Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Kafana gore cikis rakami koyamiyorsun. Oraya yazacagin rakamin yuzde 20sini senelik ucret olarak oyuncuya vermek zorundasin.
Yani hem yuksek cikis maddesi ekle hemde oyuncuya az maas ver maalesef olmuyor.
Yuzde 20 kismi yanlis olabilir ama senelik ucreti eger var ise bu cikis ucretine gore belirleniyor.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu nerden cikti? Real Madrid o zaman tüm karosanu rahat 2 milyara yakin maas ödemeli olmali...

Karim Benzema - €1bn
Gareth Bale - €500m
Luka Modric - €500m
Toni Kroos - €300m

Sergio Ramos - €200m
Raphael Varane - €200m
Isco - €150m
Keylor Navas - €150m

Dani Ceballos - €500m
Marco Asensio - €350m
Dani Carvajal - €350m
Marcelo - €200m
Casemiro - €200m
Theo Hernandez - €100m

Bunlar bir de tüm kadro degil. Diger oyuncularin cikis maddesini aramayi istemiyorum

Size daha once de soylemistim , konuyla direk alakasi yok belki ama , biz carki dondurmek icin her devre arasi ve sezon sonu en az 1 oyuncu satmak zorundayiz boyle , cunku maaslara yetmiyor gelirler

Bu feghouli , belhanda , selcuk , fernando , nando gibi adamlarin ucuk sozlesmelerine gidiyor paralar

Hatta daha aciklisini soyleyim . Tarik ortalama 1,5 a oynadi 5 sene .. ozandan gelen tum para nerdeyse sahaya cikmayan tarik in banka hesabinda su an (4,75 milyon euro bonservisi de katmiyorum daha buna)

Yani gomis gibi gol makinesi ve 18 lik ozan bir tarik i karsiladi , evet yanlis duymadiniz malesef oyle
Selçuk'un kazandığı para 170 milyon.
Riva'yı Selçuk'a verdik.

Anlasildi ki Cengiz ve yonetim Ozanla sozlesme yapmak istediler, ama kendisi ve menajeri sure istemisler ve gitmek istiyorlar.

Defol git bu kulupten, karektersiz seni.

Karaktersiz ozan. Seni yetistiren kulübe manajer yüzünden kazik at. Defol git. Altyapi oyuncularinu ölümüne savunan arkadaslar ne diyecek bu olaya. Seni her mac oynatan terime de mi saygin yok.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim bu yönetimler ya gerçekten yönetmeyi bilmiyor, algıları kıt ya da art niyetliler.
Koyacaksan koy 50 milyon çıkış maddesi. Ya da hiç koyma.

O çocuk zaten A kadroya girerse, o yaşta 12-15 milyonun altında satılmaz; giremez ise de işimize bakarız.
7.5 milyon nedir ulan?

Bazi olaylarda neden illa ki birileri hain ya da suclu oluyor ? Ben bu olayda ozan ya da menejerini de , mevcut yonetimi de suclu filan bulmuyorum

Adam kontratina ihanet etmiyor , sen ne madde koymussan kurumsal kimlik olarak , altina imza atilmis maddeyi isletiyor

Trezeguet in 4 milyon mu ne cikis maddesi vardi kasimpasadan , odesen alabilirdin , o zaman trezeguet i aldiginda "bir hain transfer ettik" mi diyecektik

Adama buyuk bir takimdan teklif var belki , bu yasinda hayallerini gerceklestirecek

illa biri suclanacaksa bizi 7,5 ile kisitlayan eski yonetime soz soylenebilir ama alt yapidaki bir oyuncuya bundan 1-2 sene 7,5 tan daha yuksek teklif gelebilecegini ongorememis ve maasi biraz dusuk tutmak icin bu maddeyi kabul etmis olabilirler

Mutlaka her olayda bir kabahat , suc ya da hainlik aramayin

Mustafa cengiz ve albayrak dursundan bile capsiz ve beceriksiz ama 7.5a sozlesme fesih maddesi varsa top Ozanda yönetim birşey yapamaz. Yönetimi gec, onu koyup oynatan Terime ihanet ediyor bu mal.

Mustafa cengiz ve albayrak dursundan bile capsiz ve beceriksiz ama 7.5a sozlesme fesih maddesi varsa top Ozanda yönetim birşey yapamaz. Yönetimi gec, onu koyup oynatan Terime ihanet ediyor bu mal.

Ozan terim'e ihanet ediyor ha

Cidden bu taraftar akillanmaz

Ortada bir ihanet filan yok yahu :) kulup kabul etmeseymis 7,5 u .. adam bizim gonlumuz olsun diye 25 e cikarsin o maddeyi , kulup de 20 den asagi inmeyiz desin , ve atiyorum bugun almayi dusunen teklif sunan united vazgecsin , ozan a layik olan muamele bu mu olmali

Kapasitesi buraya sigmiyorsa elbette gidebilir , hainlik filan yapmiyor adam

Sozlesme uzatmayi kabul etmemisse kendi bileceği is. Nedir bu yangın
Gitmek isteyen gider. Kalmak isteyen de kalir.
Cikis bedelini 7.5 koymus beceriksizin biri. Geriye dönüp sizlanmanin anlami yok.

Temel sorun hep basiretsiz yönetimler.
Ben sevmiyorum bu dernek işini arkadaşım.

Sorumluluk sahibi olunmayınca, kimsenin umrunda değil kulübün menfaati de parası da.

Ya buradaki insanlar trol filan mi acaba ? Ya da okuma ozurlusu mu ?

Adamin sozlesme maddesini koyduran yonetim dursun yonetimi

Buna ragmen aylardir yenileme talebinde bulunmuslar , oyuncu ve menejeri kabul etmemis .

Yonetimin kabahati ne birader burada ??
Mümkün değil anlamazlar.
Sanıyorlar ki ozan 25-30 a satılacak.
Mümkün değil o rakamlar. Maksimum 12-13 e gider uzatılsa bile

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu başta Terim olmak üzere taraftara, kulübe yapılan bir vefasızlıktır. Çok değil 6 ay öncesine kadar Galatasaray forması ile ilk onbirde oynayacağını ve şampiyonlar ligini rüyasında göremeyecek olan bir adamın bu tarz hareketlere başvurmayacağına inanmak istiyor insan.

Geri
Üst Alt