# Juan Pablo Pino

Cevap: # Juan Pablo Pino

Sezonun başında 5 maç oynayıp sonra sakatlandığında yönetim bize sakatlıklar peşimizi bırakmadı, şanssızdık palavrası uydurmasın. Senelerdir bıktık artık bu müzmin sakatlardan.

Arkadaşlar sizden rıicam Rıdvan gibi tanımıyorum ben bu adamı bok atacam ulan mantığında olmamanız.Tamam über bir isim değil.Ama şu da var.Omurgası sağlam bir takımı götürür Pino-Serdar Özkan ikilisi.Kewell da gelirse sol taraf Kewell-Arda olur.

Önemli olan yapılacak bir orta saha transferi bu durumda.Çünkü orta sahada Cana'nın yanına alınacak bir libero ve önlerinde Elano ile çok rahat şampiyon oluruz.Geçen yıla oranla daha dengeli kadro kuruluyor.Paranın büyük bir kısımını gidip kanat oyuncusu alarak harcamadık geçen yılki gibi.

Lütfen gelmeden önyargılı olmayalım.

Bir de Quaresma'nın,Guti'nin,Stoch'un bonusu esprilerini ilk kim yapacak medyada merakla bekliyorum.Umarım birileri yapar sonu malum :D

Öyle bir orta saha çok defansif olur daha doğrusu yaratıcılığı olmayan bir orta saha olur ve büyük ihtimalle sezon içerisinde pozisyon, skor kıtlığı çekeriz bu sefer de. Eğer iki tane saf ön liberoyla oynayacaksak önlerindeki oyuncunun yaratıcılığı yüksek, sorumluluk alan, skorer (gol+asist) bir oyuncu olması gerekir. Lincoln, Diego tipinde bir oyuncu yani. Elano ise böyle bir profilden çok uzak. Çok zeki bir oyuncu ama hiçbir zaman oyunu yönlendirebilecek, sorumluluk alacak bir oyuncu değil, olmak da istemiyor zaten. Elano ancak çok iyi bir takım/taktik oyuncusu olabilir. Orada orta sahadaki tüm yaratıclığı çekecek bir oyuncuda da bundan daha fazlası olması gerekiyor daha doğrusu saydığım gibi skorer olma, oyunu yönlendirme, sorumluluk alma gibi Elano'da olmayan daha farklı meziyetlere sahip olması gerekiyor. Eğer dediğin gibi iki ön liberonun önünde tabir yerindeyse oyun kurucuyla oynayacaksak, yani 4-3-3'ten çok 4-2-3-1'e döneceksek, Elano orta sahada o sorumluluğu, yükü alamaz, mutlaka onun yerine de bir takviye gerekir. Bunu takım içerisinde yapabilecek belki de tek oyuncu Arda'dır. Cana gibi bana göre 4-3-3'e çok uygun bir oyuncu bulmuşken 4-2-3-1'e dönmeyi de istermiyim bilmiyorum.

Pino ve orta saha konusunda ise sana katılıyorum. Pino gündeme geldiğinden beri yazıyorum, eğer orta sahaya Cana gibi en az bir mümkünse iki tane nokta transfer daha yapabilirsek ben sağda Serdar Özkan'ın da oynamasına razıyım. Aradığımız kriterlerde bir orta sahaya ulaştıktan sonra geçen seneki gibi kopuk kopuk oynamayacağımıza, hakkını teslim etmekle birlikte Keita'nın geçen sezon yaptığı gibi bireysel çabalara mahkum kalmayacağımıza emin olduğum için bunu söyleyebiliyorum. Eğer Pino da orta sahaya daha büyük bir bütçe ayırabilmek adına cüzi bir maliyetle gelecekse okey veririm.

Galatasaray'ımızın golü, 20 numaralı formasıyla Juan Pablo Pino. :)

Bu eleman iyidir insallah

İyi çıkacağa benziyor.

Bende az önce okudum.Eğer bir oyun yoksa işin içinde Juan Pablo Pino şu andan itibaren ASLAN oldu.

Ntvspor' da son dakika haberi olarak geçer gece haberlerinde Ersin Düzenle :)

Valla hiç heyecanlandırıcı bir transfer değil herhangibir transfer gibi geliyor bana gazını kaçırdılar belki de ondan :(

Keita'nin gitmesinden sonra bir heycan kalmadi malesef.

Keita gelirken youtube'dan birkaç videosunu izlediğimde "Yahu bu adam neymiş Ribery gibi süper sonu öyle olmasın" demiştim ama yönetim para ettiğini anlar durur mu hiç vallahi kötü benzetmeler yapacağım daha fazla yazmayayım ceza alırım. Böyle transfer politikası mı olurmuş. altındaki M5'i sat yerine daha çok düşük segmentte bir araba için methiye düz olabilir mi? Büyük takımlara Ümit Karan'da gol atıyordu ne oldu bu ölçü mü transfer için?

Pino'dan bir yol olmaz, umarım almamışızdır. Jo gibi olur çıkar, İstanbul'da.

Keita gelirken youtube'dan birkaç videosunu izlediğimde "Yahu bu adam neymiş Ribery gibi süper sonu öyle olmasın" demiştim ama yönetim para ettiğini anlar durur mu hiç vallahi kötü benzetmeler yapacağım daha fazla yazmayayım ceza alırım. Böyle transfer politikası mı olurmuş. altındaki M5'i sat yerine daha çok düşük segmentte bir araba için methiye düz olabilir mi? Büyük takımlara Ümit Karan'da gol atıyordu ne oldu bu ölçü mü transfer için?

Eğer iki tane arabaya ihtiyacın varsa ve bunun için gerekli paran yoksa gayet de M5'ini satıp yerine daha düşük segmentte başka iki araba alınabilir mesela, biraz da böyle yaklaşın bu duruma. ;)

menajeri Luis Felipe Posso galatasarayla kesin olarak anlastik ve bu aksam monaco kulubuyle gorusme yapilacak dedi

Geri
Üst Alt