#KadınaVeÇocuğaDokunma ❗️

Ekonomi, Kontrolsüz nüfus artışı, din, aile planlama, eğitim... Bütün her şey birbirini öyle tetikliyor ki, saçma sapan gereksiz nefes alması bile fazlalık olan bir nesil yetişti. Twittter'da gördüklerim, okuduklarım kan dondurucu cinsten. Bu işi ailede çözmek gerektiğinin farkındayım ama ortada kangren olmuş bir uzuv var. Kesilip atıldıktan sonra tedavi başlamalı. Kimsenin gözünün yaşına bakmadan

kadın cinayetlerinin çoğu hatta %95 oranı erkeklerin zihniyetinden ötürü.

bir kadın, erkek arkadaşını ya da kocasını aldatabilir. tam tersi de olabilir. bunlar günümüz çağında son derece normal olaylar. bumun sonucunda karşıdaki insanı öldürmek gerekmiyor. yanlış insan seçtiğimizin farkına varıp kişiye yol vermemiz gerekir.

giyim konusunda kadınlara karışılmamalı, isterse markete bile açık saçık gidebilme özgürlüğü var. lakin bu erkek kişisini rahatsız ediyorsa kendi kafasına göre birini bulmalı. karşıdaki kişiyi değiştirmeye çalışılmamalı.

türkiye ve ortadoğu zihniyeti sıkıntılı, buna İsrailliler de dahil sadece müslümanlar değil. Geçen gün bir partide israilli bir çift ile tanıştım evlilerdi. Buradaki ülkeleri geziyorlardı ve şili arjantin hakkında sorular sordular. Konu insan ilişkilerine gelince Şilide evlenmiyorlar dedim. gözünü pörtleterek nasıl yani dedi. basbaya evlenmeden birlikte yaşıyorlar, eğer resmi bir şey istiyorlarsa union familiar yapıyorlar (aile birleşmi) dedim. ee çocuk olursa ne oluyor öyle iş mi olur falan deyip, bir sürü laf etti. adamların kurucusu 1778de evlilik dışı doğuyor. aslında kıta olarak amerika kıtasında evlilik çok yaygın değil. minik İsrail'den bakıp başka kültürleri yorumlamak doğru da değil.

erkeğin, partneri üzerinde hiçbir hak iddiası olamaz. çünkü o reşit olmuş başka bir birey ve sonuç olarak başka bir bireyin hayatına müdehale etmek bazı yerlerde suç. hatta kıskançlık bile kriminal bir suç sayılabiliyor. aynısı tersi durum için de geçerli.

ancak sadece zihniyeti sıkıntılı olan ortadoğudaki erkekler değil, kadınların da bu kültürden etkilenen beyin yapıları var. kendilerini sunulacak bir obje ve ödül olarak görmek, kendilerini ev araba altın ve materyalist şeyler karşılığında birine sunmak, kıskanç olsun maço olsun triplerine girmek. daha büyük sorun, kendi paralarını kazanmak istemiyorlar. daha fazla hak ve ayrıcalık istiyorlar ancak toplumda eşit derecede sorumluluk almıyorlar. inşaatta tuğla ören tanıdığım kızlar var, öğlen 2de mesai bittikten sonra tırnaklarını takıp kısa elbisesini giyip partiye gidiyor ve gören birisi inşaatta çalışıyor demez. madende çalışanlar da var. bizdeki kadınlar zor iş yapamayız bizim bedenimiz bunun için tasarlanmadı deyip zor işlerden kaçıyorlar. başka ülkedeki kadınların bedeni narin değil mi pazarda koca arabayla seyyar satıcılık yapıyorlar. her iş alanında kadın ve erkek hemen hemen eşit oranda. belediye otobüsü metrolar, maden, inşaat her yer.

bir sonuca bağlamak gerekirse, başka yerlerde maço, kıskanç görünce topuklarına vura vura kaçıyorlar. hatta gördüğüm kadarıyla birçok ülke kadını türk erkeklerine bayılıyorlar ancak beraber olmak istemiyorlar, çünkü çok ataerkil, machista diyorlar. ancak yemek yapmayı bilen bir türk erkeği, partnerine yardım eden bir türk erkeğine aşık olmayan yabancı hatun görmedim.

sonuç olarak ben bu olayların hiçbirini ekonomiye bağlamazdım

Son düzenleme:
Ülkenin bu durumda olmasının baş sorumlulardan taraftar baskısı yüzünden izin alıp öylesine yapılmış bir açıklama işte. Kuşlar da neredeyse aynı anda yayınlamış zaten.
Kulüplerin içine edip borç batağına soktuktan sonra tabiki gerçek eleştiri yapamazlar.
Hiçbir şey değişmez bu ülkede. Daha da kötüye gidecek herşey. Atatürk gibi bir lider gelse bile düzelmesi için onlarca yıllar geçmesi lazım.

Baştakinin umrunda değil, geçelim.

Bu ülkede ayrıca acil olarak dizi kültürününde değişmesi lazım silah, çatışma, uyuşturucu gibi kavramların yok edilmesi gerekiyor.
Süper babalardan ekmek teknelerinden ne ara yalı çapkınlarına evrildik.İnanılmaz .Tüm akşam 20.00-01.00 arası full kim kimin elinin cebinde dizileri.

