- 3 Temmuz 2012
- 133.907
- 80.760
- 5.198
Bu arada 7.5 mılyon madde koyan adamların zerre sucu yok ozan asgari ücret alıyordu kim bilir ki böyle degerlenecek herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur da satılmadı diye performansı düşerse elde patlama olasılığını göze almak yerine eğer gitmek istiyorsa 7,5 getirsin gitsin.Az mı 12 13 nerdeyse 2 katına satıcaktık daha ne olsun.
Suç Fatih Terim'in değil mi?Bu arada 7.5 mılyon madde koyan adamların zerre sucu yok ozan asgari ücret alıyordu kim bilir ki böyle degerlenecek herif.
Burda bi suc göremıyorum tek suc ozanın gibi. Belkide bütce icin ozanı yolluyorlarSuç Fatih Terim'in değil mi?
Birader adamin sozlesmesinde madde var , fesih opsiyonu koymus ESKI YONETIM ! Adamlar sozlesme yenilemek istemis , menejer kabul etmiyor yazidan anlasilan
Ne yapsinlar allah askina !!
Ozan senin menajerine koysunlar. Terim o kadar sey yapti senin icin
Kaybolup gidecek bizden giderseGelecekte belki 40 milyon edecek bir oyuncu elinizde sözleşme uzatarak tutamıyorsunuz o koltuğu derhal terk edin
Peki ozan cikar da derse ki "beni sucluyorsunuz da , eski yonetiminiz bana 7,5 milyon deger bicmis , buna ne diyeceksiniz" diye
Sen asgari ücret alan bi topcuydun deriz. Bence 7.5 deger cok bile daha parlamamıs bi topcu icin tabi Türkleri esas alıyorumPeki ozan cikar da derse ki "beni sucluyorsunuz da , eski yonetiminiz bana 7,5 milyon deger bicmis , buna ne diyeceksiniz" diye
Anlatamazsın iki gram aklı olan ergen tayfaya. Senelerdir bu işi yapan milyonları yönetebilen adamlar ve kulübün içinde olanlar bir halt bilmiyorda bu ergen sürüsü her haltı biliyor. Maşallah diyelim.Yönetime bu kadar sallamanın sebebi nedir?
Forveti bir kenara bırakalım,
Zam olmazsa ben de tam performans göstermem diyen gomis mi haklı da yönetim ve hoca haksız?
Maça çıkmak istemeyen, p lige gitmek isteyen ndiaye haklı yönetim ve hoca mi haksız?
Fifadan ceza yemek üzere olan köln modeste yi aldı, biz almadık diye mi hoca ve yönetim haksız?
Dursun madde koydurmuş, anlaşılan ozan ve menajeri kabul etmiyor şu an yeni sözleşmeyi.
İki günlük satılık kalemlerin lafına inanıp camiayı yöneten hocanın ve yönetimin lafına inanmıyorsunuz, ama inanmak zorundasınız.
Yoksa hainliklere çanak tutarsınız sezon sonu da avcumuzu yalarız.
Denemesi bedava
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi