Kayseri Mağlubiyetinden Sonra Futbolculara 1 Gün İzin!

Neden sen yazıyorsun ? Benim elim yok mu ? Soy ismimi neden değiştiriyorum benim burada tüm bilgilerimi verdim zamanında TC dahil. Değiştirmek isteseydim forumun ortağı olduğum zaman değiştirirdim.
forumun ortağı mı? ben yıllardır forumun ortağını mı darlıyor muşum?
:hat::hat::hat:

Saha perfonmansını eleştirmenden yana hiç bir sıkıntı bulmuyorum. Tek tek her futbolcu ve teknik heyet eleştirilir. FT varken yok ayak tenisi oynatıyor diye dalga geçenler şimdi de izin muhabbetine sardı.

Dogru olmayan birsey sahaya yansiyor iste birader

Neyi elestiriyorsunuz yaf ? Kotu oyun, sacma sapan bir futbol, dogru duzgun kosmamis bir takim, 3-4 gun sonra bir mac daha oynayacak izinmis.

Ahahaha Yunus :)
Ne olsun istiyorsun yarın sıkı bir antreman yapılsın mı ? Yapılınca neler olabileceği hakkında bilgin var mı yoksa ceza niyetinde sadece toplanmaları mı ?

Önümüzdeki 4 maçta en az 10 puan cikartamazsak Okan Buruk gider ve dünya kupası arasında yeni hoca çalışmaları başlar ve ligin 14. haftasına yeni teknik direktorumuzle gireriz diye düşünüyorum ama inşallah İstanbul'da oynayacağımız bu maçlarda 4'te 4 yaparız da hiç bunlara gerek kalmaz bundan sonra sezonun sonuna kadar Okan hocanin arkasında oluruz şampiyon olamasak da iyi futbol oynayan bir takım izleriz, toplam gol sayısında enner valencia'dan bile daha az gol atan bir takım izlemek asla kabul edilemez

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne olsun istiyorsun yarın sıkı bir antreman yapılsın mı ? Yapılınca neler olabileceği hakkında bilgin var mı yoksa ceza niyetinde sadece toplanmaları mı ?

Uppss, bu onceki bir alinti, sonra yazmamistim. Seninkisi ile birlesmis.

Sana yazdigim sadece son kisim :) Senin cevabina ve sinirlenmene gulmustum. Iki konu birbirine girmis, pardon :)

tekrar bakarsin :)

Uppss, bu onceki bir alinti, sonra yazmamistim. Seninkisi ile birlesmis.

Sana yazdigim sadece son kisim :) Senin cevabina ve sinirlenmene gulmustum. Iki konu birbirine girmis, pardon :)

tekrar bakarsin :)
Yok yav neden sinirleneyim düz yazınca gülücük felan atmayınca öyle anlamış olabilirsin :) Ama genel olarak sinirliyim bugun ki futbola o başka :)

Beyzadelerimiz yoruldu izin hakları

Doğru karar. Zaten saha içine dair bir plan yok oyuncuların insafına kalmış. Oyuncular kendisini severse insafsızlık etmez diye düşünüyor olsa gerek.

ohh mertens yarınki napoli maçına yetişir hocam kıyağını geçmiş yine

Çok basit bir cevap oldu hocam , açar mısın ? taktik mi çalışılmıyor ? Fizik-kondisyon mu yüklenmiyor nedir tam demek istediğiniz ? Tabii ki florya genel olarak ama ne yani ?

Calisiliyormu sence ?

Ben sahada calisildigina dahi birsey gormuyorum

Tatil yapsinlar koclarim bosver ya
Iyice dinlensinler

Bu senede cacik oldu nasilsa

Geri
Üst Alt