topu ısrarla dikine oynamamız gerekiyor. topla birlikte ileriye giden oyuncu yok. ya orta sahaları dahil edip sağdan sola top döndürüyoruz. (buna da müthiş pas oyunu diyorlar nası oluyosa artık) ya da kanatlardan orta denemeyle geçiyor tüm maç. baska da bi numara görmüyorum takımda.
yani rakiplerin alacağı kartları vs çetere tutacağımıza oyunumuzu nası ileri taşırız diye ugrassak rakibin 10 kişi kalmasını beklemeden kazanacağız maçları.
bu takım ankaragücü ve sivas gibi takımlara nası puanlar bırakıyor aklım almıyor. çok ekstrem seyler olsa as 6 oyuncumuz sakat veya corona gibisinden anlarım da hemen hemen herkesin oynadığı forvette falcao gibi bir adamın olduğu maçtan şikayet edemeyiz hakkımız yok. sahada oynanmayan oyunun saha dışındaki hal ve hareketlerle tamamlanacağını düşünenler çok düşünür daha. istediğimiz bu değil. hak yendiği zaman, kıyım yapıldığı zaman en cok taraftarın sesi çıkar çıkmıştır da ama o noktada değiliz. sahada malzeme yokken bir şey üretmek mümkün değil.
sonra bir maç rakibin kırmızısı neden verilmedi, bir maç saha zemini bozuktu, bir maç kar yağdı, bir maç sağanak vardı diyip kendimizi avuturuz.
cl klasmanında mücadele edecek, bakın kazanacak demiyorum. herhangi bir takıma karsı mücadele edecek maçı bırakmayacak bir kadro kurulsa ligi cebimiizden çıkarıp 15 puan koyar öyle şampiyon oluruz.
sığınmayalım hakemlerin, sahanın, yöneticilerin algısına. ben sahada oyun falan göremiyorum. milyonluk essekleri görüyorum. gelen oyuncuları ligin seviyesine getiriyoruz mental olarak da, fizik olarak da. en büyük kötülüğü 'bu ligin en iyi kadrosu da biziz, en iyi takımı da biziz, en iyi kulübü de biziz' şeklinde oyunculara aşılamayan teknik heyet, yönetim kimse artık onlar yapıyor. yada fazla motivasyonla oyuncular kendilerini bir bok sanıp çalışmıyor.
biz gelenlerle vites arttırmıyoruz düşük olan lig seviyesine çekiyoruz. ya ligi sallamıyor oyuncular ya sallanmamaya kendilerini kasmamaya alıştırılıyorlar.
ha düzelir mi skor olarak evet. ama oyun olarak bir yol alamayız. şampiyon oldugumuz yıllar dahi hiç beğenmiyorum takımın oynadığı oyunu. sadece ekstra motive olup sonunu getiriyoruz. oyun 3 sene önce de aynı şimdi de aynı. 30 tane de oyuncu değişmiştir.