Karışık Bir Kız Mevzusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bira muhabbeti biraz ozel olmus editle istersen orayi yine de sen bilirsin

Bira içerken kıza git bira mı al dedin
Ofiste bira mı içtin? ( en sevmediğim şeydir işyerinde alkol alinmasi)

Yanlış anlaşılma olmasın bende alkol alirim ancak iş yerinde yapmam para kazandığım yerde ne kız atarim ofise nede içki içerim bunlar dipnot olsun.

Gelelim mevzuya maaşına zam yap

Şaka şaka dostum sıkma kızı belli et ama ikidebir rahatsız etme kızlar fazla ilgiden usanır, hanıma okuttum bir kadın gözüyle olaya baksın diye onun da dediği şey biraz zaman versin seviyorsa zaten trip atacaktır istiyordur ama vazgeçmiş bir kadın hiç bir zaman o ortamda durmaz dedi.

Saygılar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlış anlaşılma olmasın bende alkol alirim ancak iş yerinde yapmam para kazandığım yerde ne kız atarim ofise nede içki içerim bunlar dipnot olsun.

Şaka şaka dostum sıkma kızı belli et ama ikidebir rahatsız etme kızlar fazla ilgiden usanır, hanıma okuttum bir kadın gözüyle olaya baksın diye onun da dediği şey biraz zaman versin seviyorsa zaten trip atacaktır istiyordur ama vazgeçmiş bir kadın hiç bir zaman o ortamda durmaz dedi.

Saygılar

Paraya ihtiyacı vardır, çalışmak zorundadır durur.

Saygılar

Burada samimi bir ortamımız var hocam. Resmi bir ortam değil o yüzden ara ara içiyoruz ama sık değil. Yengeye teşekkür ettiğimi ilet lütfen.

Burada samimi bir ortamımız var hocam. Resmi bir ortam değil o yüzden ara ara içiyoruz ama sık değil. Yengeye teşekkür ettiğimi ilet lütfen.
Dostum yasin benden büyük mu bilmiyorum ancak resmi ortam ile alakali değil ekmek kazandığın ortamda böyle şeylere karsiyim sadece tabii iş yeri senin istediğin gibi davranmak sana kalmış ben sadece dipnot düştüm benim ki biraz profesyonellik.

Rica ederiz.Ama takma kafana sana kız mı yok

Ben kızın seninle iyi vakit geçirdiğini ama ilişki sorumluluğundan korktuğunu hissettim. İyi bir arkadaş ol,üstüne düşme,mesafeni koru abartmadan... bekleyemem diyorsan orası sana kalmış

Arkadaşlar mantıklı insanların olduğunu düşündüğümden açtım konuyu ama okumadan goy goy içerikleri şeyler yazmak hoş değil bilginize.

biraz aceleci davranıyor gibisin ya da kız öyle hissetmiş olabilir sal biraz reis aceleye ne gerek var. kız yeni bir hayat kurmuş anlaşılan eğlenceli vakit geçirin o da alışır falan da o konulara çok erken girmişsin

Hepsini okudum.
Bence sal gitsin bunun başka problemleri var, ailevi de olabilir.
Kendinden emin olmadığı için seninle tam olarak mir maceraya atılamıyor.

Bence tez zaman iş yerine tanıdık güzel bir bayan seni özel ziyarete gelsin.
Ertesi gün sevdiğin kızın derdini anlarsın.
Aklın varsa şutlarsın, ama seven adam da akıl kalsaydı bir aydır böyle şeylerle uğraşmazdı.

Gscimbom mobil

sal gitsin, kiz sana celmeye takip senden otlanmak istiyor.

Isten kov, sonra arkasindan mesaj at, beni kullanamasin, kahpe 'de.

Renktaş sen kızı sevdiğin için şimdi ne desek toz konduramazsın ama sen kıza açıldıktan sonra, seni kullanıyor gibi geldi. İşi biraz fırsata çevirmiş.

Elini tutuyorum, sarılıyorum diyorsun işte omzunda uyumuş ama sonra sana beni yanlış anlama diyor. Ne anlayacakmışsın merak ettim.

Biraz abayı yakmışsın bu tür durumlarda hiç tavsiyeye uyanı görmedim yaşa ve gör diyorum.

Patron gibi davran artık durumu kabullendiğini belli et sonra %80 o adım atar sen atınca geri kaçar bu ölümsüz döngü aylarca devam edebilir.. böyle 50 tane hikaye biliyoruz yorma kendini rengim.. yanlış anlama bu davranışta ki kadınlardan hep nefret etmişimdir safi zarar bunlar istese tamam der zaten. Dikkatli ol.
Gerçi sen elini verip kolunuda kaptırmış gibisin iş işten geçmiş sanki Allah yardımcın olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt