan bir oyuncuymuş sanırım,Serdar Özkan bu sezon sık sık şans bulacağa benziyor.

Geri
Üst Alt