Kasımpaşa Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Sanırım ve umarım üçlü defans deneyecek Hoca; eldeki bek ve OS oyuncularının profilleri itibariyle sezon başında da istediğim bir şeydi bu...

Alparslan' ı DM olarak düşünmek istemiyorum; geniş alanda rakiple teke tek kalacağı iki pozisyona bakar, ilk 10 dk da kızarabilir. Üçlü defansın ortasında yahut sağında bir nebze idare edebilir belki...

Fatih' i de hiç beğenmem ama ne olursa olsun Süper Lig tecrübesi olan bir kaleci. İsmail hiç mi hiç ışık vermiyor...

Boey' i bir müddet görmek istemiyorum; son maçtaki performans(?) ı ve vücut dili, maç eksikliği ile dahi mazur görülemez...Değil Yedlin, Emre Kılınç' ı bile sağbek oynatırım gerekirse...

(Yazdım da araya bir iş girince göndermeye fırsat kalmadan, hocadan 4-2-3-1 açıklaması gelmiş. Hayırlısı bakalım.)...

Ömerle alpaslan oynayacak ortada rts. sakin kal
Aynı pisliğin laciverti değişen bişey yok. O mevkide 2 tane adam var elinde.

Geçen sene Hatay maçında ozornwafor varken Gedson stoper oynadı diyede eleştirmiştim Fatih hocayı. O zamanda yenilikçi futbol bilimci arkadaşlar ilk 11e yükselmişti maç sonu oturdular koltuklarına

Geçen sene Hatay maçında ozornwafor varken Gedson stoper oynadı diyede eleştirmiştim Fatih hocayı. O zamanda yenilikçi futbol bilimci arkadaşlar ilk 11e yükselmişti maç sonu oturdular koltuklarına
Kim var 6 numarada birader elinde. Taylan berkan cezali kimi oynatacaksin.

Amma bıdı yapıyor bazıları
Sanki ömeri ilk defa ortada görüyorlar
Hatta bazı maçlarda iyi performansları da olmuştu
Adam mı var başka ortada oynatacak
Terimin takımlarda kaleci dışında kendi mevkisinde oynayan adam olmazdı, gık diyemezdi bazıları, şimdi erkek olmuşlar laf ediyorlar

Amma bıdı yapıyor bazıları
Sanki ömeri ilk defa ortada görüyorlar
Hatta bazı maçlarda iyi performansları da olmuştu
Adam mı var başka ortada oynatacak
Terimin takımlarda kaleci dışında kendi mevkisinde oynayan adam olmazdı, gık diyemezdi bazıları, şimdi erkek olmuşlar laf ediyorlar
Ömer ön libero değil ileride sol iç oynadı daha önce

Gustavo gitti. Yedekte bile yok, Bartuğ daha yolun başı.

forma numarasına göre 11 e alışamadım bi türlü. tam boomer oldum

Geri
Üst Alt