Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Nakarat, benden sevgili yönetimimize gelsin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer bir itibarsızlaştırma söz konusu değilse Ozan ve manajeri 8-10 maça çıkınca adam olduk sanmışlar. Sözleşmesinde madde varsa kullanabilir bunu ve kimse bir şey diyemez ama insanın yetiştiği kulübe saygısı ve bağlılığı olmalı bence.

Ulan şaka bir yana gidiyor mu Ozan ?

Ulan ben başlayacam menajerine de sözleşme fesih bedeline de bu takımın başına ne geldiyse zaten şu kan emici menajerlerden geldi

Ozan yapma etme imzala şu sözleşmeyi. Seni Ozan yapan Galatasaray 'ı Fatih Terim 'i yüz üstü bırakıp gitme ...
Adamsa sözleşmeyi revize ettirip fesih bedelini 15'e çıkarttırır. Böylece Arda denilen heriften daha fazla para kazandırmış olur.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vay vay yönetim bu kez serdar aziz ve ozan kabakı itibarsızlaştırmaya karar vermiş demekki

sneijder, ndiaye, gomis.. biliyoruz bu oyunları

transfer yapabilmek için, forvetsizlik rezilliğini örtmek için oyuncuları itibarsızlaştırıyorlar

hehe 2 aydır terim sayesinde oynayan ozan kabak kesin sözleşme yenilemek istemiyordur, çocukmu kandırıyorsunuz

Bu tip bir oyuncuya ilk sozlesme ne zaman yapildi bilmiyorum ama o donemki yonetim icin de 7,5 cikis maddesi yazdirmak cok cok buyuk hata sayilmaz

Ismi bile yoktu adamin , simdi hangimiz celil in yunus un sozlesmelerini biliyoruz mesela ?

Gunun sartlarinda bu cikis maddesi sayesinde 3-5 daha dusuk maas vermislerdir .. ongorulebilir bir atak degildi ozan in yaptigi 2 ayda

Ama gitmeyi istiyorsa , cikis maddesinden bagimsiz soyluyorum , zaten tutmamak gerekir .. aninda performansi duser

Gönderin gitsin.Kimse kusura bakmasın bu yaşında Galatasaray'da forma bulan, CL'de oynayan adam nankörlük ediyorsa ondan olmaz.

Yaw ne yapacaklardi

Mal misin kardesim

Koymasalarmis maddeyi

Te allahim ya

Büyük takimlar bazen oyuncuyu kadro disi birakiyor sözlesmesini uzatmiyor diye. 5 mac yaptikdan sonra yeni sözlesme imzalamayi istemedigin an, kadroya almayacaktin Ozani. Mac yapmadigi an kendi degeride düserdi ve en gec kisin sözlesmeyi uzattip geri yerini kapmaya calisirdi.

Kapı gibi sözleşme yapmadığın hiçbir gence forma sansi vermeyeceksin. Sonra menajerlerinin gòtleri kalkıyor işte.

Tahmin ettiğim gibi oyuncu satmasını beceremeyen yönetim g.tü kurtarmak adına serdar azizle ozan kabağı satmaya çalışıyor. YAZIKLAR OLSUN diyorum

Menajer dediği babası dayısı filandir sağlam bir para istiyor cebine işin özeti bu

Bu tip bir oyuncuya ilk sozlesme ne zaman yapildi bilmiyorum ama o donemki yonetim icin de 7,5 cikis maddesi yazdirmak cok cok buyuk hata sayilmaz

Ismi bile yoktu adamin , simdi hangimiz celil in yunus un sozlesmelerini biliyoruz mesela ?

Gunun sartlarinda bu cikis maddesi sayesinde 3-5 daha dusuk maas vermislerdir .. ongorulebilir bir atak degildi ozan in yaptigi 2 ayda

Ama gitmeyi istiyorsa , cikis maddesinden bagimsiz soyluyorum , zaten tutmamak gerekir .. aninda performansi duser
5kere ayni postu attin

Ne menajer oyunu ya akli yok mu Ozan'in kalmak istiyorsa kalir gitmek istiyorsa gider bu kadar basit

Asil gitmek isterse neden surekli hain yetistirdigimizi sorgulamak gerek, Emre Okan Arda Ozan vs.

Birader adamin sozlesmesinde madde var , fesih opsiyonu koymus ESKI YONETIM ! Adamlar sozlesme yenilemek istemis , menejer kabul etmiyor yazidan anlasilan

Ne yapsinlar allah askina !!

Ne yapıp edip kabul ettireceksin.Ozan kim ulan daha dünkü bok.Cin olmadan adam çarpmaya kalkan ozan ulan daha düne kadar adın duyulmuyordu ne olduda 2 macta gtun kalktı.

0 maliyet 7.5m€ kazanc ilac gibi

Bu olmussa gerceklestiren kisiyi kutlarim bu isin farkli yonu

Ayrica bu madde 7,5 degil de 27,5 da olsaydi , gelen teklif 10 da olsa , gondermediginde , eger gitmek istiyorsa akli orada kalir

Gitmek isteyeni gondereceksin

Geri
Üst Alt