# Juan Pablo Pino

Cevap: #20 Juan Pablo Pino

"Pino ancak vasat anadolu takimlarinin oyuncusu olur, kesinlikle büyük takim oyuncusu degil."

Ridvan Dilmen ( Türkiye'nin 1 numarali futbol yorumcusu)

Sonra da sorarlar Türk futbolu niye bu halde diye, kimse futboldan anlamiyor da ondan..

Rıdvan bazen güzel yorumlar yapsada bazende aşırı saçmalıyor.4 5 yıl öncede Cihanı Cicinho kadar iyi yapmıştı.:D

Pino tercihlerinde yanlışlıklar yapıyor, şut çekmemesi gerekirken şut çekiyor, pas vermesi gerekirken pas vermiyor. Hızlı düşünüp uygulama yapmada çapı altlarda sayılır.

Zaten onlarıda tam yapsa bu özellikleriyle bizde değil barcada oynuyor olurdu.Şuan eksik yönü mental onuda geliştirirse hız çalım teknik şut yeteneği ful adamda.

"Pino ancak vasat anadolu takimlarinin oyuncusu olur, kesinlikle büyük takim oyuncusu degil."

Ridvan Dilmen ( Türkiye'nin 1 numarali futbol yorumcusu)

Sonra da sorarlar Türk futbolu niye bu halde diye, kimse futboldan anlamiyor da ondan..

Barcelona'da oynayan futbolculardan başka bir isim bilmeyen, klişe bir kaç cümleyi tekrarlayan adam ancak Türkiye gibi bir ülkede 1 numaralı yorumcu ilan edilir.

benziyorlar degilmi :D

Juan_Pablo_Pino+%281%29.jpg
lil-wayne2.jpg

yok, buna daha cok benziyor.

xin_86c9535d671d4f53aeea86ba18ced1ef.jpg

Zaten onlarıda tam yapsa bu özellikleriyle bizde değil barcada oynuyor olurdu.Şuan eksik yönü mental onuda geliştirirse hız çalım teknik şut yeteneği ful adamda.

O kadar basit degil, tam bir Ridvan Dilmen yorumus gibi olmus. Zaten Ridvan getirdi bu düz mantiklari Türk futboluna, bu yorumlarin yeni temsilcisi de Sergen. Pedro'nun dünya kupasi yari finalinde yaptigini hepimiz gördük. Eminim Ridvan o pozisyonu izlerken, zaten o pasi verse Barcelona'da oynardi demistir, Güntekin de uyarmistir, hocam adam zaten Barcelona'da oynuyor diye.

O kadar basit degil, tam bir Ridvan Dilmen yorumus gibi olmus. Zaten Ridvan getirdi bu düz mantiklari Türk futboluna, bu yorumlarin yeni temsilcisi de Sergen. Pedro'nun dünya kupasi yari finalinde yaptigini hepimiz gördük. Eminim Ridvan o pozisyonu izlerken, zaten o pasi verse Barcelona'da oynardi demistir, Güntekin de uyarmistir, hocam adam zaten Barcelona'da oynuyor diye.

Ne alakası var Rıdvan yorumuyla ben sahada gördüklerimi söylüyorum.Pino nun özellik açısından Pedrodan ne farkı var.Bence yok hatta pino daha yetenekli ve daha hızlı bence Pedrodan.İşte tek fark Pinonun nerde ne yapıcağını bazen karar veremiyor olmasıdır. Pedro nun kararları ise hep doğru bu yüzden barcada oynuyor.Aynı şey Muhammed Zidan için geçerli belkide dünyanın en yetenekli oyuncusu ama mental acıdan zayıf ondan büyük takımlarda onu almıyor.Bu düz mantıkmı şimdi.Senin yorumunda Hıncal Uluç yorumu olmuş ozaman hiç bir şeyden mennun olmayan.

Ne alakası var Rıdvan yorumuyla ben sahada gördüklerimi söylüyorum.Pino nun özellik açısından Pedrodan ne farkı var.Bence yok hatta pino daha yetenekli ve daha hızlı bence Pedrodan.İşte tek fark Pinonun nerde ne yapıcağını bazen karar veremiyor olmasıdır. Pedro nun kararları ise hep doğru bu yüzden barcada oynuyor.Aynı şey Muhammed Zidan için geçerli belkide dünyanın en yetenekli oyuncusu ama mental acıdan zayıf ondan büyük takımlarda onu almıyor.Bu düz mantıkmı şimdi.Senin yorumunda Hıncal Uluç yorumu olmuş ozaman hiç bir şeyden mennun olmayan.

