Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Bu arada 7.5 mılyon madde koyan adamların zerre sucu yok ozan asgari ücret alıyordu kim bilir ki böyle degerlenecek herif.

Simdi giderse Enes gibi oradan oraya dolasir durur. Halbuki bir iki sene daha kalsa Cengiz gibi ilk onbir oyuncusu olur nereye giderse gitsin. Nedir bu acele? Azcik akli varsa menajer oyununa gelmez. Vefa duygusu cok aramamak lazim gunumuz futbolunda.

Belki de daha cok para kopartmaya calisiyorlar klupten. Emre Akbaba'da oldugu gibi yavas davranilirsa, hak ettiginin iki katini alacak maas diye. Ayrica yurt icinden bir klubun parayi verip almayacagi ne malum?

Suçlu ya da hain aramaya gerek yok. Ne mevcut ne eski yönetim.

Daha düne kadar top toplayan adam bugün Galatasaray formasını beğenmiyorsa ikilesin istediği yere..

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bundan hayır gelmez satın gitsin, para da fena değil ayrıca.

Ozan kulübe aidiyet göstermeyip vakt-i zamanında kaçarcasına İnter'e giden Beleşoğlu gibi tavır takınırsa büyük ayıp eder. Şu aşamadan sonra her şey kendisinde bitiyor. Bakalım ne denli bağlı Galatasaray'a.

Yönetime bu kadar sallamanın sebebi nedir?
Forveti bir kenara bırakalım,
Zam olmazsa ben de tam performans göstermem diyen gomis mi haklı da yönetim ve hoca haksız?
Maça çıkmak istemeyen, p lige gitmek isteyen ndiaye haklı yönetim ve hoca mi haksız?
Fifadan ceza yemek üzere olan köln modeste yi aldı, biz almadık diye mi hoca ve yönetim haksız?
Dursun madde koydurmuş, anlaşılan ozan ve menajeri kabul etmiyor şu an yeni sözleşmeyi.
İki günlük satılık kalemlerin lafına inanıp camiayı yöneten hocanın ve yönetimin lafına inanmıyorsunuz, ama inanmak zorundasınız.
Yoksa hainliklere çanak tutarsınız sezon sonu da avcumuzu yalarız.
Denemesi bedava

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki ozan cikar da derse ki "beni sucluyorsunuz da , eski yonetiminiz bana 7,5 milyon deger bicmis , buna ne diyeceksiniz" diye

Yine bir yavşak menajer problemi anlaşılan.

Ozan gerekeni yapmalı. Ona karşı olan güven ve desteğin karşılığını vermeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Peki ozan cikar da derse ki "beni sucluyorsunuz da , eski yonetiminiz bana 7,5 milyon deger bicmis , buna ne diyeceksiniz" diye
Sen asgari ücret alan bi topcuydun deriz. Bence 7.5 deger cok bile daha parlamamıs bi topcu icin tabi Türkleri esas alıyorum

Yönetime bu kadar sallamanın sebebi nedir?
Forveti bir kenara bırakalım,
Zam olmazsa ben de tam performans göstermem diyen gomis mi haklı da yönetim ve hoca haksız?
Maça çıkmak istemeyen, p lige gitmek isteyen ndiaye haklı yönetim ve hoca mi haksız?
Fifadan ceza yemek üzere olan köln modeste yi aldı, biz almadık diye mi hoca ve yönetim haksız?
Dursun madde koydurmuş, anlaşılan ozan ve menajeri kabul etmiyor şu an yeni sözleşmeyi.
İki günlük satılık kalemlerin lafına inanıp camiayı yöneten hocanın ve yönetimin lafına inanmıyorsunuz, ama inanmak zorundasınız.
Yoksa hainliklere çanak tutarsınız sezon sonu da avcumuzu yalarız.
Denemesi bedava

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlatamazsın iki gram aklı olan ergen tayfaya. Senelerdir bu işi yapan milyonları yönetebilen adamlar ve kulübün içinde olanlar bir halt bilmiyorda bu ergen sürüsü her haltı biliyor. Maşallah diyelim.

Madde tek yazin icin geciyorsa, Ozani almayi isteyen takima verin simdi 10-11 milyonu ve alin Ozani desinler. Almazsaniz kadro disi birakiriz (U21 de de oynatmazsin o zaman) ve 8 ay mac yapmamis genc cocuk gelir size.

Kayseri bile bize Ali Turanda böyle rest cekebiliyorsa, aynisini biz de yapmaliyiz.

Ozan'ında,menajerininde,hain Dursun'un da!Allahın belası herif defolup gitti hâlâ yaptığı rezilliklerle uğraşıyoruz.Bu menajerlerinde canı cehenneme...Bakalım altyapıda her zaman A takım ile maça çıkmanın hayali kuruyorduk diyen Ozan ne yapacak?Adam ol da en azından sözleşmeye 30 milyon euro çıkış bedeli koydur.

Dersen de , o da sana "orada madde var , hukukta soz degil yazi konusur" der

Tudor icin benzer bir muhabbet olmustu karabukten alinirken , ihanet vs gibisinden

Burada ozan i suclayanlar o gun tudor mevzusunda "karabuk 500 bin euro fesih bedeli koyarken akli neredeymis de simdi adama salliyorlar" diyorlardi

Bizim faydamiza olunca oley , isimize gelmeyince aaauuww

Geri
Üst Alt