Karalar Bağlamayın Henüz Herşey Bitmedi

4-5 maçlık seri yapmamız lazım şu puan kayıplarını telafi edebilmek için yapabilir miyiz?Yapabiliriz takımın hırsını isteğini beğendim.Şampiyon olamazak bile 2. olup şl elemelerine atmamız lazım kendimizi.

Sen istediğin kadar hesap kitap yap Beşiktaş istediği kadar puan kaybetsin evinde Sivas'ı yenemiyorsan deplasmanda sonuncu takıma yeniliyorsan nasıl şampiyon olacaksın önce kendimize bakmak lazım herşey bizde bitiyor şimdi artık küçük takım büyük takım muhabbeti yok her takım her takımı yenecek güçte hiç belli olmaz ummadığın anda puan kayıpları gelebilir

Malesef hoca, hakemler ve son olarak da oyuncular bitirdi bizi. 2 olursak basari sayarim bu saatden sonra. Bjk puan kaybedecek elbet ama bizi yeteri kadar puan kazanamayiz

Galatasaraylı karalar bağlamaz. Matematiksel olarak ihtimal bitmedikçe yarışta kalmalıyız. Beşiktaş itinin şu 4 maçlık periyotta tökezlemesi çok önemli.

Türkiye devleti cumhuriyettir Anayasanın ilk 3 maddesi gibi değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez hükümler bu takımın defansı cezalı veya sakat olmadığı sürece Luyindama'dır ve sağ beki de Yedlin'dir aksi düşünülemez Donk ve Linnes'in oynadığı her maç puan kaybetmeye mecburuz

artık puan kaybı yapmamalıyız ayrıca daha hırslı bir oyun olmazsa olmaz
sanki seyirci varmış gibi çoşmalı takım beşiktaş illa bir puan kaybı yaşayacaktır
fark çok da değil zaten

Kayseri maçı serinin başlangıcı olacak buna yürekten inanıyorum. Bazıları sivas maçı için olumsuz konuşmuş ama ben aksine o ışığı gördüm, geri düşmesine rağmen kazanacak hissini verdi bana. Tek yapmamız gereken sıralı galibiyetler almak son düzlüğe çıktığımız takdirde ipi göğüsleyeceğiz.

Maç kazanamadıktan sonra neyin hesabı.

Milli maç arasında belli olur, var mıyız yok muyuz?

G.Saray (57)
Kayseri (D)
Ç.Rize

bu iki maçtan 6 puan alamazsak bi hesap kitap yapmaya gerek yok. 63 puan olmalıyız.

F.Bahçe (55)
Konya (D)
G.Birliği
Beşiktaş (D)

Beşiktaş (60)
Başakşehir (D)
Fenerbahçe

Fener konya ve g.birliğine takılmaz bence. 61 olur beşiktaş maçı öncesi. Beşiktaş da başakşehir'e 2 puan kaptırırsa o da 61 olur derbi öncesi. Derbi de berabere biterse

G.Saray 63
Beşiktaş 62
F.Bahçe 62

Önümüzdeki bu süreçte mutlaka 2 de 2 yapıp Başakşehir-Beşiktaş ve F.Bahçe-Beşiktaş maçlarından çıkacak sonuçları beklemeliyiz.

Beşiktaş puan kaybedecektir ondan şüphem yok ama Oyuncu seçimlerinde Hocanın bu kadar ısrarlı bir şekilde yanlış tercihler yapması beni umutlandırmıyor.

Maç kazanamadıktan sonra neyin hesabı.

Milli maç arasında belli olur, var mıyız yok muyuz?

G.Saray (57)
Kayseri (D)
Ç.Rize

bu iki maçtan 6 puan alamazsak bi hesap kitap yapmaya gerek yok. 63 puan olmalıyız.

F.Bahçe (55)
Konya (D)
G.Birliği
Beşiktaş (D)

Beşiktaş (60)
Başakşehir (D)
Fenerbahçe

Fener konya ve g.birliğine takılmaz bence. 61 olur beşiktaş maçı öncesi. Beşiktaş da başakşehir'e 2 puan kaptırırsa o da 61 olur derbi öncesi. Derbi de berabere biterse

G.Saray 63
Beşiktaş 62
F.Bahçe 62

Önümüzdeki bu süreçte mutlaka 2 de 2 yapıp Başakşehir-Beşiktaş ve F.Bahçe-Beşiktaş maçlarından çıkacak sonuçları beklemeliyiz.
Beşiktaş'ın yaşayacağı kırılma Fener maçı sonrası da devam eder. Bay geçtiğimiz hafta bjk - alanya , malatya-fener maçları var potansiyeli yüksek hafta.

Mesele matematiksel değil zaten.

Oynanan futbol şampiyonluğa dair bir ışık göstermiyor. 8 maçlık seride de yoktu o ışık. Yani en az yarısında yoktu.

Galatasaray iyi oyunla şampiyon olmuştur hep. Bala göte ite kaka şampiyon olmamız zor.