Bu adam dogrulari konusuyor yeminle.

Pedro ve M.Zidan örnegi iyidi, cok iyi.

Al benden 9 puan.

Ne alakası var Rıdvan yorumuyla ben sahada gördüklerimi söylüyorum.Pino nun özellik açısından Pedrodan ne farkı var.Bence yok hatta pino daha yetenekli ve daha hızlı bence Pedrodan.İşte tek fark Pinonun nerde ne yapıcağını bazen karar veremiyor Pedro nun kararları ise hep doğru bu yüzden barcada oynuyor.Aynı şey Muhammed Zidan için geçerli belkide dünyanın en yetenekli oyuncusu ama mental acıdan zayıf ondan büyük takımlarda onu almıyor.Bu düz mantıkmı şimdi.Senin yorumunda Hıncal Uluç yorumu olmuş ozaman hiç bir şeyden mennun olmayan.

Pedro'nun kararlari hep dogru mu? Adam dünya kupasi yari finalinde Mustafa Sarp'in bile yapmayacagi bir tercih hatasi yapti. Ve bir cok benzer pozisyonu var Barca'da. Ama gene de müthis bir oyuncu. Ben futbola bu kadar düz mantikla bakilmasina karsiyim, bu düz mantikla yorum yapanlarin basinda da Ridvan geldigi icin onu söyledim. Ibrahim Üzülmez orta yapabilse Real Madrid'de, Umut'un adi Umutinho olsa Arsenal'de, Pino pas tercihlerini daha dogru yapabilce Barcelona'da oynardi demek cok düz ve yüzeysel yorumlar. Arda da bunlardan etkilenmis, pasaportu farkli olsa Mesut'un yerine Madrid'de oynayacagini düsünüyor. Ama futbol bu kadar yüzeysel bir oyun degil, bu yüzden futbola en yüzeysel bakilan ülke olan Türkiye'de futbol adina hic dogru bir sey yapilamiyor. Bu yüzden Türk futbolu diye bir sey yok.

karşı karşıya pozisyonlarda biraz daha aklını kullanarak şut çekseydi bugün 4 gol atabilirdi ama ben çok beğendim Allah nazarlardan saklasın böle devam....:tiphat:

izlerken valla dedim keitada olsa neler olurdu nelerrrr

Adamin bitiriciligi yok cok egoist bunlari gelistirebilirse cok iyi olur

Şimdi sana şunu sorayım. İyi bir futbolcusun, bugün sahaya çıktığın takımda güvenebileceğin kaç adam vardı hücumda ? Evet, arkadaşlarına güvenmek gerekir ama güven veren fazla arkadaşı yok takımda. Arda olsun Baros olsun takımda onlara çıkarmaz mı topları sanıyorsun ? Olaya bir de bu açıdan bak.

Şahsen futbolcu olsam Barış boşta olsa diyelim iki kere düşünürüm topu ona atmayı. Keita da bunu çok yapardı mesela. Ne kadar yanlış ya da doğru bir şey diyemiyorum ama şu takımda biraz daha sorumluluk alarak oynaması bizim yararımızadır bana göre.

bu yonetimin basimizdan gitmesi icin bir sebep

gio - pino - keita

arda - lorik - her hangi biri

insua - neill - herhangi biri - sabri

cok mu zordu?

Gökhan'a ben de katılıyorum. A şu şekilde B de devreye girseydi sonuç C olurdu ve Barça'da oynardı gibi tezler varsayımlar hep. Pedro'yu izlemek lazım 90 dakika ama sadece Pedro'yu izlemek lazım. Topsuz oyunda neler yapıyor, ne tarafa doğru koşular yapıyor vs. vs. sonra da Pino'yu izleyip karar vermek lazım. Zaten futbola bakış şu özelliği olsaydı burda oynardı ya da yıldız olurdu vs. vs. demek şeklinde olursa baştan kaybediyoruz.

Pino hakkında benim kafamda çok fazla soru işaretleri vardı. Takım bu kadar kötü iken o şekilde performans göstermesi iyi. Koşuları iyi ve hızlı futbolcu geçiyor. Fakat Pino'nun verimini daha da arttırmak için iyi orta saha oyuncularımız olmalı. Attığı paslarla Pino'yu koşturacak, pozisyona girmesini sağlayacak oyuncularımız olmalı. Böyle giderse bizim takım Pino kalır bu şekilde ya da üstüne biraz daha koyar. Pino'daki tam yetenekleri ortaya çıkartacak bir takımımız bile yok.

Geri
Üst Alt