Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Paraya ihtiyacı vardır, çalışmak zorundadır durur.Bira içerken kıza git bira mı al dedin
Ofiste bira mı içtin? ( en sevmediğim şeydir işyerinde alkol alinmasi)
Yanlış anlaşılma olmasın bende alkol alirim ancak iş yerinde yapmam para kazandığım yerde ne kız atarim ofise nede içki içerim bunlar dipnot olsun.
Gelelim mevzuya maaşına zam yap
Şaka şaka dostum sıkma kızı belli et ama ikidebir rahatsız etme kızlar fazla ilgiden usanır, hanıma okuttum bir kadın gözüyle olaya baksın diye onun da dediği şey biraz zaman versin seviyorsa zaten trip atacaktır istiyordur ama vazgeçmiş bir kadın hiç bir zaman o ortamda durmaz dedi.
Saygılar
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Turkiyede emekci olmak zorken emekci kadin olmak 10kat daha zor. Bir kez daha gormus olduk.Demek emekçi çalışanına göz koydun
Bira içerken kıza git bira mı al dedin
Ofiste bira mı içtin? ( en sevmediğim şeydir işyerinde alkol alinmasi)
Yanlış anlaşılma olmasın bende alkol alirim ancak iş yerinde yapmam para kazandığım yerde ne kız atarim ofise nede içki içerim bunlar dipnot olsun.
Gelelim mevzuya maaşına zam yap
Şaka şaka dostum sıkma kızı belli et ama ikidebir rahatsız etme kızlar fazla ilgiden usanır, hanıma okuttum bir kadın gözüyle olaya baksın diye onun da dediği şey biraz zaman versin seviyorsa zaten trip atacaktır istiyordur ama vazgeçmiş bir kadın hiç bir zaman o ortamda durmaz dedi.
Saygılar
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla ben demedim hanım dedi demek ki durmuyorlarParaya ihtiyacı vardır, çalışmak zorundadır durur.

Dostum yasin benden büyük mu bilmiyorum ancak resmi ortam ile alakali değil ekmek kazandığın ortamda böyle şeylere karsiyim sadece tabii iş yeri senin istediğin gibi davranmak sana kalmış ben sadece dipnot düştüm benim ki biraz profesyonellik.Burada samimi bir ortamımız var hocam. Resmi bir ortam değil o yüzden ara ara içiyoruz ama sık değil. Yengeye teşekkür ettiğimi ilet lütfen.

Demek emekçi çalışanına göz koydun
Akşama alkol mü alayım yarım kg kıymamı alayım onu düşünüyorum bebeğim. Senin keyifler nasıl?naber tatlim keyifler nasil