Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.711
- 20.920
- 2.233
O zaman Morutan oynasin. Sabahtir Alpaslan 6 oynasin diyordum, gorelim bakalimemre yok çauş morutan var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Morutan oynasin. Sabahtir Alpaslan 6 oynasin diyordum, gorelim bakalimemre yok çauş morutan var
Aynı pisliğin laciverti değişen bişey yok. O mevkide 2 tane adam var elinde.Ömerle alpaslan oynayacak ortada rts. sakin kal
Torrent 1 haftada İsmail den kaleci olmadığını Yedlin den sağ bek olmayacağını anlamadıysa işimiz zor.
Futbol bilimine bakış açın amatör kümeden ibaret olunca sana normal gelebilir tabiki
Kim var 6 numarada birader elinde. Taylan berkan cezali kimi oynatacaksin.Aynı pisliğin laciverti değişen bişey yok. O mevkide 2 tane adam var elinde.
Geçen sene Hatay maçında ozornwafor varken Gedson stoper oynadı diyede eleştirmiştim Fatih hocayı. O zamanda yenilikçi futbol bilimci arkadaşlar ilk 11e yükselmişti maç sonu oturdular koltuklarına
Bir Tweet vardı ya İsmail bir maçlığına 6 numara oynasın ciddiyim diye, kalede oynadığından daha faydalı olabilir yedek klübesinde oturup yerine bir orta saha oynatırsakkale boş 11 oyuncuyla çıkalım
4-2-3-2
Assunçao niye maaş alıyor ? Bartuğ neden var ?Kim var 6 numarada birader elinde. Taylan berkan cezali kimi oynatacaksin.
Ömer ön libero değil ileride sol iç oynadı daha önceAmma bıdı yapıyor bazıları
Sanki ömeri ilk defa ortada görüyorlar
Hatta bazı maçlarda iyi performansları da olmuştu
Adam mı var başka ortada oynatacak
Terimin takımlarda kaleci dışında kendi mevkisinde oynayan adam olmazdı, gık diyemezdi bazıları, şimdi erkek olmuşlar laf ediyorlar
Assunçao niye maaş alıyor ? Bartuğ neden var ?
Gustavo gitti. Yedekte bile yok, Bartuğ daha yolun başı.Aynı pisliğin laciverti değişen bişey yok. O mevkide 2 tane adam var elinde.
Geçen sene Hatay maçında ozornwafor varken Gedson stoper oynadı diyede eleştirmiştim Fatih hocayı. O zamanda yenilikçi futbol bilimci arkadaşlar ilk 11e yükselmişti maç sonu oturdular koltuklarına
Alpaslan dos orjinli hatta kendi konusunda yazmıştım orda deneyelim diye. Ben yanında Aanholt veya Ömer’e takıldımalpaslan da dos orijinli değil mi kardeşim?
Hayata ismail cipe olarak gelmek ister miydin canım
Belçika da evetalpaslan da dos orijinli değil mi kardeşim?
Kardeş Allah aşkına neyin yolun başı. Ozan Kabakta böyle sakatlık cezalı durumlarda oynadı. 2 hafta önce Işık Kaan oynadı iyi başladı,Beşiktaş 2 haftadır Emirhan diye sıpa oynatıyor 17 yaşındaGustavo gitti. Yedekte bile yok, Bartuğ daha yolun başı.