Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
0dc86581d54d43728ad171fd26a001fd.webp
Teknik heyetimizin gelecek dönem için kısa ve uzun vadeli kadro planlaması için çalışmaları uzun zamandır devam etmektedir. Bu bağlamda hangi oyuncuların kalıp hangi oyuncuların gideceği, gelişmelere bağlıdır. Teknik kadronun planlaması uyarınca somut gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Genç oyuncumuz Ozan Kabak’ın ise sözleşme koşulları ile ilgili kulübümüz tarafından 4-5 ay önce başlatılan girişim, önce sonuçsuz bırakılmış, ardından temsilcileri tarafından devre arasına kadar zaman talep edilmiştir. Ozan Kabak’ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır.

Şampiyonluk hedefinden ve Avrupa’da yürüyeceği yoldan taviz vermeksizin teknik heyetimiz ve yönetimimiz, ihtiyaç duyulan tüm mevkilerle ilgili çalışmalara başlamış olup resmi olarak kulübümüz yayın organları dışındaki haber ve yorumlara itibar edilmemesini rica ederiz.

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

KADRO PLANLAMASI VE OZAN KABAK HAKKINDA

Teknik heyetimizin gelecek dönem için kısa ve uzun vadeli kadro planlaması için çalışmaları uzun zamandır devam etmektedir. Bu bağlamda hangi oyuncuların kalıp hangi oyuncuların gideceği, gelişmelere bağlıdır. Teknik kadronun planlaması uyarınca somut gelişmeler oldukça kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Genç oyuncumuz Ozan Kabak’ın ise sözleşme koşulları ile ilgili kulübümüz tarafından 4-5 ay önce başlatılan girişim, önce sonuçsuz bırakılmış, ardından temsilcileri tarafından devre arasına kadar zaman talep edilmiştir. Ozan Kabak’ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır.
Şampiyonluk hedefinden ve Avrupa’da yürüyeceği yoldan taviz vermeksizin teknik heyetimiz ve yönetimimiz, ihtiyaç duyulan tüm mevkilerle ilgili çalışmalara başlamış olup resmi olarak kulübümüz yayın organları dışındaki haber ve yorumlara itibar edilmemesini rica ederiz.

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Açıklamaya göre 7.5 milyon euroya satılmış.Yazıklar olsun sana yönetim.

Ozan gitmek mi istiyormus

O kadar sey yazip hicbir sey anlatmamislar.

Ozan'i tutamayip Serdar'i yollayacaklar galiba.

ozan gidici

Buradan su anlasiliyor , ozetleyelim

eski yonetim sozlesmeye madde koymus , biz bunu tek tarafli kaldiramayiz , sozlesme yenileme asamasinda da oyuncunun menejeri ayak surtuyor ..

1000 kelime 0 mana.

Tebrikler.

Menajeri ile anlasamiyorlar demek. Yakinda satilir.

Ozan senin menajerine koysunlar. Terim o kadar sey yapti senin icin

Ozanın da kafa karışık belli menajer oyununa gelirse bu kadar formdayken elde tutamayız 7.5e gider olay bu abv dursun

Burdan anlaşılanlar
1-Ozan için 7.5 milyon olayı gerçek
2- menajerleri ozanı yurt dışına götürmeye uğraşıyor
3- Ozanın kafası karışık.

Azıcık vefa duygysu varsa gitmez. Daha 3 ay önce adı bile yoktu. Bu menajer tuzağına düşmez umarım. Gideceği takımlarda asla 11 oyuncusu olamayacak. Tıpkı çağlar gibi sürtecek.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan'dan bunu beklemezdim ayrica, daha kac ay oldu oynayali da hemen sozlesme gorusmelerinde bu kadar zorluk cikartmak? Anlam veremiyorum.

Dursun yuzunden 7.5 milyon euro ya gidecek bu sekilde.

Ayrica ozanin potansiyeli cok olabilir ama eski yonetime de cok cok kizamam , 2 ay once ismini bilmiyorduk , 7,5 milyon euro cash paraya giderse de , biraz uzuluruz ama ciddi paradir savunma oyuncusu icin turkiyeden cikan

Rekordur hatta

Geri
Üst Alt