- 30 Temmuz 2009
- 11.833
- 5.989
- 1.823
Nakarat, benden sevgili yönetimimize gelsin.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamsa sözleşmeyi revize ettirip fesih bedelini 15'e çıkarttırır. Böylece Arda denilen heriften daha fazla para kazandırmış olur.Ulan şaka bir yana gidiyor mu Ozan ?
Ulan ben başlayacam menajerine de sözleşme fesih bedeline de bu takımın başına ne geldiyse zaten şu kan emici menajerlerden geldi
Ozan yapma etme imzala şu sözleşmeyi. Seni Ozan yapan Galatasaray 'ı Fatih Terim 'i yüz üstü bırakıp gitme ...
ozan kadro dışı kalmalı ve kariyeri bitirilmeli
5kere ayni postu attinBu tip bir oyuncuya ilk sozlesme ne zaman yapildi bilmiyorum ama o donemki yonetim icin de 7,5 cikis maddesi yazdirmak cok cok buyuk hata sayilmaz
Ismi bile yoktu adamin , simdi hangimiz celil in yunus un sozlesmelerini biliyoruz mesela ?
Gunun sartlarinda bu cikis maddesi sayesinde 3-5 daha dusuk maas vermislerdir .. ongorulebilir bir atak degildi ozan in yaptigi 2 ayda
Ama gitmeyi istiyorsa , cikis maddesinden bagimsiz soyluyorum , zaten tutmamak gerekir .. aninda performansi duser
Birader adamin sozlesmesinde madde var , fesih opsiyonu koymus ESKI YONETIM ! Adamlar sozlesme yenilemek istemis , menejer kabul etmiyor yazidan anlasilan
Ne yapsinlar allah askina !!