- 2 Haziran 2024
- 12.681
- 10.958
- 1.248
kahve dünyasının americanosunu severim nasıl yapıldığı ile ilgili bi fikrim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de var mı hocam?
Dripnen
malları da neresi konvenient ise ordan. o hususta pimprikli değilim yani
saat konusu açılıyor rolexler havada uçuşuyor
kahve konusu açılıyor espressolar arabicalar havada uçuşuyor
ben anlamadım bu işi
evt orda da 100 ml için kredi çekilen fiyatlar olması gerekParfüm başlığına girdin mi
Temel ihtiyaçlar için kredi he dammevt orda da 100 ml için kredi çekilen fiyatlar olması gerek
Hacienda el roble es la que unas mejores cafés del mundoenternasyonal sipariş fln veren varsa şunu tawsiye edeceğim: NATURAL HR61 - Competition coffee - Hacienda El Roble
ilk içtiğimde OHA şeklinde bi reaksiyonum olmuştu
şu anda uzun süredir starbucks'ın SUMATRA denen kaavesini ground olarak alıp kendim ufalayıp yapıyorum dripte, epey hoşuma gidiyor
siz ne düşünüyonuz starbucks hakkında ?
"sumatrayı içtim ama şu daha iyi" şeklinde bir argümantınız varsa öğrenmek isterim

Hayman dediğim eksik kalmış ,Hawaii kona’lar ceviz vanilla aroması geliyor ( ben bayılıyorum ona )Hacienda el roble es la que unas mejores cafés del mundo
Hayman dene
Jamaika blue diye bişi denedim çok övülen oda iyiydi
Hacienda en la esmeralda -Panamá menşei
Fiyattan dolayı denendim ama
Viski , puro y con mi esmeralda
Es la pura vida
diorlar
Ekli dosyayı görüntüle 273032
Vazgeçtim deneme![]()
Hayman dediğim eksik kalmış ,Hawaii kona’lar ceviz vanilla aroması geliyor ( ben bayılıyorum ona )
500 gr 50/60 ero bandında oluyor Hawaii kona taraflarıninkiler
Bunlar işteBuy Roasted Esmeralda Special Geisha
Discover the coffee that changed the industry. Worldwide shipping included. Order today!shop.haciendaesmeralda.com
buna #nedion
Bilmiyorum vallahi hiç bakmadım Dubai’de iki ayrı yerde bulabildim hastanede satıldığı için hoşuma gitmişti İspanya markasıymışTürkiye'de var mı hocam?