İki genç kızı katleden Semih denilen elemanın bu grupta olduğu söyleniyor ayrıca.

sosyal medyada ağzına geleni söyleme olayı bu - sonucu yok - kovalayan yok - soruşturan yok - teğit eden yok. umurlarında değil çünkü. bunu geçtim mileltin kimlik bilgileri satılıyor parayla bu ülkede.

beyni doğru gelişmemişler için orda gördükleri GTA oyunu gibi geliyor muhtmelen - ciddiyetini kavrayamıyrolar bir de dalga geçiyorlar üzerine.

en az şikayetçi olduğumuz sığınmacı pislik yapan kitle kadar kökünün kurtulması gereken bir iş.

heralde insanlık değerinin , suçun en rahat olduğu dönemdeyiz. gaddarlığın en yüksek seviyede olduğu bir zaman. Ciddi şekilde her konuda , her platformda bu tarz olayların sorumlularını cezalandıramazsan daha kötü şeylerde göreceğiz.

Hashtag zaten yanlış. Manyağa, sapığa, caniye kadın ve çocuklara dokunma deyip “Ok, tamam” cevabı mı bekleniyor? Kadın Ve Çocuğa Dokundurtma veya Adalet Ve Güvenlik Sağlansın tarzı bir şey yazıp gündemi o şekilde oluşturmak lazım. Heee bu şekilde değişecek mi hayır yine değişmeyecek.

hasthag ile olacak isler degil

belli araliklarla bu tarz vahset haberlerine tanik oluyoruz,anlik bir toplumsal öfke olur 2-3 gün sonra unutulur ta ki yenisi olana kadar

ruh hastasi insanlarin üremelerine mani olunmali devlet nezdinde,ruh hastasinin saglikli cocuk yetistirme imkani yok

suca meyilli insanlarin yetistirdigi psikopatlar,anne babalarin el bebek gül bebek,binbir emekle yetistirdigi piril piril cocuklari maalesef hayattan kopariyor

Ülkenin asıl problemi bunlar, ekonomi bir şekilde düzelir belki ama bunlar çok zor.

neredesiniz y kuşağı devrimcileri
vallahi sizi özledik
billahi sizi özledik

Bu ülkede ayrıca acil olarak dizi kültürününde değişmesi lazım silah, çatışma, uyuşturucu gibi kavramların yok edilmesi gerekiyor.
Eskiden Tv'lerde, Dadı, Tatlı hayat, Ruhsar vb olurdu. Şimdi bu tarz hiç bir iş yok TV'de nerde baksan silahlı, kadına tecavüz eden, zenginlerin her şeyi parası ile yaptığı diziler.

Yerden mantar gibi cikiyor bu orman cocuklari hangi birini ile ugrasacak polis ve devlet? Bu yavsaklari ifsa edip taniyanlar bunu yayip sonra da nerde kaliyorsa artik agir abiler gidip bu ruhsuz köpeklere ders verecek.

Bir Spor kulübünden fazlasıyız bu konuda hemfikiriz sanırım, ama bu işler internet üzeri eylem yaparak düzelecek şeyler değil.

Çok ama çok büyük ve önemli radikal kararlar alınmadığı müddet hiç bir şey değişmiyor ve değişmeyecek maalesef. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Değişmemesinin sebebi belli, bu hashtage katılanların bir çoğu oy vermeye giderken adalet sisteminin yok edilmesini, eğitimin içinden geçirilip cemaatlere bırakılması ve daha bir çok şeyi unutup sağ, sol diye bakıyor olaya takım tutar gibi parti tutunca hep daha kötüye gidiyoruz çünkü muhalefet, iktidar parti de kendl taraftar kltlesinden eleştirilere o kadar kapalılarki hata yapmışız düzeltelim demiyorlar hiç bir olayda.

Üzgünüm ama bunlar boş çaba.

Ne zaman tüm toplum artık kafayı atlatır iş bırakma, eylem artık adına ne dersiniz bunlar olur o zaman değişim olacak dersin.

100 bin twit, 200 kişilik eylem ile bu iş çözülemez.

Hoş bunları yapsan da artık nafile ya.
Sarı öküz hikayesini bilir misiniz diye konuya girilir ya, bizde sarı öküzler bitmedi hiç verdik verdik durduk ülkede sarı öküz kalmadı işte o son sarı öküzü verdiğimizde iş dönülmez noktaya geldi.

Afedersiniz istanbul sözleşmesi denildi bazı dal y. çıktı buna karşı olduğunu söyledi. Çocuklara tecavüz edildi bir kereden bir şey olmaz denildi.

Çocuklar yurtta canice katledildi kimsenin umurunda olmadı.
Bir dönem bu ülkede önüne gelene psikolojik hap yazdılar. Annesini kardeşini hastaneye gönderen müptezele ilaç verildi. Kimse ne oluyor demedi.
Ülkede sokakta uyuşturucuyu bulabilme süresi 15 dakikaya düşmüş durumda.
Elindeki malı 1 saat içinde boşaltabileceğini iddia edenler var.

Çeteleşmeye izin ver, topluma mal olmuş kişiler katledilsin, topuklarından vurulsun.

Ülke bildiğin teksas olmuş.
Sorunları çözecek olan en tepedekilerin dertleri istanbul seçimleri, teknofest, imamoğlu olmuş durumda.

Cumhurbaşkanına hakaret etti, sokakta röportaj verdi diye insanlar hapislerde çürüyor.
Düşünce suçu ülkedeki en affedilmez suç olmuş ülkenin adli ve idare kolları komple bunların peşine düşmüş.

Biri gelip bizi kurtaracak diye beklemek yerine seksen milyonun her biri atatürk olma zamanı. Tek adam rejimi ve her sıkıştığında ona hayat suyu veren muhalefeti ile bizi orta doğuya çevirdiler. Adım adım iç savaşa sürükleme projesi tüm hız devam ediyor.

Veledin birini almışlar

Twitter olmasa umurlarında olmayacaktı

Geri
Üst Alt