Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Gidiyorsa da biran önce gitsin 7.5 Milyon ile yolumuza bakarız

Galatasaray'da bu saatten sonra malzemeci dahil tüm sözlesmelerde cikis maddesi var mi yok mu ona bakilip hepsi ivedilikle kaldirilmali. Kabul etmeyen defedilmeli. Dursun Özbek serefsizinin basimiza actigi islerden gina geldi artik.

Ozan da karektersiz cikti, noldu Ozan yok galatasaray evim yok yuvam falan filan. Biraklim bu isleri, Metin Oktay gibi cikmayacak bir daha o anlasildi.

Hic bir oyuncu veya teknik adam Galatasaray kulubunden buyuk degildir, giden gider yerine doldururuz.

Gidecegi adres de onemli . Atiyorum united mi istiyor ya da watford mu misalen

Ya sen ne değişik bir herifsin.Bize ne olm gideceği adresten.Herif bize en az 12 milyon euro kazığı sokmuş gideceği adresi düşünüyor adam.Eğer bu olay gerçekleşirse sonu semihten beter olur umarım.

Uzatmıyosa gönder gitsin yav. Kimi övdüysek patlıyo zaten. Yarın 3 milyona sataman

Ne yapıp edip kabul ettireceksin.Ozan kim ulan daha dünkü bok.Cin olmadan adam çarpmaya kalkan ozan ulan daha düne kadar adın duyulmuyordu ne olduda 2 macta gtun kalktı.

Iste menejer burada devreye giriyor , atma imza bekle kariyer planlamani bana birak diyor

Hatta menejeri ile arasinda bir anlasma da olabilir , menejerin onayi olmadan imza atamaz gibisinden .. kurallar buna musade ediyor

Düşünsenize Fenerbahçe alıyor.

35 milyonluk yeteneği 7.5 milyona satmayı ancak galatasaray gibi enayi bi kulüp becerebilir zaten

muazzam

Yollayin Serdar denen kronik sakat adami, karektersiz Ozani 7,5 + 3-4 11M gibi para yapar ustune 5m maicon satarsin 16M butce olur.

2 forvet
2 stoper

yeter dir

Paradan bagimsiz soyluyorum, Ozan icin yurt disi henuz cok erken. Daha cok acemi ve tecrubesi yok, oyle 5 ayda olacak is degil bu futbolculuk.

Eger kendisine guveniyor ve saglam ilerlemek istiyorsa en az 2 sene daha Galatasaray A takiminda oynamaya gayret gostermeli. Stoper olmak kolay sey degil hele yurt disinda daha ustun ligde tecrube gerektirir. Ama onu isteyen takim Caglar Soyuncu de oldugu gibi Freiburg tarzi takimsa o zaman sure bulur ve tecrube de kazanir. Gidecegi yer onemli o bakimdan.

Bu yönetim artık messiyi getirse artık benim gözümde bir arpa boyu kadar değeri olmaz.

ulan senden beklemezdim ozan, bütün kariyerini bu camiyaya borclusun, eger bizi satip yedigin yere nankörlük yapiyorsan s.. git!
unutma para bulacaksin ama bu taraftarin ahi asla üzerinden sinmicek, sonrada git fenerin kucagina otur emre abin gibi!

ise yarayan topculari satalim

ise yaramayan topculari satmayalim

hodri meydan

Açıklamanın meali gitti diyor da Ozan'ı medya ve taraftarın önüne atıp sözleşme uzatma taktiği de olabilir. Yinede faturanın sürekli oyunculara çıkması hoşuma gitmiyor Gomis suçlu, Serdar suçlu, Ozan suçlu bir yönetim iyi yok ya.

Geri
Üst Alt