Beşiktaş'ın onunuzdeki 4 haftadan 3en az 2 en fazla 3 maçta takilacagini düşünüyorum sistem fenerin şansı varsa o maçı Beşiktaş'a vermez.
Ama gel gelelim biz ışık saçmiyoruz laubalilik had safhada. Kadro darken kadro dar kadro genisken kadro geniş diye yapılan degisiklikler maçı daha kötü hale getiriyor. Şimdi eskiden 80 dakika oyuncu çıkarmayan adam 70.dakikada oyuncu alası geliyor.
Her değişiklik falso, taktik yok bizde ne yaptığımızı bilmiyoruz atağa çıkmasını bilmiyoruz.
Yeter daha ama

Allah aşkına boşa hayal kurmayın ya bjk 5 puan önünde senin artı averajı almış 6 puan de sen ona.
3 maç puan kaybı yapsınki anca geçebilelim

Şampiyonluk dün itibariyle gitmiştir nokta

Haftalar önce de yazmıştım, tekrar yazayım, bu yarışın tavşan koşucusu Fb.

Bjk kesinlikle şampiyon olamayacak tekrar yazıyorum.

Geşen yıl bu lafı Trabzonun liderliği aldığı haftalarda da Trabzon asla şampiyon olamaz demiştim.

Müneccim değilim ama 30 yıldır Türkiye liginin dengelerini az çok öğrendim.

Bu yıl kutsal ittifakın takımı fb, geçen yıl başakşehirdi. Bugün bjk yerine fb bize 5 puanfark atsa geçmiş olsun bu iş bitmiş derdim. Ama fb bugün kazanırsa aynı puandayız ve yarışa ortağız. bjk yi bir maçta köşeye kıstırırlar ve küçük bir operasyonlarla puanları dengelerler. Bizim şampiyon olmamız için hakemleride yenecek oyun gücünü kazanmamız lazım. Olurmu olur. ben hala çok umutluyum.

Haftalar önce de yazmıştım, tekrar yazayım, bu yarışın tavşan koşucusu Fb.

Bjk kesinlikle şampiyon olamayacak tekrar yazıyorum.

Geşen yıl bu lafı Trabzonun liderliği aldığı haftalardada Trabzon asla şampiyon olamaz demiştim.

Müneccim değilim ama 30 yıldır Türkiye liginin dengelerini az çok öğrendim.

Bu yıl kutsal ittifakın takımı fb, geçen yıl başakşehirdi. Bugün bjk yerine fb bize 5 puanfark atsa geçmiş olsun bu iş bitmiş derdim. Ama fb bugün kazanırsa aynı puandayız ve yarışa ortağız. bjk yi bir maçta köşeye kıstırırlar ve küçük bir operasyonlarla puanları dengelerler. Bizim şampiyon olmamız için hakemleride yenecek oyun gücünü kazanmamız lazım. Olurmu olur. ben hala çok umutluyum.
cenaze evlerinde moral veren amcalar gibisinde reis. :red:

Tünelin sonunda isik göremiyorum mlsf

topu ısrarla dikine oynamamız gerekiyor. topla birlikte ileriye giden oyuncu yok. ya orta sahaları dahil edip sağdan sola top döndürüyoruz. (buna da müthiş pas oyunu diyorlar nası oluyosa artık) ya da kanatlardan orta denemeyle geçiyor tüm maç. baska da bi numara görmüyorum takımda.
yani rakiplerin alacağı kartları vs çetere tutacağımıza oyunumuzu nası ileri taşırız diye ugrassak rakibin 10 kişi kalmasını beklemeden kazanacağız maçları.

bu takım ankaragücü ve sivas gibi takımlara nası puanlar bırakıyor aklım almıyor. çok ekstrem seyler olsa as 6 oyuncumuz sakat veya corona gibisinden anlarım da hemen hemen herkesin oynadığı forvette falcao gibi bir adamın olduğu maçtan şikayet edemeyiz hakkımız yok. sahada oynanmayan oyunun saha dışındaki hal ve hareketlerle tamamlanacağını düşünenler çok düşünür daha. istediğimiz bu değil. hak yendiği zaman, kıyım yapıldığı zaman en cok taraftarın sesi çıkar çıkmıştır da ama o noktada değiliz. sahada malzeme yokken bir şey üretmek mümkün değil.

sonra bir maç rakibin kırmızısı neden verilmedi, bir maç saha zemini bozuktu, bir maç kar yağdı, bir maç sağanak vardı diyip kendimizi avuturuz.

cl klasmanında mücadele edecek, bakın kazanacak demiyorum. herhangi bir takıma karsı mücadele edecek maçı bırakmayacak bir kadro kurulsa ligi cebimiizden çıkarıp 15 puan koyar öyle şampiyon oluruz.

sığınmayalım hakemlerin, sahanın, yöneticilerin algısına. ben sahada oyun falan göremiyorum. milyonluk essekleri görüyorum. gelen oyuncuları ligin seviyesine getiriyoruz mental olarak da, fizik olarak da. en büyük kötülüğü 'bu ligin en iyi kadrosu da biziz, en iyi takımı da biziz, en iyi kulübü de biziz' şeklinde oyunculara aşılamayan teknik heyet, yönetim kimse artık onlar yapıyor. yada fazla motivasyonla oyuncular kendilerini bir bok sanıp çalışmıyor.

biz gelenlerle vites arttırmıyoruz düşük olan lig seviyesine çekiyoruz. ya ligi sallamıyor oyuncular ya sallanmamaya kendilerini kasmamaya alıştırılıyorlar.

ha düzelir mi skor olarak evet. ama oyun olarak bir yol alamayız. şampiyon oldugumuz yıllar dahi hiç beğenmiyorum takımın oynadığı oyunu. sadece ekstra motive olup sonunu getiriyoruz. oyun 3 sene önce de aynı şimdi de aynı. 30 tane de oyuncu değişmiştir.

Geri
Üst Alt